February 18, 20206 yr 54 minuty temu, LukeSpidey napisał: odrzutowiec Kurde, moja zwykła wogóle nie szumi na tej grze, a masę godzin pykałem. Jak to jest?
February 20, 20206 yr W międzyczasie wyszła mapa Chernobyl, póki co tylko na pc. Może wrzucą na store przed premierą "dwójki". Ograłbym.
February 25, 20206 yr Godzinę temu, Wredny napisał: Się podjarałem i zamówiłem Mudrunnera American wilds, rozumiem /z rozszerzeniem/?
February 25, 20206 yr Nie, podstawkę, bo ma ładniejszą okładkę - AW w PS Store kosztuje 21zł, więc dokupię osobno i wyjdzie mnie taniej niż wersja kompletna
February 25, 20206 yr 7 godzin temu, Figuś napisał: Każdy filmik nakręca mnie jeszcze bardziej a 28 kwietnia dopiero za 2 miesiące. FAAAAAK!!! Jak ja to wytrzemiem?
February 25, 20206 yr Godzinę temu, Wredny napisał: Nie, podstawkę, bo ma ładniejszą okładkę - AW w PS Store kosztuje 21zł, więc dokupię osobno i wyjdzie mnie taniej niż wersja kompletna Ty, to masz łeb...
March 5, 20206 yr Podoba mi się to, że gierka dostała kolorów. Tzn MudRunner ma swój urok z tą wypraną paletą barw (American Wilds ciut ożywiło ten aspekt, aczkolwiek nieznacznie), ale teraz jest autentycznie ładnie i będzie pstrykane w foto mode (o ile gierka takowy dostanie). No i widok z kokpitu też dużo lepszy.
March 5, 20206 yr Author Najważniejsze zmiany dla mnie to te w multi, czyli zniszczenie terenu przez jednego gracza będzie w końcu widoczne przez drugiego. To samo z pojazdami, koniec z duchami.Do tego będzie sporo możliwości modyfikowania fur za hajs zdobywany w grze. Byle tylko nie przerodziło się to w nudny grind tych samych zleceń w kółko.Poza tym jestem napalony. Większe i bardziej zróżnicowane tereny, nowe fury, ciekawe (oby) zlecenia, a do tego wsparcie modów. Oby dały radę na konsoli.
March 5, 20206 yr No te duchy to potrafiły momentami denerwować, bo jak grałem ze znajomym to jemu się przechyliła przyczepa i mógł to wyciągnąć tylko drugim autem. Ja nie mogłem nic zrobić bo widziałem przyczepę jako ducha więc męczył się z tym dobre 30 minut. Gdybym mógł mu pomóc to całość zajęłaby pewnie kilkadziesiąt sekund. Podoba mi się jak dużo nowych i ciekawych rozwiązań będzie miał SnowRunner.
March 6, 20206 yr Zgaduję, że wszystkie zlecenia będą opierały się na transporcie z tym, że już teraz nie tylko drzewa. Ja z kolei mam nadzieję, że te modyfikacje nie będą czysto wizualne, ale też poprawiające osiągi pojazdów. No tak czy siak czeka nas przednia zabawa.
March 6, 20206 yr Jakby jeszcze dodali transport rakiet balistycznych takim zestawem jak w komedii "Szpiedzy tacy jak my".. ..to biorę gierkę od razu! Zacząłem nieśmiało przygodę z MudRunnerem i gameplay szalenie mi się podoba.
March 6, 20206 yr Author Zgaduję, że wszystkie zlecenia będą opierały się na transporcie z tym, że już teraz nie tylko drzewa. Ja z kolei mam nadzieję, że te modyfikacje nie będą czysto wizualne, ale też poprawiające osiągi pojazdów. No tak czy siak czeka nas przednia zabawa.Z tego co czytałem to zlecenia będą otwierać nowe drogi, skróty, czy coś w tym stylu. Np. wieziesz sprzęt, aby naprawić most i potem możesz go używać (chyba nawet na trailerze to było).Modyfikacje będą ulepszać fury. Mocniejsze silniki, zawieszenie, opony, itd.
March 18, 20206 yr Author Wykonanie wszystkich kontraktów i ogólnie wszystkich map ma zająć około 100 godzin. Nie wiem ile w tym prawdy, ale to słowa jednego gościa z Focus Interactive na Discordzie.
March 19, 20206 yr Bardzo możliwe. Jak się człowiek będzie zakopywał co chwilę w błocie to misja na 5 minut może się przerodzić w przygodę na 2 godziny.
March 25, 20206 yr Prezentacja pojazdów, customizacja, fizyka oraz mapy w grze. Jeszcze miesiąc.. ajj nie mogę się już doczekać!
March 26, 20206 yr Author Info wyciągnięte z trailerów i bloga, ale dla kogoś kto nie siedzi w temacie non stop spoko podsumowanie.Tymczasem wleciał świeży trailer:
March 26, 20206 yr Author I kolejny, tym razem 3 minutowy, sporo nowych rzeczy pokazują: Ależ szykuje się giereczka Już nie pamiętam kiedy byłem tak podjarany na gierkę. Edited March 26, 20206 yr by Patricko
March 26, 20206 yr No i się zesrałem z podjarki. Ale to będzie gierka. Zamroźcie mnie na miesiąc, bo nie wiem, czy dam radę wytrzymać.