Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Featured Replies

Opublikowano

No tak, bo Respawn nie robiło wcześniej dobrych, zauważonych i popularnych gier...

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 110 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @mate6 Dobry temat do rozmowy. I od razu przepraszam za  bardzo (za)długiego posta.   Co do zwrotu z inwestycji zgadzam się absolutnie, ale niestety cały system tak działa. Co do EA, by

• a ty znowu chcesz dyktować co ludzie mogą robić, a co nie? Jeszcze rok temu sam o mało się nie posikałeś czekając na zapowiedź gry EA i każdy jakoś to znosił. Jeżeli nie podoba ci się że ktoś czeka na

• No to chyba oglądamy inną grę, bo o ile czasami rzeczywiście jest nierówno, to ogólnie strona graficzna/artystyczna stoi na wysokim poziomie.   Pograłem 4 godziny więc czas na nieco wrażeń i

Opublikowano

zostana zauważeni jak zrobia singla, multi sie nie liczy bo to rak

Opublikowano

Termin premiery wybrał sam Zampella, bo stwierdził, że chce konkurować bezpośrednio z CoD (trochę zrozumiałe z perspektywy prywatnej, biznesowej - nie).  No, przeliczył się trochę.

Opublikowano

Rzeczy przemawiające za tym, że może być to dobra gra:

- Respawn to kreatywne i utalentowane studio

- Jeśli będzie to bardziej shooter to tym bardziej nie ma się czego obawiać

Rzeczy przemawiające za tym, że gra będzie słaba lub średnio udana:

- Konieczność współpracy z Disneyem, który po przejęciu franczyzy Star Wars w sposób bezprzykładny ją zeszmacił

- EA i wszystkie sprawki jego

- Jeśli to będzie bardziej slasher to jest duża obawa, bo IMVHO biali ludzie nie czują dobrze tematu...

Tak czy inaczej na prezentację czekam z zainteresowaniem

Opublikowano

O k00rwa wyczytałem że reżyserem jest łysy od gowa 3. No to tyle z dobrej gry :|

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

O k00rwa wyczytałem że reżyserem jest łysy od gowa 3. No to tyle z dobrej gry :|

Tak bardzo prawdziwe.

Ale przynajmniej darmowy kotorek wpadnie. :usmiech:

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał:

co masz do gowa 3 :[ 

Opublikowano

Okrutnie słaba gra 

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

co masz do gowa 3 :[ 

Ja mam np to, że był to zdecydowanie najgorszy (Ascention nie liczę) z GoW-ów...

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Okrutnie słaba gra 

2 minuty temu, Czezare napisał:

Ja mam np to, że był to zdecydowanie najgorszy (Ascention nie liczę) z GoW-ów...

co te polaki :pechowiec: 

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

co te polaki :pechowiec: 

Nie "polaki" tylko gracze, którzy nienawidzą w grach dwóch rzeczy:

1. Backtrackingu

2. Fatalnie wyważonego poziomu trudności...

Opublikowano
1 minutę temu, Czezare napisał:

1. Backtrackingu

1. Tu się zgodzę, ale do pierwszego Halo daleko jeszcze ;) 

2. Że co?

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

1. Tu się zgodzę, ale do pierwszego Halo daleko jeszcze ;) 

2. Że co?

Że to, że na Normalu grę bez problemu skończyłby nawet mały Kazio z przedszkola. Dopiero na okoliczność walki z Zeusem musiałby zawołać tatusia, żeby mu trochę pomógł...

Opublikowano
19 minut temu, _Be_ napisał:

Okrutnie słaba gra 

Drugą połowę gry to chyba ich starzy pijani robili

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

No tak, bo Respawn nie robiło wcześniej dobrych, zauważonych i popularnych gier...

NO tak, bo titanfall 2 była takim olbrzymim sukcesem że respawn aż się niezależnym studium zrobił. NO chyba ze Apex liczysz. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Rzeczy przemawiające za tym, że może być to dobra gra:

- Respawn to kreatywne i utalentowane studio

- Jeśli będzie to bardziej shooter to tym bardziej nie ma się czego obawiać

Gra o Jedi. Shooter. Ok.

Opublikowano
6 minut temu, Kalel napisał:

NO tak, bo titanfall 2 była takim olbrzymim sukcesem że respawn aż się niezależnym studium zrobił. NO chyba ze Apex liczysz. 

A dlaczego ktoś miałby nie liczyć gry z kilkudzięsiecioma milionami graczy jako znanej i popularnej?

A EA kupilo ich dlatego bo po premierze TF2 inny wydawca próbował icb wykupić, a umowa wydawnicza z EA zakładała opcje pierwokupu, z której EA skorzystalo. Rzekoma "porażka" TF2 nie miala z tym wiele wspólnego

Opublikowano

Z tego co plotki mówią to gra będzie chodzić na silniku Unreal? W takim wypadku chyba spokojnie możemy się spodziewać 60fps na konsolach? Chociaż to też różnie bywa...

Opublikowano
56 minut temu, Czezare napisał:

1. Backtrackingu

LOL? Przecież to nie są główne problemy GoWa III. Nad backrtackingiem jeszcze bym przysiadł i porozmawiał, ale poziom trudności? Właśnie tak po wielu latach powstają legendy o grach. 

Owszem, GoW III może i był najsłabsza częścią w trylogii, ale przede wszystkim za sprawa Stiga, który totalnie nie ogarnął tego co ogarnął Barlog w nowym God of War. 

Wiec jeżeli ten sam Stig ma reżyserować Fallen Order? Oh my... są powody do obaw. 

Edytowane przez Voytec

Opublikowano
16 minut temu, Mejm napisał:

Gra o Jedi. Shooter. Ok.

Może tam coś strzelawczego będzie, zobaczymy...

Opublikowano
8 minut temu, Patricko napisał:

Z tego co plotki mówią to gra będzie chodzić na silniku Unreal? W takim wypadku chyba spokojnie możemy się spodziewać 60fps na konsolach? Chociaż to też różnie bywa...

Tak UE4 ale o klatkażu nic nie wiadomo

Opublikowano
1 minutę temu, Voytec napisał:

LOL? Przecież to nie są główne problemy GoWa III. Nad backrtackingiem jeszcze bym przysiadł i porozmawiał, ale poziom trudności? Właśnie tak po wielu latach powstają legendy o grach. 

Ja w tę grę grałem, skończyłem ją i moje odczucia są takie a nie inne. O ile pamiętam GoW3 tojedno z największych moich growych rozczarowań ever. Na całe szczęście zamieniłem tego słabiaka na Yakuzę 3 i dla odmiany była to jedna z najlepszych decyzji w mojej karierze gracza...

Opublikowano

Pierwsze 30 minut genialne, potem sraka do Kronosa, Kronos GOTY i potem znowu tragedia lacznie z debilnym watkiem Pandory. Wyjasniony najwiekszy growy zawod. Moze lysy hoiek uciagnie gre ktora nie miala wczesniejszych genialnych czesci bo w sumie zero oczekiwan.