Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Uff udało się, ogarnąłem timing na unik przy błyskawicy i pykło w końcu. Piękne jest w Leyndell 

@messer88
image.thumb.png.9a48b71e8c6fd526d758ce4a633f5374.png

trzeba dopracować xDD

Edytowane przez cotek

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 586,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
7 godzin temu, cotek napisał:

Uff udało się, ogarnąłem timing na unik przy błyskawicy i pykło w końcu. Piękne jest w Leyndell 

@messer88
image.thumb.png.9a48b71e8c6fd526d758ce4a633f5374.png

trzeba dopracować xDD

Ah, yes, Young Tarnished...

Opublikowano

Mam 39 LVL, wyczyszczona sporaaą część mapy ponad 38 h na liczniku i ciągle wyglądam albo jak Konserwa albo jak Lump.

Za mało moim zdaniem znajduje się Zbroi i unikalnego oręża.

Cieszyłbym się grą bardziej gdyby moja postać fajnie wyglądała.

Opublikowano

Ale ja nie korzystam z "poradników" więc "liżąc ściany" i zwiedzając wszystkie lokacje jest tego sprzętu po prostu mało.

Opublikowano
8 minut temu, RIfuk napisał:

Ale ja nie korzystam z "poradników" więc "liżąc ściany" i zwiedzając wszystkie lokacje jest tego sprzętu po prostu mało.

No tak na ziemi do wzięcia jest mało. 

Albo wypada z przeciwników/NPC, albo trzeba kupić u sprzedawcy. 

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

No tak na ziemi do wzięcia jest mało. 

Albo wypada z przeciwników/NPC, albo trzeba kupić u sprzedawcy. 

Tak kupuje u każdego sprzedawcy, otwieram każde skrzynie, zbieram to co wypadnie z każdego przeciwnika.

NIe zabijam jedynie NPC.

Opublikowano

a ja dorzucę coś takiego 

Godzinę temu, RIfuk napisał:

Mam 39 LVL, wyczyszczona sporaaą część mapy

z takim levelem to raczej nie masz wyczyszczonej sporej części mapy :) spokojnie jeszcze znajdziesz pełno broni i szmatek 

Opublikowano
55 minut temu, RIfuk napisał:

Zainwestuj w arcane i loot z przeciwników będzie lepszy. Wydropiłem bez większego wysiłku cały set Kaidan mając 10 arc.

Opublikowano
7 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Zainwestuj w arcane i loot z przeciwników będzie lepszy. Wydropiłem bez większego wysiłku cały set Kaidan mając 10 arc.

To Amulet ? 

Opublikowano

Jest jakiś górny lvl do którego mozna rozwijać postać ?

Opublikowano

ta pewnie jakieś 520lvl, każdą z cech pewnie można rozwijać do 99, ale są hardcapy jak zawsze, że przyrost statystyk jest po 50-60 lvl cechy już mało zauważalny 

Edytowane przez cotek

Opublikowano

O co chodzi z tą opcją przy ognisku zmiana pancerza za którą się płaci, widzę, że zmienia się trochę look i statystki coś jeszcze robi to konkretnego?

Opublikowano

A spróbuj odpocząć przy łasce obok

Spoiler

babeczki co się oko podarowało zaraz za zamkiem. Ode mnie złotej igły nie chciał, ale wydaję mi się, że w końcu ją weźmie tylko go nie znalazłem.

Opublikowano

A to nie było tak, że ten szympans pojawiał się o jakiejś określonej porze dnia ?
btw. polecam udać się w nocy na wyżynę gdzie są te giganty w Limgrave i wejść na tą dużą przewróconą ruinę :Coolface:

Opublikowano

No i te questy tutaj to pojebane będą, raz że otwarty świat szukaj nie wiadomo kogo i gdzie, dwa pory dnia. Jeszcze brakuje żeby jakiś się respił tylko przy padającym deszczu. Bez wiki się pewnie nie obejdzie. 

Opublikowano

Sprawdziłem trophy guide i jednego przyjaznego NPC trzeba zabić i to nie za późno, by nie stracić szansy na platynę. 

Z drugiej strony gra ma chyba tylko 5 "missable" pucharków.