Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Paolo1986 napisał:

Co do samego FC6 i cen, to akurat wersja na PS5 widziałem, że jest nawet tańsza niż na PS4, ale to pewnie wyjątek. 

W sensie ta złotówka taniej w MM?

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

To by było ciekawe:notbad: czy jednak nie za wcześnie na remake? Wydaje mi się, że tak.

Opublikowano

Znowu się zaczyna xD robią remake bloodborne, sly'a, silent hilla i MGS. W między czasie robią grę AAAA, wszystko wyjdzie do końca przyszłego roku.

Opublikowano

Twitterowi insajderzy... tfu! (spluwam z pogardą)

Opublikowano

Teraz wiele gier wraca jak bumerang np kotor, residenty , alany itd. Żadna z tych plotek mnie nie zdziwi.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

W przypadku niektórych gier to fajnie z racji ich wieku, ale ogólnie to ten trend remasterów/rimejków to jest dramat no ale wiadomo łatwy $.

Opublikowano

Ja do remakeow nic nie mam gier sprzed 20 lat, ale remake tlou xD teraz pewnie bloodborne xd no gry nawet 10 lat nie mają 

Opublikowano
22 minuty temu, messer88 napisał:

W przypadku niektórych gier to fajnie z racji ich wieku, ale ogólnie to ten trend remasterów/rimejków to jest dramat no ale wiadomo łatwy $.

Nie wiesz jacy gracze są?

> powstaje remake gry - ŁEEE REMASTERY SAME NIC NOWEGO NIECH COŚ ZROBIO NOWEGO

> powstaje nowe IP - CO TO ZA GÓWNO ZROBILIBY LEPIEJ REMAKE GRY XYZ

Opublikowano
44 minuty temu, XM. napisał:

Znowu się zaczyna xD robią remake bloodborne, sly'a, silent hilla i MGS. W między czasie robią grę AAAA, wszystko wyjdzie do końca przyszłego roku.

No bez kitu. Kazdy sie smial jak sie ciotki i matki lapaly na lancuszki na gg czy naszej klasie a teraz post randoma na tt i sr.aka uszami. Nawet nie trzeba na dole piac "ale podaj dalej" xD

Opublikowano

Nie ma nic gorszego w branży gier 2021 niż jebani insajderzy i przecieki.

Opublikowano

Moriarty to gówno wie. Jeszcze niedawno, po e3, pisał, że Deathloop będzie eksem dla ps na stałe mdr

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

Nieprawda. SH i MGS robi Kojima :lapka:

A tak serio to najlepiej jakby był zakaz wklejania tych oszołomów z twita na forumek. Ileż miałbym niespodzianek gdyby niektórzy użytkownicy tym nie spamowali :)

Opublikowano