Jump to content

FIFA 20

Recommended Posts

Guest ragus
Posted

liczę na to, że skrócą Hazardowi włosy, bo w 19 znowu ma za długie

Guest _Be_
Posted
16 godzin temu, Kosmos napisał:

2019, a ludzie się nadal na fifę nabierają :dynia: 

No sorry ale PES to nie jest żadna konkurencja a jakąś piłeczke trzeba grać. 

Posted

Fifa xD, gram nieraz ze szwagruniem po % bo lubi ale no straszna kara to dla mnie.
Fifa byla dobra w 98 ja Warzycha w PL naqrwial, teraz to meh, PES też juz nie to.
Kurla kiedyś to było.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Posted

Ciekawe, czy dopracują choć w większości gameplay na premierę, czy znowu co tydzień aktualizacja wywracająca podstawy do góry nogami i ostateczny produkt pod koniec żywota gry.

Guest kufir
Posted

Liczę że Raków Częstochowa pojawi się w tej odsłonie, w końcu awansował do Ekstraklasy :banana:;)

• 3 weeks later...
Posted

Nie chce mi się nawet wklejać pierwszych konkretnych informacji, bo pierwsze konkrety dotyczące zmian w nowej FIF-ie równie dobrze mogłyby być wprowadzone jednym patchem w FIF-ie 19. Nie liczyłem na nowy silnik, bo to nierealne, ale na mocno zmodyfikowany jak najbardziej. Czyli prawdziwe zmiany dopiero na PS5.

Posted

co do jęków typu oesu nowa fifa, pes najlepszy/najgorszy, zagram/nie zagram...dla mnie odpowiedź jest prosta co roku - ja muszę mieć jakąś piłkę skopaną do grania, konsola nie istnieje dla mnie bez piłki, a wiadomo dla mnie z góry że przysiądę się do takiej która ma lepszy online

na Street opcję to czekam od...FIFY 98, chwilkę to trwało :D fajnie że street będzie miał tryb online, miła odskocznia od standardowego trybu (UT :P) 

z ciekawych rzeczy , preorder wersji Ultimate daję 1 kartę OTW niewymienną w Ultimate Team, ale raczej* mnie na to nie złapią

* - tzn tak mi się wydaje 

PS. na okładkę obstawiam Mbappe, taki hype wokół niego że to były dobry typ, druga opcja Ney

Posted

Zgadzam się. Nawet gameplayu nie pokazali... Myślałem, że na koniec rzuca coś jeszcz, info o demie dostępnym lada dzień, nie wiem 19 w abonamencie Basic, cokolwiek-2h zmarnowane.

Posted

hmm nie pokazują okładki, czyżby ten gwałciciel Neymar? :cool2: dużo w tych urywkach Sancho/Viniciusa/Sterlinga, to pewnie "ambasadorzy"

po raz kolejny coś kombinują z mniejszym wpływem CPU w obronie, zobaczymy jak im wyjdzie, bo we wcześniejszych fifach było dobrze do pierwszego patcha :]

https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20/news/fifa-20-gameplay?isLocalized=true

nowe kiwki - ok, nowe wolne/karne - uff nareszcie, composed finishing - czyli naprawa tego gówna z timingiem z '19 ;p

dobra dawać to :D