Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

frc-0df69e1245c8efff7dcee9f06583830d.png

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie macie jakichs bardziej kreatywnych memow? Ten wyzej widze chyba piaty raz od wczoraj.

Opublikowano

Nie mam

Opublikowano

Ja osobiście nie mogę doczekać się edycji specjalnej Minecraft dla nowego Xboxa One Series X

chrome_2019-12-17_10-11-45-1024x549.png

albo to XD

EMKSTGyXkAAcH0Y.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jeszcze dokupił bym takiego padziorka 

i-microsoft-xbox-one-s-minecraft-pig.jpg

:banderas:

Opublikowano
5 godzin temu, Mejm napisał:

Po ilu tam sie moglo skladac na poczatku? 6, 8?

5 jakoś przy drugim pakiecie map do Uncharted 3 uje bali do dwóch osób

Opublikowano
13 godzin temu, Il Brutto napisał:

Przeciez w swiadomosci przecietnego Janusza Xbox nie istnieje kompletnie. W Polsce X360 sprzedal sie z dwoch powodow, po pierwsze piractwo, po drugie cena zwlaszcza Jaspera/Arcade bez dysku ktorego mozna bylo swojego czasu wyrwac za 600zl w porownaniu do najtanszego wtedy PS3 okolo 900zl. 

Była większa przepaść pamiętam.

Jak ps3 pojawiło się w PL to chyba wersja 80gb latała za 3000 bez gier. W tym samym okresie kupiłem klocka premium 20gb z kilkoma grami(pgr3, kameo, pdz) za ~1500.

Opublikowano
21 godzin temu, 20inchDT napisał:

Obstawiam, że nikt z tych jarających się konfą nie zagra w te gry. Jedynie horizona i spidermana kupią, a te pyerdolenia o roznorodnosci mozna wlozyc miedzy bajki jak sie spojrzy na ich gamercardy.

ejj no połowa z tych gier to 3-6mc exy, pierw betatesty u niebieskich śmieciarzy za 279zł później te gry w najlepszej jakości u Spencera w cenie Tyskiego  :banderas: Ten moment jak gry przestają być exami i nagle bełchatów przestaje się nimi interesować  xD

Opublikowano

No ale przez pół roku będziemy musieli czytać cytaty randomów  z twittera :frog:

Opublikowano

yeti obok tych tematów, tematu dlc do spidera i tematu o padzie może założyć jeszcze osobne z audio 3D i podstawką pod konsole :yeti:

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

tematu dlc do spidera 

Standalone game potwierdzone.

Opublikowano
39 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Standalone DLC. 

Paolo to już zostało sprostowane. 

19 minut temu, eX4cT_PL napisał:

2h DLC za jedyne 34,99€ jak znam życie.

Zobaczymy.

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktos dlaczego czasowe exy sa w dziale ps5? Nabijanie postów w dziale?

Opublikowano

BO niebiescy królowie rządzą tym forum i robimy co chcemy zieloniaku :kaz:

Opublikowano

Uważaj co do mnie piszesz. Jeden już sie uwazał za szlachcica, a wczoraj sie wyhuśtał przy pomocy zielonego szeryfa :yano:

Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

Wytłumaczy mi ktos dlaczego czasowe exy sa w dziale ps5? Nabijanie postów w dziale?

Po to żeby za jakiś czas można było napisac: 

"Gra wyszła dzisiaj w gamepassie, można przenieść do multiplatform"

Opublikowano
  • Autor

Jak podadzą szczegóły na jakie konsole wychodzi to się przeniesie. A jeżeli nie chcesz pisać w dziale PS to... chyba nikt nie będzie szczególnie narzekał.

39 minut temu, ASX napisał:

"Gra wyszła dzisiaj w gamepassie, można przenieść do multiplatform"

Najlepsze jak niektórzy chcieli przenosić jakieś tematy z przed 12 lat.

Opublikowano

Sprzed

Jakos mnie to nie dziwi, ze trzeba tobie jak krowie na rowie napisac. "Console timed exclusive. Available also on pc" nie wystarczy, zeby wywnioskowac, ze to multiplatforma? Dajcie mi dostep do admina, to nie zajmie mi 12 lat przeniesienie tego co trzeba :shieeet:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Tak samo console exclusive, logika graczy :reggie: jeszcze niech tylko Sony zrobi ikonkę na pulpicie i można zamykać temat. 

Opublikowano

Noo niech robi bo skoro port starej Persony to najważniejsza premiera roku platformy PC to X!ddddd

Opublikowano

Port starej Persony > nowy Horizon

Opublikowano

Tak,Zbyszku, właśnie tak. Masz absolutną rację, w rzeczy samej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.