Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 ty no nie wiem ale w takich bajeczkowych arcade ścigałkach to jeszcze bardziej 60fps by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Może i na dzìń dybry nie będzie 60klatek ale czy jest jakaś przeszkoda aby dali te upragnione przez niektórych 60fps w jakimś kolejnym update? Na skutek lamentu graczy, przecież da się to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Idźcie z tą prywatą na PW, a nie tu robicie śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 ładnie im wskoczy sprzedaż plusa po premierze Kurła chce to już! Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Ja czekam na potwierdzenie, że nie ma dropów poniżej 30 FPS na Switchu. Wtedy day one Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Orientuję się ktoś czy gra będzie po Polsku? Bo gdzie nie patrzę to jest napisane "gra w języku Angielskim" Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 7 godzin temu, YETI napisał: Ależ miód, ale tych 30fps nie przeboleje. Dobrze to wygląda. Day1, jeśli czegoś nie spier... jak sterowanie na przykład. Najbardziej cieszy cena, bo za 2/3 nowości, podobnie było z Crashem trylogią. Bo niektórzy życzą sobie pełną cenę za niby remastery, czy porty, nie powiem kto. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 3 godziny temu, warjato napisał: Orientuję się ktoś czy gra będzie po Polsku? Bo gdzie nie patrzę to jest napisane "gra w języku Angielskim" Będzie na 99%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 34 minuty temu, grzybiarz napisał: 4 godziny temu, warjato napisał: Orientuję się ktoś czy gra będzie po Polsku? Bo gdzie nie patrzę to jest napisane "gra w języku Angielskim" Będzie na 99%. W PSS nie ma nic o wersjach językowych więc nie byłbym taki pewien, że będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 W Crashu Nsane nie było także tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Info mam z pewnego zrodla, wiem jak to brzmi, ale nie musicie mi wierzyć:) Tez sprawdziłem od razu na pss i nie było tam nic o pl, tyle ze nie ma tam tez informacji o innych językach. Opis po polsku jednak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Info mam z pewnego zrodla, wiem jak to brzmi, ale nie musicie mi wierzyć:) Tez sprawdziłem od razu na pss i nie było tam nic o pl, tyle ze nie ma tam tez informacji o innych językach. Opis po polsku jednak jest. W takim wypadku niedługo powinno być jakieś info od Polskiego dystrybutora. A jeszcze ciekawi mnie to czy jak np. zamówie teraz gre w muve gdzie jest podane że jest to wersja angielska a okaże się że polska również będzie, to jaką wersje muve będzie wysyłac? Kiedys pamiętam ze przy pewnej grze był taki problem, gra miała obie wersje ale oni wysyłali to co otrzymali czyli bez polonizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 8 godzin temu, grzybiarz napisał: Info mam z pewnego zrodla, wiem jak to brzmi, ale nie musicie mi wierzyć:) Jeżeli to źródło nie jest powiązane z dystrybutorem na nasz kraj to nie można mu ufać 1 godzinę temu, warjato napisał: Kiedys pamiętam ze przy pewnej grze był taki problem, gra miała obie wersje ale oni wysyłali to co otrzymali czyli bez polonizacji No trochę niemożliwe żeby wysyłali to czego nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Orientowaliście się może, gdzie będzie można kupic wersje pudełkowa z tymi dodatkami. Widziałem na Allegro, ale jakieś dziwne te sklepy. Dave się nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 7 minut temu, rodi84 napisał: Orientowaliście się może, gdzie będzie można kupic wersje pudełkowa z tymi dodatkami. Widziałem na Allegro, ale jakieś dziwne te sklepy. Dave się nie odzywa. Konsole i gry chyba mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 26 minut temu, rodi84 napisał: Orientowaliście się może, gdzie będzie można kupic wersje pudełkowa z tymi dodatkami. Widziałem na Allegro, ale jakieś dziwne te sklepy. Dave się nie odzywa. muve.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Trochę spoiler, bo jednak jest i intro i początek gameplaya. No i teraz mam dylemat, czy grać w nowy tryb, czy klasyczny? Edytowane 23 Maja 2019 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Godzinę temu, grzybiarz napisał: No i teraz mam dylemat, czy grać w nowy tryb, czy klasyczny? Oczywiście, że klasyka. E: Nowy tryb odpalę chyba tylko po to aby szybciej odblokować Ripper Roo do online E2: W 17:00 minucie koleś wtrąca zdanie na temat technikaliów, że chcieli dodać jak najwięcej szczegółów (w tym przypadku chodziło o kwiaty) zanim framerate zacznie lecieć na pysk, bo to ścigałka i framerate jest bardzo ważny Po czym wypuszczają grę w 30 fpsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Coco Park było wg. mnie jedną z najgorszych tras. W remake'u wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Trochę spoiler, bo jednak jest i intro i początek gameplaya. No i teraz mam dylemat, czy grać w nowy tryb, czy klasyczny? A czym się ma różnić ten nowy tryb od klasyka? Jakieś nowe trasy,przeciwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 7 minut temu, warjato napisał: A czym się ma różnić ten nowy tryb od klasyka? Jakieś nowe trasy,przeciwnicy? Dosłownie w pierwszej minucie materiału jest to widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) 12 minut temu, Bzduras napisał: Dosłownie w pierwszej minucie materiału jest to widoczne. Czyli to jedt praktycznie to samo jedynie różnice są takie że można wybrać kierowce,gokart,poziom trudnosć. Edytowane 24 Maja 2019 przez warjato Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 A ja chyba zacznę od nowego trybu. Zapowiada się w nim sporo ciekawych kombinacji, jedną trase można przejechac kilkoma postaciami. Tylko ciekawe czy podczas rozgrywki będzie można zmieic poziom trudnosci. Jeszcze ciekawi mnie czy w trybie online zrobią różnego rodzaju rankingi,lvl ,itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 https://www.cdaction.pl/artykul-56669/crash-team-racing-nitro-fueled--juz-gralismy.html?fbclid=IwAR0_0I9JJhINwoBurbvzyyu456Wpj-x4iKS9SlUvMuKaqJ3Hco_IqRX_yZc nie jest zle co do boostów, ale jednak steruje się nieco inaczej. W starym Crashu wyczuwaliście te różnice w sterowaniu pomiędzy postaciami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ja wyczuwałem tylko skrajności, czyli postacie najszybsze vs najbardziej sterowne. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi