Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja to nie mogę się doczekać w ten czwartek prezentacji nowych trailerów które Sony pokazywać będzie na każdym możliwym evencie. Zapas maja pewnie do 2025.

Nie, grozi coś znacznie gorszego. Sory wiedząc, że M$ ma tym razem zdecydowaną przewagę sprzętową zanęci niebieskich fanbojów i gejmingowych januszów trailerami gierek, które nijak i ni chu chu nie będą w wersji ostatecznej tak wyglądać jak owe trailery. Już to z resztą w przeszłości robili i to z powodzeniem. Kliniczny przykład to bulszociarskie trailery pierwszego Motorstorma i Killzłoma 2. A że ostateczne efekty prac devów nie okazały się aż tak imponujące? Nie szkodzi. Ważne żeby jedna Mendrula z drugą krzyknęły: O ja cierpię dolę!!! Ale to wygląda!!!:obama::banderas:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ciekawe czy znów ściemniacze z sony będą się bawić w rendery jak z ps3/ps4  i gry widmo czy może poziom dema UE5 im wystarczy które lepiej działa na laptopie z Biedronki  :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
Godzinę temu, Czezare napisał:

Nie, grozi coś znacznie gorszego. Sory wiedząc, że M$ ma tym razem zdecydowaną przewagę sprzętową zanęci niebieskich fanbojów i gejmingowych januszów trailerami gierek, które nijak i ni chu chu nie będą w wersji ostatecznej tak wyglądać jak owe trailery. Już to z resztą w przeszłości robili i to z powodzeniem. Kliniczny przykład to bulszociarskie trailery pierwszego Motorstorma i Killzłoma 2. A że ostateczne efekty prac devów nie okazały się aż tak imponujące? Nie szkodzi. Ważne żeby jedna Mendrula z drugą krzyknęły: O ja cierpię dolę!!! Ale to wygląda!!!:obama::banderas:

Ty ale przecież guerilla dostarczyła to co miała i to na poziomie sławnego trailera cgi, nie mam nic przeciwko jeśli taka sytuacja ma się powtórzyć.

Opublikowano

Pierwszy rok PS5? Jakieś dwa gówna pokroju Knacka, CoD, FIFA, AC, może GT Sport w wersji deluxe, Remaster Tlou 2 z dodanym multi oraz BB, Spidey i GoW we wtecznej. Do tego teaser remaku starocia z PSXa, żeby stare konie mogły sobie powspominać jak się z ojcem jechało polonezem na Giełdę Komputerową po świeżutko wypalonego Silent Hilla albo RE3. 

Z ostatniej chwili. 

@oFi pamiętaj żeby od dzisja grając w Modern Warfare wybierać wyłącznie murzynów, a strzelać wyłącznie do białych xD

Edytowane przez Hubert249

Opublikowano
36 minut temu, Bielik napisał:

Ty ale przecież guerilla dostarczyła to co miała i to na poziomie sławnego trailera cgi, nie mam nic przeciwko jeśli taka sytuacja ma się powtórzyć.

malo tego...gierka  po 10 latach nadal robi technologicznie o czym panowie z DF nagrali material. Przeciez to sie lepiej prezentowalo w ruchu niz CGI 

Opublikowano
3 godziny temu, MaZZeo napisał:

Nie, to Spencer w lipcu zrzuci atomówkę

Oby nie spudłował... wiesz, friendly fire zdarza się nawet dziś :)

Opublikowano
58 minut temu, Hubert249 napisał:

Pierwszy rok PS5? Jakieś dwa gówna pokroju Knacka, CoD, FIFA, AC, może GT Sport w wersji deluxe, Remaster Tlou 2 z dodanym multi oraz BB, Spidey i GoW we wtecznej. Do tego teaser remaku starocia z PSXa, żeby stare konie mogły sobie powspominać jak się z ojcem jechało polonezem na Giełdę Komputerową po świeżutko wypalonego Silent Hilla albo RE3. 

Z ostatniej chwili. 

@oFi pamiętaj żeby od dzisja grając w Modern Warfare wybierać wyłącznie murzynów, a strzelać wyłącznie do białych xD

juz sobie ustawiłem czarną kobiete :shieeet:

Opublikowano

Panowie @Szymek i @Bielik , ja wiem, że jest to CW, ale błagam na kolanach, nie róbcie sobie aż takich jaj!:yao:

Swoją drogą można się tego było spodziewać. Uderzenie w stół - klapy się odzywają:pawel:

Opublikowano
1 godzinę temu, Hubert249 napisał:

Zapomniałeś jeszcze o poperfumowanym jedenastoletnim starociu tj Demon`s Souls. Wystarczy to, aby klapeusze stwierdzili,że generacja jest już wygrana:yao:

Silent Hill? Mówimy o grze, która swój absolutny peak za(pipi)istości i geniuszu osiągnęła już w drugiej części, po czym od tego momentu już tylko staczała się ostatecznie upadając na ryj?

Opublikowano

Widzę, że boty jak zawsze aktywne w CW, całe szczęście Microsoft wydał dlc do swojego najnowszego hitu. Miłej zabawy. 

Teraz Czarus możesz sobie padzika kredkami pokolorować, proponuję kolor guwna, takiego samego jakie częstuje was spencer od kilku lat :kaz:

Opublikowano

Ale trzeba byc klapem fanbojem zeby sie jarac rimejkiem demonsow. Formuła przeruchana przez dziesiatki gier i to znacznie lepszych.

Opublikowano

Demon guwno, horizon z tą rudą dzifką i ratchet strzelanka. Oby był bundle ze sznurem  :)

Opublikowano

A mógł grać w Nioh2. Tak to jest, jak się dokonuje złych decyzji w życiu. 

[*] 

Opublikowano
4 minuty temu, Czezare napisał:

Powoduje to, że ginę dość często, a ostatni szef pomiata mną niczym boss z Sekiro.

N4K1Toy.gif

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał:

Czezare założył temat o Minecraft Dungeons xddddddddddddddd

Zrobiłem ukłon w stronę klaperii, co by nie musiała do będącego solą w ich oczach topicu o nadusłudze Game Pass zaglądać.

Opublikowano

ciąg dalszy ruchania niebieskich frajerów?   :yao:

Opublikowano

ahh Sony osrane

musieli zamieszki w całym USA wywołać by przesunąć reveal za xboxem

tak się Spencera boją :xboss:

może w trakcie zamieszek ktoś im ukradł prezentację powerpointa 

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Te całe Sony to jest w czepku urodzone. Najpierw Covid, a teraz uliczne ruchawki przychodzą im w sukurs, aby przykryć im gołe dupsko...

Opublikowano

Sony_a8cf38_1829678.jpg

Kur.wa sony, złapcie tych nygusów za morde i uspokojcie ich, a nie przekładanie, zeby sie wyszaleli.

Opublikowano

A i żeby znów sprostować xbockie kłamstwa (drogi niezdecydowany użytkowniku oglądający ten temat, wiedz że xboty kłamią nie raz i nie ostatni, nie traktuj ich zdania poważnie), to serwery Killzone Mercenaries działają i nie zostały po cichu wyłączone;)

https://www.pushsquare.com/news/2020/06/killzone_mercenary_online_servers_havent_actually_been_turned_off

Opublikowano

Niesmak pozostał. Pewnie sie zesrali i wlaczyli ponownie.

Opublikowano

PiSBot znów w natarciu. Sony nakłamało najwięcej, wysrało się na gracza jak żadna inna, ale Mendrek korpo(czy możę kopro?)fil będzie tłumaczył, żę to inni kłamią.

Tacy jak Ty odpowiadają za PiS u władzy, mącicielu.

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PiSBot znów w natarciu. Sony nakłamało najwięcej, wysrało się na gracza jak żadna inna, ale Mendrek korpo(czy możę kopro?)fil będzie tłumaczył, żę to inni kłamią.

Tacy jak Ty odpowiadają za PiS u władzy, mącicielu.

Ha ha, jakbym czytał pis-owczyka, który oberwał reality check'iem i zesr*ał się na miękko takim postem. Wystarczy zmienić w nim "Sony" na "PO" i idealnie się wykłada ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.