Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

jak tam niebieskie frajery? konami już wykupione? :dynia:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 401,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
W dniu 23.03.2020 o 17:46, 20inchDT napisał:

Klapy nayebcie trochę postow, bo nie ma co czytac.

Gramy ;) proszę nie przeszkadzać.

PS5? Jak będzie tak jak na starych konsolach, wkładasz i grasz, prawdziwy instant on, ale bez żadnych gowien, to jestem na tak. Fajnie, że to nie jest jednak taki totalnie nudny upgrade jak w PC.

Jestem podekscytowany możliwościami next genów, a pisałem że będzie cyferkowa nuda.

Pomyliłem się.

Dobrze, że MS ostro konkuruje ( sprzętowo i usługami, bo gry to wiadomo .) Lubię Sony, ale swój portfel lubię bardziej.

Najwięksi przegrani to rzecz jasna Nintendo i PC. Ale to zawsze się powtarza.

Opublikowano
13 godzin temu, Daddy napisał:

jak tam niebieskie frajery? konami już wykupione? :dynia:

Geez, chłopie mało ci wpindolu jaki spuścił ci Hendrix (który prawdopodobnie jest twórcą gier, ale się do tego nigdy nie przyzna :P ) w tematach o nowej generacji? Suche posty w CW już ci nie pomogą, zostałeś rozwalcowany i wyśmiany przy pomocy technicznej wiedzy, którą wypunktował cię jak amatora i wykazał jasno, że twoje pseudo-argumenty są o kant pupy, udowadniając że te przewagi xboxa o których piszesz to zwykła wydmuszka. Jeśli pracujesz w jakimś tam dziale Microsoftu, to na miejscu twojego supervisora właśnie wezwałbym cię na dywanik, albo wręczył po prostu wypowiedzenie. Swoją przegraną przyczyniłeś się do tego, że ludzie którzy jeszcze się wahali co do wyboru next gena, wybiorą PlayStation 5. Za co Ci osobiście dziękuję :)

Nie mogę się doczekać konsoli Sony, która jest prawdziwym przełomem - nowo definiuje tworzenie gier, bo pozwoli twórcom tworzyć bardziej kompleksowe i ładniejsze otoczenie, gdyż lepsze tekstury będą mogły się w porę doładować (bez chamskiego pop upu na oczach gracza, który jest dziś czymś nieakceptowalnym). Do tego 3D audio nowej generacji (z dostosowaniem dźwięku przestrzennego pod strukturę uszu), pozwoli się w tych fantastycznych światach rozpływać jakbym w nich realnie był. Ach, piękna ta nowa generacja z PlayStation 5 się zapowiada ;)

Opublikowano

kłótnie która konsol będzie lepsza a tymczasem

xtld8n3.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

prawdopodobnie jest twórcą gier, ale się do tego nigdy nie przyzna

:dynia:

Ja też jestem twórcą gier - zrobiłem kiedyś kółko i krzyżyk w Javascripcie!

Opublikowano

Może w końcu gra będzie dobra w tych 60 fps. :)

Fala samobójstw jednego dnia przekroczy liczbę wszystkich zgonów na koronawirusa. 

Opublikowano

Czy te sprzedajne curvvy 3rd party przestaną robić exy na Plejstejszyn? Wyebane na studia Sony.

Opublikowano

Legendarna gra stanie sie jeszcze lepsza? :obama:

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

https://www.dualshockers.com/god-of-war-pc-ps4-only-on-playstation/ - przy Horizonie był kwik i niszczenie mieszkań, przez drwala chyba plejstejszyny chwycą już za rakiety ziemia-ziemia. Ból dupy będzie pyszny.

30% słabsza plejśmieciarka 4.5 + gierki sony w game pass na PC?  :kaz:

Jim Ryan chyba sam w(pipi)ił się na sonybociarnie i zniszczy ich od środka albo to kumpel Mattricka.

Opublikowano
29 minut temu, creatinfreak napisał:

Masowe seppuku będzie :pawel:

mam nadzieje, nie ma  niczego gorszego w growym świecie niż konsolowi fanboye i wyznawcy marki loga na obudowie

Opublikowano

Czy można reportowac asaxa za zyczenie smierci mendrkowi?:rayos:

Opublikowano

god of wara i prawie wszystkie gry sony można ograć na PC od 2018-1019 na ps now, serio to tak boli klapów że sobie pokoje demolują bo teraz garstka osób zagra w lepszej jakości? :shotgun:

Opublikowano

klapy już retorykę zmieniły, teraz exy wychodzące na PC to nic złego

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

(...)

Fala samobójstw jednego dnia przekroczy liczbę wszystkich zgonów na koronawirusa. 

Fakt, tego dnia w którym się okaże, że rzeczywiście nie widać tej ogromnej przewagi teraflopów.

Opublikowano

terafanki nigdy nie miały znaczenia dla devów. PCy jakos sie nie mierzy w tej skali wiec przestancie w kolejnej edycji cw powtarzac ta mantre jak pacierz 

Opublikowano

uncharted 4 w ps plus - super będzie grane, nareszcie!

horizon i god of war na pc? - no każdy ograł, sony zbiera kasę na gry bo im konto na kickstarterze zablokowali 

Opublikowano
7 minut temu, oFi napisał:

terafanki nigdy nie miały znaczenia dla devów. PCy jakos sie nie mierzy w tej skali wiec przestancie w kolejnej edycji cw powtarzac ta mantre jak pacierz 

Moc od ZAWSZE miała znaczenie, bo to daje devom więsze możliwości, a gry pisze się pod aktualnie najpopularniejszą konfigurację.

a że ta na poletku PCMR oznacza GTXa 750Ti i 1050 to masz odpowiedź dlaczego exy na PC wyglądają jak wyglądają. :kaz: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

ASX jak zasłania nędzę Switch Animal Crossing ;) Tak bo simsopodobna gra z zablokowanym gameplayem cokolwiek znaczy wobec potęgi next genów.

Fani Nintendo to najgorszy sort, ze zdrowymwariatem z koronawirusem na czele.

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

ASX jak zasłania nędzę Switch Animal Crossing ;) Tak bo simsopodobna gra z zablokowanym gameplayem cokolwiek znaczy wobec potęgi next genów.

Fani Nintendo to najgorszy sort, ze zdrowymwariatem z koronawirusem na czele.

Przynajmniej jak grasz na Nintendo to nie ma efektu deja vu jak przy odpalaniu większości exów od Sony. Za chwilę premiera kolejnego exa od linijki w wykonaniu rzemielśników z Sucker Punch. Potwierdzono już otwarty świat, (pipi)owe sidequesty, crafting i walkę w kółeczku rodem z AC (na którym widać inspirowało się SP)? :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Przynajmniej jak grasz na Nintendo to nie ma efektu deja vu.

Nintendo? Mario, Sonic, Mario i Sonic. 

O smash gdzie masz każdą postać z innych ich gier nie wspominając.

Nie, nie ma powtarzalności wcale.

Nowe IP jak Mario Kart 8 Deluxe najlepszym przykładem.

Opublikowano

Mario to platformówki, party games, racery, sportówki czy nawet gry logiczne. Jedno IP, różne gry.

U Sony jest dokładnie na odwrót: masz wiele IP, ale wszystkie to reskiny jednej gry. (pipi)ać taki gamedev.

nowa strona, bo prawda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.