Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 360,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

nie widze potrzeby, jesli twoj mozg przegrywa z brakiem ogonkow i kreseczek, to co dopiero mowic o rozumieniu kontekstu prawidlowo zapisanego zdania.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

CW OFF

tolu 2 jest w 60fpsach że wizualnie wygląda tylko poprawnie? Postacie wyglądają dobrze ale otoczenie jest daleko za Gears 5 czy RDR2

CW ON

:kaz:

Opublikowano
9 minut temu, Najtmer napisał:

nie widze potrzeby, jesli twoj mozg przegrywa z brakiem ogonkow i kreseczek, to co dopiero mowic o rozumieniu kontekstu prawidlowo zapisanego zdania.

Raczej męczy mnie czytanie Twoich wysr,ywów. :) 

Opublikowano
8 minut temu, Daddy napisał:

CW OFF

tolu 2 jest w 60fpsach że wizualnie wygląda tylko poprawnie? Postacie wyglądają dobrze ale otoczenie jest daleko za Gears 5 czy RDR2

CW ON

:kaz:

ND nie umie w 60 klatek, Pani Kolego. Dlatego później oddaje swoje produkcje do poprawy takim studiom, jak BluePoint Games, żeby to ogarnęli technicznie. 

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Raczej męczy mnie czytanie Twoich wysr,ywów. :) 

coz, mocne slowa jak na kogos, kto wieksza czesc dnia spedza klocac sie o jakies gowniane moce przerobowe konsol dla biedakow.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

70756601_377574699821204_240385156874816

Opublikowano
27 minut temu, chris85 napisał:

ND nie umie w 60 klatek, Pani Kolego. Dlatego później oddaje swoje produkcje do poprawy takim studiom, jak BluePoint Games, żeby to ogarnęli technicznie. 

Dokładnie, dlatego sami wydali remaster tlou w 1080/60 w singlu multi :dafuq:

Opublikowano

Podsumujmy  tlou 2

Gramy babą lpg bez cycków, gameplay to ten sam kibel co w jedynce, brak multi życia i to wszystko podlane sosem pięknego downgoradu :dynia: kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Kaz proszę dupa klapów już więcej nie wytrzyma!

Opublikowano

Kupi się używkę po premierze ogra i dalej do żyda. (pipi)a żeby w takiej grze nie było multi. Co oni tam robili tyle lat. Mocapy psów im zajęły tyle czasu ?

Opublikowano

Brak multi w TLOU2? Biedny Butcher xD 

Pwnie dla tego, że nie ma tam żadnej alternatywy xD 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No i jak tam 

image.png

Opublikowano

(pipi)nia ale dobrze

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Podsumujmy  tlou 2

Gramy babą lpg bez cycków, gameplay to ten sam kibel co w jedynce, brak multi życia i to wszystko podlane sosem pięknego downgoradu :dynia: kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Kaz proszę dupa klapów już więcej nie wytrzyma!

87b37a0d781692aemed.png

Opublikowano

U mnie normalnie, nie zagrałem ani minuty w multi tlou 1 nie zagram i w tlou 2 :cool: Szczelanie się z innymi stulejami zakończyłem w halo reach

Opublikowano

Tyż prowda, mnie to nawet odechciało się już szlifować skilla w kolejnych częściach FIFY/PES-a . A to był przez długi czas jedyne multi w jakie pogrywałem po sieci. W końcu przy którejś części odpaliłem ten online, pograłem kilka meczyków i stwierdziłem, że da radę zrobić coś ciekawszego niż nauka grania, by pokonać jakiegoś tam 23GamerzBEAST z Turcji czy innego zakątka świata.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Najlepsza taktyka. Udawać że się na coś nie czekało, zawsze tak myślałem jak Xbox dostawał exa żółto na meta

Opublikowano

Nie no, dla jasności. Brak MP w TLOU 2 to ch.ujnia i środkowy palec w stronę wielu fanów pierwszej części.

Ale nic nie poradzę, że osobiście mnie to kompletnie nie wzrusza.

Fani Naughty Dogs w tym momencie - wizualizacja poniżej :D

[OK]

giphy.gif

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

bluber nie chcesz może kupić tlou part guwno 24 lutego 2020? 

Opublikowano

niebieskie przegrywy już piszą że multi to tam nic albo że dadzą na premierę plejśmiecia5, dobra taktyka $ony na golenie frajerów  :kaz:  bełchatów popełnił tutaj kilkadziesiąt postów o najlepszym multi ps3 i kontynuacji na ps4  xDDD

Opublikowano
5 minut temu, Cedric napisał:

Tyż prowda, mnie to nawet odechciało się już szlifować skilla w kolejnych częściach FIFY/PES-a . A to był przez długi czas jedyne multi w jakie pogrywałem po sieci. W końcu przy którejś części odpaliłem ten online, pograłem kilka meczyków i stwierdziłem, że da radę zrobić coś ciekawszego niż nauka grania, by pokonać jakiegoś tam 23GamerzBEAST z Turcji czy innego zakątka świata.

ja też nie gram w tego typu gry online. Ale   są też bardziej casualowe gry multiplayer w które można grać bez spiny, dla klimatu przygody czy kooperacji bez potrzeby ćwiczenia skilla czy podbijanja statystyk

Opublikowano

Ano, Journey na PS3 mi się bardzo podobało jeżeli chodzi o online.

:isee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.