Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 583,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
20 minut temu, Kaczi napisał:

Ja ma. Jakieś 32 H na liczniku i całej mapy jeszcze nie odkryłem :obama: wspaniala gra 

Dodaj tak z 50 godzin to może odkryjesz całą. :ragus:

Opublikowano
Ja ma. Jakieś 32 H na liczniku i całej mapy jeszcze nie odkryłem :obama: wspaniala gra 

Dziwne jakbyś odkrył, mam 62h i jeszcze sporo mi zostało.
Opublikowano

Tez macie ze po Update gry I Softu na PS5 wywala wam Couldn't verify Playstation+ Subscription i mozecie grac tylko Offline?

20220323_123346.jpg

Opublikowano

To problem w większej ilości gier, może nawet i w każdej. Niby wiedzą o tym.

Opublikowano

Ok Persona 4 Arena dziala ale juz GG Strive nie wyglada na to ze gry z ps4 dzialaja z ps5 nie... Super

Opublikowano

Po przejściu gry można sobie zrobić fajny mieczyk dający niesamowite możliwości farmienia XP. Jedno machnięcie i ponad 50 000 run wlatuje. 

W kilka chwil wywindowałem swoją postać do poziomu 214 i teram jestem magiem mordercą z wielką kamienną tarczą cięższą ode mnie. 

Mobki będą wiedzieć kto tu jest Elden Lordem :claptrap:

Opublikowano
25 minut temu, wet_willy napisał:

Tez macie ze po Update gry I Softu na PS5 wywala wam Couldn't verify Playstation+ Subscription i mozecie grac tylko Offline?

20220323_123346.jpg

Mamy mamy :sir:

Od rana są problemy z grą online. Ale gram od po 9 w offline i ma to swój urok, nie jest tak napaćkane wiadomościami w świecie.

Edytowane przez Szajka

Opublikowano
2 godziny temu, Kaczi napisał:

Ja mam 60h i jestem w Volcano Manor. Klimat taki ma ta miejscówka że można ciąć nożem. Muza :obama:

Opublikowano
13 godzin temu, cotek napisał:

Stwierdziłem, że zanim rozwalę ostatniego bossa zrobię respeca i zobacze jak z tą magią w tym Eldenie. I ow boy, ale gra zyskuje jak się gra magiem. W poradach powinno być info aby zrobić respeca w połowie gry, żeby nie grać przez te 70 godzin tak samo xD
To chyba idealne rozwiązanie na tą nudę o której niektórzy wspominali czasami, w tym ja.

Zdjęcie

Masz jakiś Build? Może by przetestował, bo też po prawie 70h GreatSwordy się trochę przejadły.

Opublikowano

Zalezy jaki masz level... ale ogolnie kazdy build to 60 Vigoru i 80 Stata do damage jak masz level wyzszy niz 125 jak chcesz tylko czarowac to Mind i Dex na ile ci staty pozwalaja bo Dex skraca Cast Time 

Opublikowano

Jeszcze chce przetestowac visage shield + bloody helice, podobno mozna atakowac bedac calkowicie zaslonietym za tarcza... 

Opublikowano
17 minut temu, wet_willy napisał:

No odkryles cos co wrzucalem w filmiku kilka dni temu gratulacje xD

Zapomniałem, że to Ty to wrzucałeś. Filmik z tego widziałem już kilka razy. 

Chwalę się tylko, że po zabiciu bossa można w kilka chwil nabić sobie 100leveli tym sposobem. 

Dopiero po levelu 200 zwalnia, ale spokojnie można do 250 farmić i ewentualnie już powoli dobić do 300 pewnie. 

Wysoki level daje sporo możliwości w tej grze, bo soft capy są wysokie i masa rzeczy skaluje z kilku statsów na raz. 

Tak więc optymalnie jest zabić najpierw ostatniego bossa, a potem dopakowanym jechać na opcjonalnych bossów. 

Opublikowano
Ja mam 60h i jestem w Volcano Manor. Klimat taki ma ta miejscówka że można ciąć nożem. Muza obama.png

Ja też przy 60h właśnie tam byłem. Wczoraj zrobiłem obu bossów (chyba jest tylko 2 głównych?)

Mówicie o tym:

Golden Order Greatsword?

Opublikowano

@easye

Tu masz moj build pod Faith bardzo fajnie sie nim gra i PvE i PvP 

Do PvP wyrzucam drugi miecz i Arsenal Charma wymieniam na Erdtree Favour +2 albo Godfrey Talizman 

A no i mam Godrick Great Rune tutaj aktywna wiec na PvE albo PvP jak jestem Hostem to +5 do wszystkich statow ale mam tyle Rune Arkow ze grzechem bylo by nie uzywac.

17fb6ee9cf358-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

130lvl to chyba juz mega koks bo z malenii nie bylo co zbierac. Czysta siła wystarczyla :problem: Z tym ze trzeba ja mlocic i ryzykowac. Im dluzej trwa walka tym mniejsze szanse.

Wielki rycerski miecz +23 for the win

Skok z wyskoku stagerrowal ja az milo. Wogole mega latwo ciezka bronia przerwac jej atak. W pierwszej fazie bo w drugiej to :reggie: Ale eliksir zwiekszajacy staggerowanie tez pomogl. 

A co do tego combo to radahan w drugiej fazie imo bardziej irytujacy.

Dobra wazne ze z bani to teraz czas odkryc tych olbrzymow ze wschodu i leciec dalej fabule.

Opublikowano
3 godziny temu, mozi napisał:

Ja mam 60h i jestem w Volcano Manor. Klimat taki ma ta miejscówka że można ciąć nożem. Muza :obama:

Moja ulubiona miejscówka ;)

Stolica też robi robotę, ale narazie chwilę się tam bujałem. 

Opublikowano

A ja dzisiaj schłostałem się walką z Fire Giant. Postanowiłem zrobić to jak mężczyzna, czyli melee i bez kombinacji ze skokiem+bow ;). Trochę mnie przeciągnął po glebie, ale po kilu podejściach padł. Aktualnie posiadam Level 100.

Opublikowano
31 minut temu, C1REX napisał:

Mówisz, że dobre RNG Ci z Malenią weszło? 

Gratki. :dance:

Jesli chodzi o pierwsza faze to praktycznie przy kazdym jej ataku mozna bylo ja za wczasu wybijac z rownowagi. Nie zdarzylo sie zeby zrobila slynne combo dwa razy. Nie byla zbyt trudna w tej fazie. 

No druga faza juz wymagajaca. Trzeba troche tez farta. W sumie pokonalem ja jak bylem juz na hita bez buteleczek, ona tez i karma tak chciala ze akurat skoczylem, w łeb i stagg xd 

Takze poszedl finisher i po niej. Pewnie gdyby nie to, to ona by mnie skonczyla.

Opublikowano

U mnie zupełnie na odwrót, 1 problemy, 2 za pierwszym razem.
W ogóle to mam nadal taki głód eldenka że sobię często odpalam na YT live jak Wagon gra.
Nigdy nie oglądałem liveow z gierek bo na uj.
A tu mnie ciekawi jak komuś idzie itd.
Fajnie że grę caly czas balansują itd.
Jak sobie wrócę za pół roku to już mogą być zupełnie inne odczucia.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka