Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, szopenhauerem gamingu to był mate5. Potem nieudolnie próbuje go kopiować Figaro, no ale on ogrywa gry 10 lat po premierze więc beka wnusiu. :) 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Trochę beka, szopenhauery muszą czekać minumum 20 lat żeby się liczyło  :/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

apropo wczorajszych wydarzeń z tematu ducha asasyna

WJfL2OX.png

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ale mam fajne kutasorogi. zrób mnie taki avek :)

Opublikowano

@XM.

IvTpk8X.png

eREWvrG.png

:lapka:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jest potencjal na emotke z tym placzacym rozim

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Podsumujmy w komplecie ostatnie wydarzenia w niebieskim biedaobozie:

1. Pod Tęczowym Sztandarem 2 - lewactwo i spyerdolina fabularna

2. Cień Szoguna - gorszy Asasyn od Asasyna

Kiepska końcówka generacji, a start do nowej wcale nie zapowiada się lepiej. Czy mi żal klapów? No nic z tych rzeczy:yao:

Opublikowano
3 godziny temu, Czezare napisał:

Kiepska końcówka generacji, a start do nowej wcale nie zapowiada się lepiej. Czy mi żal klapów? No nic z tych rzeczy:yao:

No kiepska końcówka, 2 potężne exy, śmiecie zielone już nikogo, a i ofc pierwszy prawdziwy pokaz next genowosci u Sony.

Ten karakan Spencer zrobiłby pewnie jakaś promke na śmiecia zielonego czy gejpasa, a nie czekaj już jest:(

No co za pech.

Opublikowano

middlegen ps4.5 i dwie jałowe gierki tpp na ps3, sonybociarnia:

6a5.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

UuuuUuuuU, jaki agresor w poście. 

Wybacz Paolo ale Xboxa to już można tylko po twarzy lać żeby się otrząsnął. No bo co Wy macie do listopada? Czekanko na next gena i modlitwy żeby infinite nie było zje.bana gra usługa.

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

infinite nie było zje.bana gra usługa.

Nikt się o to nie modli, bo Halo Infinite będzie bardzo dopracowanym tytułem i w dodatku grą usługą, a jak to w zwyczaju ma MS, za 249zł otrzymasz pełen pakiet: świetny singiel i wymagający multiplayer. Będzie kandydat do GOTY 2020 i zapewne niejedną statuetkę wygra, bez zaskoczenia.

Opublikowano
16 godzin temu, Pupcio napisał:

I wychodzi na to że 6 lat po premierze konsoli jedyne dobre exy na ps4 to bloodborne i persona 5(obie gry nie są od developerów sony :) ) kaz i reszta wspaniałych ludzi uciekła z tego wraku i został Cerny pedofil i jakieś randomy. 

Mówię wam, bycie klapem to nie jest życie wysłane różami. Jeszcze pewnie robią tego zayebanego horizona 2 z tą rudą szmatą na start ps5. nie no będzie magik chłopaki 

Persona 5 jest też na PS3 kolego :usmiech:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Będzie kandydat do GOTY 2020 i zapewne niejedną statuetkę wygra, bez zaskoczenia.

U Sony to samo, lecz tam takich gier będzie wiele.

Opublikowano

Yeti znowu po sesji wąchania kleju i myśli, że w ps5 będzie dysk za 10k.

Opublikowano

Nie wymagaj za dużo od każuali. Oni dalej myślą, że UE5 będzie exem na PS5, a to tech demo to faktyczna gra na tę platformę. xD

Opublikowano
4 minuty temu, suteq napisał:

Nie wymagaj za dużo od każuali. Oni dalej myślą, że UE5 będzie exem na PS5, a to tech demo to faktyczna gra na tę platformę. xD

Pewnie taka nadzieje maja Ci co to wypuscili. Ten spot lata aktualnie po wszystkich portalach okolo growych gdzie casuale to ogladają i automatycznie podejmuja decyzję kupna konsoli nawet nie wiedząc jakie gry na nia bedą. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

The storage architecture on the PS5 is far ahead of anything you can buy on anything on PC for any amount of money right now. It’s going to help drive future PCs. [The PC market is] going to see this thing ship and say, ‘Oh wow, SSDs are going to need to catch up with this.

DYSK SSD ZA PONAD 10TYS :fsg: 

Normalnie jak za czasów PS2 gdzie można było sterować rakietami :banderas:

Ale to będzie piękna generacja, nawet Spencer przyznaje, że najważniejsze, to CPU i ssd. Niesamowity facet, ale wychodzi na to, że Cerny bardziej niesamowity, bo postawił na właściwą kartę :banderas:

12 minut temu, Shago napisał:

Z pewnością :yao:. Za 10tys to ja złożę komputer, który nakryje czapką obie konsole, ale takowego nie składam, bo jednak konsole oferują złoty kompromis cena/jakość.

Ja poczekam na xcloud, Master czif na mojej komórce siedząc na kiblu :banderas:

Opublikowano

Sony będzie tyle dokładać do każdej konsoli że zbankrutuje :obama:

Opublikowano

No generalnie wszyscy w branży obs*wają się możliwościami dysku SSD w PS5, więc Hendrix miał rację pisząć o rewolucji. PS5 to true next gen, który przeciera nowe szlaki i otwiera nowe możliwości. Xbox SX to po prostu trochę lepszy gamingowy laptop (tylko bez ekranu i klawiatury). Nie twierdzę, że to źle. Przecież nadal będzie na podium, zajmując zaszczytne drugie miejsce. Oczywiście pod warunkiem że Nintendo nie wypuści kolejnej konsoli ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.