Opublikowano 26 lutego 20196 l Ale dzisiaj miałem serie 4 gry 3 razy win raz 2 miejsce,randomy zaczynaja ogarniać i robi sie bardzo przyjemnie.
Opublikowano 26 lutego 20196 l Ja natomiast wczorajszy wieczór miałem tragiczny randomy albo kierowały mnie od razu na statek zaopatrzeniowy czego nienawidzę bo tam zawsze jest rzeź , albo znów każdy biegał sam .
Opublikowano 27 lutego 20196 l Pięknie to zrobili z tym, że można zrobić combo breaker przy wykonywaniu finishera przez kogoś na kimś dzieki temu można oglądać takie komedie Edytowane 27 lutego 20196 l przez oFi
Opublikowano 27 lutego 20196 l Podobno dziś patch na pc kasujący skórkę twiche prime tym która się nie należy
Opublikowano 1 marca 20196 l Nie wolisz sobie zmienić trybu ognia na pojedyncze pestki jak masz typów na daleko?
Opublikowano 1 marca 20196 l Ja się przyznam choć mi glupio, dwa dni temu miałem akcje.Zabijam kolesia i chce go dobić rzucając granat i w tym czasie ostatni pierścień się zamyka więc uciekam zapominając o granacie . Zabijam siebie a po drugiej stronie został tylko jeden przeciwnik. Wtopa roku
Opublikowano 1 marca 20196 l 7 godzin temu, Yakubu napisał: Nie wolisz sobie zmienić trybu ognia na pojedyncze pestki jak masz typów na daleko? Akurat w tamtym momencie nie myślałem za bardzo o tym 4 godziny temu, giger_andrus napisał: Fajna akcja ale jak na taki etap rozgrywki to byłeś goły : ) Słaby drop po drodzę, ale auto pompka zawsze mnie ratuje na bliskie dystanse jak widać
Opublikowano 1 marca 20196 l 1 godzinę temu, oFi napisał: Akurat w tamtym momencie nie myślałem za bardzo o tym Słaby drop po drodzę, ale auto pompka zawsze mnie ratuje na bliskie dystanse jak widać Świetnie wykorzystałeś element zaskoczenia w domku. Ale koniec rozgrywki z białym pancerzem (fiolet dopiero zebrałeś) i bez plecaka.... szacun !
Opublikowano 4 marca 20196 l Kolejny win, tym razem już dopakowany gear Edytowane 4 marca 20196 l przez oFi
Opublikowano 4 marca 20196 l @oFi grwasz może wieczorami na PS4 ?@Szymek_PL_ masz czasem miejsce w teamie ? Pograłbym z nie-randomami.
Opublikowano 4 marca 20196 l jedno miejsce przewaznie mam bo ostatnio pogrywam z ziomeczkiem ze wsi jak cos dzis pewnie bede wieczorkiem takze od 19stej mozesz mnie lapac na psn
Opublikowano 4 marca 20196 l grywam, musimy się ustawić we trójke @Szymek_PL_ @giger_andrus bo z szymkiem pamiętam gralim w tytanowego yanusza swego czasu
Opublikowano 4 marca 20196 l Zagrałem z Szymkiem ze 3 mecze ale byłem kilka poziomów niżej. Czuję, że teraz byłoby lepiej. Będę pisał na PSN.
Opublikowano 4 marca 20196 l ja juz mam jakies 40h przegrane na Originie i to pierwszy Free to Play jaki scalakuje! Ciezko sie gra na padzie przeciwko ekipom CSa, ale jakos daje rade, pierwsza gra, w której sam kupie jakis karnet sezonowy, bo oderwac sie nie moge!
Opublikowano 4 marca 20196 l 4 minuty temu, easye napisał: ja juz mam jakies 40h przegrane na Originie i to pierwszy Free to Play jaki scalakuje! Ciezko sie gra na padzie przeciwko ekipom CSa, ale jakos daje rade, pierwsza gra, w której sam kupie jakis karnet sezonowy, bo oderwac sie nie moge! a z ciekawosci...czemu nie na ps4?? @giger_andrus Mi niedlugo stuknie setka wygranych meczy xD Edytowane 4 marca 20196 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 4 marca 20196 l Autor 5 minut temu, Szymek_PL_ napisał: meczy xD Meczów! Meczy to koza na pastwisku
Opublikowano 4 marca 20196 l 2 godziny temu, easye napisał: ja juz mam jakies 40h przegrane na Originie i to pierwszy Free to Play jaki scalakuje! Ciezko sie gra na padzie przeciwko ekipom CSa, ale jakos daje rade, pierwsza gra, w której sam kupie jakis karnet sezonowy, bo oderwac sie nie moge! Ja zrezygnowalem z grania na padzie w tej grze na PC i przenioslem sie na PS4. Przynajmniej to jest jedyna gra dla ktorej odstawilem granie w Fortnite. Mam juz +40 zwyciestw, ale juz powoli meczy mnie bieganie z nieogarnietymi randomami i Respawn MUSI wrzucic tryb SOLO/ Duo. Wydalem tez troche kasy na lootboxy i praktycznie nic ciekawego nie dostalem. To jest jeden z najbardziej rakowych systemow jaki widzialem w grze. Mam 940 metali i nadal nie moge odblokowac legendarnego skinu, bo wszystko kosztuje po 1200