Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
21 godzin temu, Lsdarko napisał:

Jak podlacze zwyklego pada po kablu do ps5 to bez problemowo bedzie dzialac czy potrzebny jest dedykowany pad ?

Zwykły to znaczy jaki? Na licencji czy noname?

Edytowane przez Snake_Plissken

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
22 godziny temu, Lsdarko napisał:

Jak podlacze zwyklego pada po kablu do ps5 to bez problemowo bedzie dzialac czy potrzebny jest dedykowany pad ?

Dedykowany.

Opublikowano

Pany kaj sprawdzić ile czasu z danym tytułem spędziłem? Coś mi się o uszy obiło,że na ps5 można to sprawdzić nawet jak gra nie ma swojego licznika.

Opublikowano

Zapytam o drobiazg czy faktycznie fabryczny kabel hdmi do Ps5 jest 2.1 oglądałem go wczoraj i jakieś napisy tam są ale oznaczenia brak :(  Wjeżdża nowy telewizor i nie wiem czy kabel wymienić czy ten będzie git.

Opublikowano

Łooo cię panie, zobaczyłem godziny spędzone z tytulami :obama:

World od Tanks niecałe 3k godzin.

Soulsy 3 280 h.

Snowrunner 490 h.

Mniemam, iż zlicza także godziny na PS4 nabite.

Opublikowano

Wyglada na to ze w tym tygodniu Sony pokaze tego wielkiego remake co robia(holiday 21) :ohboy:

Opublikowano

Pisali ze na swiateczny urlopik, a ten sie zbliza co nie. Zrodelka nie mam ale bylo na redicie.

Opublikowano

Po sprzedaży PS5 nie jestem na bieżąco. Mógłby ktoś przybliżyć o jakie exy są zapowiedziane na 2022 ?

Wiem, że luty to Horizon, a marzec GT7 (jeśli nie przełożą). Coś jeszcze oprócz God of Wara ma szansę wyjść w następnym roku ?

Opublikowano
25 minut temu, funditto napisał:

Wiem, że luty to Horizon, a marzec GT7 (jeśli nie przełożą). Coś jeszcze oprócz God of Wara ma szansę wyjść w następnym roku ?

To jeśli chodzi o pierwszą połowę roku. Plus "exy" od third party typu Forspoken, Stray czy Sifu.

W drugiej to skupią się pewnie na PSVR2 i gierkach pod wirtualną rzeczywistość.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Horizon i GoW w pierwszej połowie roku? Zapomnij.

Dlaczego?

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Dwa zbyt do siebie podobne tytuły, GoW 2 nie ma jeszcze konkretnej daty premiery, nie wrzucą 3 gier 1st party w ciągu pół roku, bo będą mieli pustkę na jego drugą połowę.

Przypominam, że rok temu w przeciągu miesiąca wydali TLoU2 oraz GoT. Tutaj będzie większa przerwa, bo gow obstawiam gdzieś na czerwiec/lato. Dodatkowo sony rzadko wydaje swoje duże tytuły w drugiej połowie roku/na jesień, wolą zostawić miejsce swoim partnerom i taki tytułom jak cod/bf/fifa. Tym bardziej, że wtedy będą mieli na głowie promowanie VR.

Opublikowano

A to jest poparte aktualnymi sytuacjami i oficjalnymi stanowiskami kogoś z Sony, czy tylko takie domysły że jak są dwie gry to dajmy je w obie połówki roku?

Czyli jak gow2 będzie gotowy w marcu, to nie wyjdzie aż do listopada bo Kratos też chodzi na dwóch nogach?

Opublikowano

Zdrowy rozsądek.

Zacznijmy od tego, że GoW nie ma nawet daty premiery.

4 minuty temu, MBeniek napisał:

Dodatkowo sony rzadko wydaje swoje duże tytuły w drugiej połowie roku/na jesień, wolą zostawić miejsce swoim partnerom i taki tytułom jak cod/bf/fifa.

Ciekawe spostrzeżenie - do tej pory w drugiej połowie wydali chyba tylko Spider-mana 2018. :notbad:

Opublikowano

Czyli jak gow2 wyjdzie latem to spokojnie można założyć że w Sony pracują amatorzy i się nie znają na rynku.