Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

wygląda na to że aplikacja Xclouda zmierza do abonentu telewizyjnego Samsunga

AccessTV_kv_final.jpg?$cm-g-fb-full-blee

https://www.samsung.com/us/shop/access/tv/

Co za szalone czasy, wystarczy telewizor by mieć dostęp do biblioteki xboxa

Edytowane przez ASX

• Odpowiedzi 969
  • Wyświetleń 95,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo
    MaZZeo

zgodnie z tą maksymą postanowiłem sprawdzić w końcu co i jak z tą chmurą i czy rzeczywiście to realna opcja na granie na WSZYSTKIM   stało się to przy okazji kupna routera z wifi 6, bo zaczę

• creatinfreak
    creatinfreak

Testuję sobie to i powiem szczerze jestem bardzo miło zaskoczony bo to działa. Z problemów to jak większość uświadczyłem rwanie dźwięku w Forza i lekkie artefakty. Lag lekki jest ale o dziwo da się gr

• ciebie tez powinni najpierw przetestowac zanim wypuscili na rynek   na szczęście ms robi lepsze produkty

Opublikowano

spoko screen - on prowadzi, ona symuluje żwir. 

faktycznie szalone czasy, ciekawe jak to dalej się rozwinie :obama:

Opublikowano

Q80 to nie jest zaden topowy model, a odpowiednik tegorocznego q70r

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Rozumiem ze na UGP nie ma zadnego darmowego miesiąca dla nowych abonentów? To jest tylko na zwykłe GP (niezaleznie od platformy)? Z przyjemnością bym sprawdził bo akurat mam nowy telefon i kupiłem uchwyt do pada od Xboxa zeby sie na emu komfortowo bawić :D

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

I ogłosili też akcesoria do xClouda. No nie powiem ten zmieniający telefon w Microsoft Switch może bym wziął.

@pawelgr5 jaki uchwyt wziąłeś?

Opublikowano

18 minut temu, ofsajd napisał:

Od 15.09 xcloud bedzie dostępny w Polsce w ramach game pass ultimate 

Ale bomba :Obama: gamepass wykupiony do 2022, Xiaomi mam, dokupie sobie tylko jakieś akcesoria i można cieszyć się przenośnym Xboxem i dostępem do setki gier :banderas:

@colin @square można przeniesc temat do nowej generacji?

Opublikowano
2 minuty temu, Basior napisał:

I ogłosili też akcesoria do xClouda. No nie powiem ten zmieniający telefon w Microsoft Switch może bym wziął.

Mam dokładnie ten model i jestem bardzo zadowolony. Biorąc pod uwagę, że to koszt 17zł (+ przesyłka) to ryzyko słabego zakupu raczej małe. Mój telefon to Xiaomi MI Note 10 Lite. Miesci sie idealnie. Jedyne co wkurza to fakt ze przycisk power na telefonie jest prawie na środku więc przesuwam go o te pare milimetrów zeby nic tam sie nie wyłączało. 

https://allegro.pl/oferta/uchwyt-telefonu-smart-clip-do-pada-xbox-one-s-x-8894051106

Opublikowano
12 minut temu, Basior napisał:

https://www.razer.com/eu-en/gaming-controllers/razer-kishi

szkoda że kosztuje więcej niż pad: $89.99

Opublikowano

Potężny news :fsg: Wyjście na balkonik z Forzą? Poproszę jedną sztukę, dziękuję!

Opublikowano

Fajny ten kontroler od Razer. Jak ten xCloud będzie działał, to będzie niesamowita bomba. Cyfrówki mają coraz większy sens, bo płyty sobie na telefonie nie odpalisz.

Opublikowano

mi sie podoba ten od 8bitdo, maly, poreczny i wszedzie sie zmieci chociaz ten razer tez daje rade

Opublikowano

Ja bym najchętniej wziął wszystkie. :banderas: strasznie się jaram. 

Edytowane przez Hubert249

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

@colin @square można przeniesc temat do nowej generacji?

Pisali wielokrotnie żeby w takich sprawach kliknąć przycisk "zgłoś" i dodać komentarz, na wspominki nie będą odpowiadać

Opublikowano

Ja zrozumiałem to tak że tylko gry w ramach abonamentu Game Pass Ultimate. Nie wszystkie gry jakie masz wykupione cyfrowo

Opublikowano

Xcloud oficjalnie w PL w cenie UGP, partyjka w ogrodzie w Gearsy? 

Spencer, zawsze szanowałem człowieka roku :banderas: