Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Mr. Shiva napisał:

mam na dysku sporo takich rzeczy, że sam się za głowę łapałem czytając to po latach, w jakim cyrku uczestniczyłem. 

tumblr_inline_n4xob75VQl1r8z9ol.gif

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 244,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Obawiam się jednak, że to nie fake. Swego czasu Shiva zaprosił mnie do znajomych na facebooku, przyjąłem, bo jednak byłem od początku czytelnikiem PE, lubiłem jego kreację i teksty w magazynie i fajni

• Ach, to działanie w imię idei <3 Zawsze fajnie jest mieć świadomość, że niektórymi ludźmi kieruje coś więcej niż zysk czy sława, która szybko uleci. Takie słowa to miód na moje serce, bo pokazuje,

Opublikowano

no ale to trochę pokazuje znak czasów, że przyszedł shiva, (pipi)nal posta i wszyscy zamarli po przeczytaniu a dopiero potem pękła dupa, dwa dni potem przyszedł siara, doje,bal shivie i teraz dupa pękła, obaj nie wytrzymali nerwowo, dobrze ze tacy ludzie bez dystansu i zmęczeni przez życie nie pisza juz do gazety, jeszcze tylko niech twarz hiva i butchera zniknie z magazynu 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Patrzcie stare Zgredy, tak wyglądają oryginalne gry na Xboksa. Większość kupiona w okresie 2004-2006, potem już bardziej inwestowałem w X360. Jednak dało się świadomie wybrać i nie kraść :kaz:

kaENbd3.jpg

Szkoda, że wtedy promek polscy dziennikarze nie dostawali, może bym miał większą kolekcję niż te kilkaset sztuk na różne systemy, które wykupowałem z allegro od znajomych nazwisk.

Opublikowano
Teraz, ping napisał:

Szkoda, że wtedy promek polscy dziennikarze nie dostawali, może bym miał większą kolekcję niż te kilkaset sztuk na różne systemy, które wykupowałem z allegro od znajomych nazwisk.

od shivy nie kupiłeś nic bo jak wiadomo on grał i recenzował piraty, no ale jemu wolno, to ściera jest zły

Opublikowano
9 minut temu, chris85 napisał:

Jeśli jutro na scenę wejdzie Star i zacznie się tłumaczyć z tych tabelek, to pyerdolne xD

Niech on się lepiej wytłumaczy z atomowego spoilera, którego walnął w solucji do FFVII. Nigdy nie wybaczę. 

Opublikowano
37 minut temu, Mr. Shiva napisał:

mam na dysku sporo takich rzeczy, że sam się za głowę łapałem czytając to po latach, w jakim cyrku uczestniczyłem. 

Wrzuc troche tego tutaj :cool:

Opublikowano
39 minut temu, Mr. Shiva napisał:

a mam na dysku sporo takich rzeczy, że sam się za głowę łapałem czytając to po latach, w jakim cyrku uczestniczyłem. 

Bądź tak miły i wrzuć coś :)  

Opublikowano

Coś o Myszaqu cicho, czyżby największy zwyrol w ekipie był czystym jak łza kryształem?

Opublikowano

Myszaq się dobrze ustawił, prowadzi chyba jakąś agencję PR, i prowadzi temat z niezłym milfem na superstacji. Bardzo pozytywnie ogólnie, ale dzwonić na żywo nie mozna xD

Opublikowano
4 minuty temu, Okie from Muskogee napisał:

Skąd wiesz?

Jest na ich stronie.

Opublikowano

Jest na ich stronie, że nie można dzwonić na żywo?

ekhm

@milan nie osłabiaj mnie ;]

Edytowane przez Okie from Muskogee

Opublikowano
55 minut temu, Mr. Shiva napisał:

Zapewniam, że to mój ostatni post na forum. 

Nie rób mi tego. Pierwszy raz od 2010 miałem motywację żeby przeczytać post na pół wysokości ekranu na tym forum.

Żarty żartami, ale to świadczy o talencie pisarskim.

54 minuty temu, Siara_iwj napisał:

Forumek ma średnią wieku z 28 lat a gość o jakichś dzieciakach xD

36 fix'd

forumkowicze już masowo łysieją, lądują w szpitalach...

Opublikowano

Kto po latach pisania o gierkach dla dzieci do niczego innego sie nie nadawal to konczyl w PiAr.

Opublikowano
8 minut temu, Okie from Muskogee napisał:

Jest na ich stronie, że nie można dzwonić na żywo?

ekhm

@milan nie osłabiaj mnie ;]

Tak.

Opublikowano

-  Halo dzień dobry

- witamy witamy,  co  chcesz nam powiedziec drogi  widzu

-...

- grałeś na verbatimach?

Opublikowano

Myślałem, że Shiva to jeden z najbardziej "ogarniętych" redaktorów, a po tych ostatnich postach wychodzi na to, że to zwykły małostkowy chłystek i hipokryta, nawet po latach kipiący żalem i pretensjami do swojego byłego pracodawcy :) 

Opublikowano

Myszaq? Zawsze szanowałem.

Widać było, że miał talent przed kamerą w tych skitach o GTA w GameTime. Dobrze, że drąży temat.

Edytowane przez DarealRadexHEJOO

Opublikowano

a ktoś wie czy teraz sie zajmuje shiva? robi kariere jak wiekszosc redaktorow po zakonczeniu wspolpracy z PE ktore dalo im ogromny boost? czy handluje grami na targowisku?

Opublikowano

Myszaqa każdy tekst czytałem. Bardzo podobały mi się jego recki. 

A, no i byłbym zapomniał.

1 godzinę temu, Mr. Shiva napisał:

mnie nie zależy na opinii jakiś dzieciaków z forum PE czy niespełnionych raptorów

Ty c0rwa gnoju jeden. 

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

bo ich oglądam, rzadko w którym programie tak szczerze kpi się z pisu i glupoty ogólnej.

http://www.superstacja.tv/prezenter/marcin-teller/

Gilotyna z Myszaqiem jest dalej na antenie? :dog: kiedy Perez zamknie ten wątek, wydrukuję go sobie i będę czytał wybrane posty przy wigilijnym stole xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.