Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Shen napisał(a):

Co jest w piątek?

Geoff i Wesoła Banda Huya.

edit: no Summer Game Fest, ale niespecjalnie lubię gościa i stracił w moich oczach przez ostatnie lata i hocki-klocki z reklamowaniem jakichś gówien na mobilki oraz wyganianiem zwycięzców nagród na TGA ze sceny, dlatego wybrałem alternatywny tytuł imprezki

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Ten gośc od dawna nie miał u siebie na SGF jakichś potężnych bomb. Na koniec roku to wiadomo ale w wakacje? To chyba przez niego większość forum stwierdziła, że pokazy nie są robione pod nasze pokolenie xDDD

Opublikowano

E, no te dwa lata temu to całkiem fajną imprezkę miał. Chyba to był ten pokaz na którym ujawniono Hadesa 2 i kilka innych giereczek których teraz nie pamiętam, a które były przyjemnymi niespodziankami. Tylko tak jak mówisz, to są u niego wyjątki od reguły raczej w tej porze "około-E3".

Opublikowano
9 minut temu, Patapon napisał(a):

No bo rok temu to był festiwal bomb

Screenshots_2025-06-04-21-25-05.png

leo

A bo to sop przez ostatnie 3 lata był balon

Opublikowano

Lumines remaster.

Opublikowano

Lumines?

To na switcha bardziej

Opublikowano

Ależ będzie grane na Nintendo 2 dzięki dobroci sony!

Opublikowano

No oczywiscie xD

Opublikowano

Ciekawe czy Silent wleci na jesień