Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Featured Replies

Opublikowano

No i od razu zainteresowanie wzrosło.

Ponoć pracował/pracuje też nad nowym Vampire the Masquerade.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 109,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @mate6 Dobry temat do rozmowy. I od razu przepraszam za  bardzo (za)długiego posta.   Co do zwrotu z inwestycji zgadzam się absolutnie, ale niestety cały system tak działa. Co do EA, by

• a ty znowu chcesz dyktować co ludzie mogą robić, a co nie? Jeszcze rok temu sam o mało się nie posikałeś czekając na zapowiedź gry EA i każdy jakoś to znosił. Jeżeli nie podoba ci się że ktoś czeka na

• No to chyba oglądamy inną grę, bo o ile czasami rzeczywiście jest nierówno, to ogólnie strona graficzna/artystyczna stoi na wysokim poziomie.   Pograłem 4 godziny więc czas na nieco wrażeń i

Opublikowano

Pracował też nad nowym Tormentem. Tak wciągnął mnie scenariusz że dałem sobie spokój po 2 godzinach męczarni. 

Opublikowano

Odpowiadał tam tylko za jednego z towarzyszy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bulwa, jak ja bym chciał takie Sekiro z mieczami świetlnymi, ale to niestety EA:nvmnd:

Opublikowano

ehh ucinanie kończyn przez miecz świetlny... już nie pamiętam jakie to uczucie :frog:

Opublikowano

Jeśli komukolwiek spod szyldu EA ma się to udać, to tylko Respawn. Mam wrażenie, że będzie to jedna z najmocniejszych premier tego roku.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać. Licze na klasyczną grę singlową z fajnym modelem walki i normalną fabułą i będe przeszczęśliwy

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

Nie mogę się doczekać. Licze na klasyczną grę singlową z fajnym modelem walki i normalną fabułą i będe przeszczęśliwy

:pawel:

Niestety podziel to przez dwa, bo EA gonna EA.

Opublikowano

W sumie czekam o wiele bardziej niż na ep IX :usmiech: Mam nadzieję, że gra będzie sprzedawać się jak głupia i w centrali ea będą mieli ból dupy z powodu zamknięcia viscreal i skasowania ich projektu.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

To by był piękny zwrot akcji :banderas:

Opublikowano

Proszę o system walki jak w soulsach, bo kolejnego FU "nie wytrzymie".

Opublikowano

Oraz dobry kreator postaci dżedaja, no chyba że będą gotowe postacie zgodne z uniwersum SW.

Opublikowano
4 godziny temu, SebaSan1981 napisał:

Oraz dobry kreator postaci dżedaja, no chyba że będą gotowe postacie zgodne z uniwersum SW.

Żaden kreator i wybór postaci. Ma być ciekawie zarysowany bohater i tyle. Zapraszam do gierek mmo jak brakuje tobie kreatorów postaci. 

Opublikowano
5 godzin temu, McDrive napisał:

Proszę o system walki jak w soulsach, bo kolejnego FU "nie wytrzymie".

Niektóre plotki mówią o systemie walki przypominającego szermiercze pojedynki w soulsach, więc jest nadzieja ;)

I dobrze po kolejnego slasherowego mashera w stylu TFU bym nie strawił 

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie sie dało grać kobietą

Opublikowano

Będzie z góry ustalony bohater. Ponoć grany przez Camerona Monaghana z serialu Gotham (dobry wybór :notbad:).

Opublikowano

Potwierdził to też Zampella na trwającym Star Wars Celebration.

Opublikowano

A ja mam nadzieje ze nie będzie to soullike w świecie SW, chciałbym żeby to był dynamiczny slasher, a nie zamula

Żadnego kreatora, fajnie zarysowana postać i korytarzyk :lapka:

Opublikowano

No slasher z tego nie będzie, tak samo "korytarzówka". Spodziewam się, że raczej w pół drogi do open worlda, jakaś eksploracja, poboczne misje, może prosty rozwój postaci.

Opublikowano
7 godzin temu, Bigby napisał:

Potwierdził to też Zampella na trwającym Star Wars Celebration.

No i elegancko

Czekam

Za obejrzenie panelu z gry na Mixerze, dostaniemy za darmo Kotora, oczywiscie w wersji na xboxa

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Respawn zasługuje na zrobienie dobrej gry dzięki której zostaną zauważeni.