Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ten Remaster dalej jest gorszy niż wersja we wstecznej?

• Odpowiedzi 25,1 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Widziałem u ziomka jakiś czas temu to niewiele się różni. Grałem na ps5 we wstecznej chodzi i wygląda jak złoto więc szkoda kasy.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Dopiero niedawno kupiłem Days Gone i czeka w folii na swoją kolej. Kilka gier z PS4 ominąłem kiedy miałem tylko PS4 w tamtej generacji bo mi odrzutowiec obrzydzał granie. Teraz nadrobię w ciszy na PS5.

Najlepszy ex z ps4

Opublikowano

Przecież Bend nie zrobiło Bloodborne.

Opublikowano

Teraz nie jest ale chyba jak wychodził to był exem na ps4, przynajmniej tak mi się kojarzy.

Opublikowano
17 minutes ago, mario10 said:

Teraz nie jest ale chyba jak wychodził to był exem na ps4, przynajmniej tak mi się kojarzy.

Na pudełku nie ma Tylko na PlayStation :)

Update: chyba na pierwszych rzutach miał ten napis.

Opublikowano

Fajna gierka, dopiero w tym roku ograłem. Pomijając początkowe kilka godzin to się fajnie rozkręciło - szkoda z 2 bo setting przyjemny no i zakończenie otwarte.

Opublikowano

Bardzo fajna, sam mam w planach ponowne jej ogranie na PC. Szkoda, że druga część nie wyszła, bo tego typu gier, w takim settingu, nie ma.

Opublikowano
18 minutes ago, lukas_k96 said:

Bardzo fajna, sam mam w planach ponowne jej ogranie na PC. Szkoda, że druga część nie wyszła, bo tego typu gier, w takim settingu, nie ma.

W takim settingu czyli jakim? USA i zombie? Faktycznie coś odkrywczego :)

Opublikowano

USA i zombie nie jest odkrywcze, ale już np. zombie i przemierzanie stanu na motocyklu, dbanie o niego itd. jest pewnego rodzaju nowością i wyjątkiem na rynku.

Opublikowano
2 minutes ago, lukas_k96 said:

USA i zombie nie jest odkrywcze, ale już np. zombie i przemierzanie stanu na motocyklu, dbanie o niego itd. jest pewnego rodzaju nowością i wyjątkiem na rynku.

No tak, ale to mechanika a nie setting.

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące ustawień kontroli rodzicielskie, każdemu synowi ustawiłem limit czasu na 1h, jednakże widzę, że po skończeniu tego czasu dzieci nadal mogą grać, są tylko informowani, że go przekroczyli, liczyłem, że będzie jak z komórką, poprostu odcina i koniec. Czy idzie coś takiego zrobić?