Opublikowano 20 czerwca 20241 r 9 minut temu, number_nine napisał(a): Gdzieś tam czytałem, że do dlc najlepiej wchodzić od któregoś lvlu, a ja zupełnie nie pamiętam na jakim skończyłem podstawkę... Mam nadzieję, że pierwsze sesje nie skończą się na grindowaniu Akurat ta lokacja z mogh idealna pod levelowanie.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r 11 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Tymczasem w drodze do NZ, jeszcze trzy godziny i jazda. Daj znać jak tam
Opublikowano 20 czerwca 20241 r 11 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Akurat ta lokacja z mogh idealna pod levelowanie. To było to szczelanie z łuku do tego wielkiego gawrona ?
Opublikowano 20 czerwca 20241 r 4 minuty temu, Plackus napisał(a): To było to szczelanie z łuku do tego wielkiego gawrona ? To widziałem, ale obok jest kilkanaście mobkow.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r 3 minuty temu, Plackus napisał(a): To było to szczelanie z łuku do tego wielkiego gawrona ? Ta, ale to już chyba załatali, ale i tak ta ścieżka na dół z tymi żabuchami to tysiące lecą w mig.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-version-112?utm_source=SM_Official&utm_medium=official_post&utm_campaign=ER-Patch-112 Patch Notesy. Dodali możliwość używania Torrenta podczas walki z Elden Beast No i kolejna ważna zmiana, zmienili w końcu logo plansze Bandai Namco na ciemną xD
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Godzinę temu, Szermac napisał(a): Dodali możliwość używania Torrenta podczas walki z Elden Beast a to nie głupie, będzie go można szybko dogonić i jebnac skokiem przy dismouncie gratis.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Ściągam teraz 21gb patcha i 20 dlcka ehh... Chwile pograł i jest grubo pierwszy poboczny boss wytarł mną podłogę 11razy, mobki biją za 40%hp co prawda jestem bez armora ale i tak boli. Początkowy poziom trudności oceniam na Caelid/10. Design to znowu topka topek klimacik wylewa się z ekranu oby dalej było tak dobrze jak jest teraz. Edytowane 20 czerwca 20241 r przez kudlaty88
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Odpaliłem dzisiaj po 2 latach żeby rozruszać stare kości, no i pamięć mięśniowa mnie zawiodła, wpierdol od zwykłych mobków na 120 lvlu zaliczony, można iść do dlc
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Ja w ramach treningu ubiłem sobie Malenie, teraz chwila drzemki i lecimy z tą nocką
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Ja już cisnę 4h bo nowa zelandia. Jest bardzo dobrze trzymam mocz bo szkoda mi czasu iść się odlać, znacie to uczucie.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r 28 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Unlock dopiero o 00:00 . Hiszpania-Włochy jeszcze, szybkie studio i wjeżdżamy xD
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Na NG 7+ jest w ciul niezbalansowane ciężko cokolwiek ugrać. Chyba trzeba będzie nowa postać zrobić albo pozbierać do palki bo wymiękam. Goty nieironicznie no jest wypas.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Pierwszy main boss ubity. Padł szybciej niż wysoko klasowy mobekCo tu się odpierdziela to mistrzostwo swiata, walcząc pvp mniej się na klepałem klawiszy, masherka jak w bijatyce. Kombosy niektórych przeciwników przegiete i słodziutkie delaye mają w trakcie komba plus doskoki i ciosy zmylki np robi zamach za głowy a wyprowadza pchnięcie bokiem a przy następnym takim zamachu leci magiczna dystansówka. Chore pojeby to wymyśliły.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r No jest mocno, ogólnie pierwsze wyjście z tunelu i to co się ukazuje oczom Już wiesz, że jesteś w domu i najbliższy czas spędzony z tym tytułem to będzie banderas za banderasem. Musiałem zrobić respeca i wróciłem do Dexa niezawodnego
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Kurła pan Spoiler Jebany piecyk Zrobił wrażenie na dzień dobry, oczywiście wizualnie bo później tylko kwiknął
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Fajna gra ---- Skala wszystkiego robi wrażenie, ale niektóre random moby i ich nieprzerywalne combo to niezły hardkor, trzeba uważać xD.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r No piękny ten pierwszy boss, tylko jak zwykle praca kamery to jeden wielki chaos xD