Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Poyebało?

To nie mnie Mendrek traktuje jak przyjaciela i pisze wiadomości xD

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

CP2077 przesunięty przez tego nieudacznika x-smiecia. Kogoś to dziwi? Pasibrzuch, jak jeszcze długo prawdziwi gracze będą cierpieć z powodu tego kawałka guwna bez gier? 

Opublikowano

Z tego co ptaszki ćwierkają to Nioh 2 jest dość długi, więc jeszcze trochę sobie pocierpisz, Tweeter-manie :kaz:

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

CP2077 przesunięty przez tego nieudacznika x-smiecia. Kogoś to dziwi? Pasibrzuch, jak jeszcze długo prawdziwi gracze będą cierpieć z powodu tego kawałka guwna bez gier? 

Nie mów, że chciałeś w to grać na PS4 xd

Opublikowano

pewnie nie są w stanie wyskoczyć ponad 20 klatek na pierdstacji poo poo, ciekawe co będą teraz cięli żeby to w miarę dobrze działało tam chociaż w 900p

Opublikowano

Bełchatów jeszcze męczy tego niocha w 720p 30fpsow na zwykłym ps4, słoma z butów a nie ambasador plejbeki :)

Opublikowano

Zayebista gra, skoro od marca nie może skończyć.

Opublikowano

Za(pipi)ista, ale być może dla niego nieco za trudna.

Opublikowano

Ea3ri9MXQAIlUwh?format=jpg&name=medium

Ale będzie golenie w nowej generacji. :) 

Opublikowano

Cex u mnie w miescie ma juz pierwsza uzywke mesjasza:obama:  szybcy (pipi)ani

Opublikowano

Pewnie jakiś turboprawak sie naciął.

Opublikowano
31 minut temu, Shen napisał:

Cex u mnie w miescie ma juz pierwsza uzywke mesjasza:obama:  szybcy (pipi)ani

Przestawianie kibli i drabin gostka znużyło, więc puścił do żyda:dunno:

Opublikowano

Cybermycha nie będzie miała wersji na next geny. Ma być wsteczna na ps5 i xsx bez ulepszeń i patch do next genów kiedyś tam jak zawieje słowiański zimny wiatr xD 

Mam coraz wiekszą obawę, że gierka będzie ssała pauke i optymalizacja będzie s(pipi)ona jak premierowy W3 na ps4, a potem łatanie latami i potężna EDYCJA ROZSZERZONA byczqi.

A Yeti się pewnie ukrywa bo sygnaturke musi poprawić - Tatu 2 już mierne 95 na meta.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Soban przeczytaj tweeta od CDP jeszcze raz :/

Opublikowano

No nie wiem co nieprawdziwego napisałem? Ma być kiedyś tam patch na next genach co będzie za free i działał z gierkami kupionymi na łoniaka i plejke.

Sęk w tym, że gra wyjdzie w listopadzie i w sumie (pipi) wiadomo kiedy ten upgrade będzie. Bankowo nie na premiere next genów.

O to działanie we wstecznej to pewnie, że będzie stabilniej i jakiś sztuczny upscale rodziałki czy coś, bo wątpię, że nagle wkładając płyte do ps5/xsx dostane 2x więcej fps.

Opublikowano
W dniu 17.06.2020 o 13:18, Shago napisał:

O takie CW nic nie robiłem :obama:

Opublikowano
5 minut temu, Soban napisał:

No nie wiem co nieprawdziwego napisałem? Ma być kiedyś tam patch na next genach co będzie za free i działał z gierkami kupionymi na łoniaka i plejke.

Sęk w tym, że gra wyjdzie w listopadzie i w sumie (pipi) wiadomo kiedy ten upgrade będzie. Bankowo nie na premiere next genów.

O to działanie we wstecznej to pewnie, że będzie stabilniej i jakiś sztuczny upscale rodziałki czy coś, bo wątpię, że nagle wkładając płyte do ps5/xsx dostane 2x więcej fps.

Będzie edycja na nowe konsole oprócz tej działającej w BC, pewnie zawierająca oba DLC :usmiech: pod koniec 2021. Chłopie obudz się, kto by odpuścił możliwość zgolenia graczy dwa razy?

Opublikowano

I pewnie oddzielny zestaw aczików dla aczikowych kurtyzan.

Pre-order jest by frajerni pogonić darmowego steelbooka jak przy wieśku, chyba za 100 wtedy jakiś fanatyk husarskiego game devu łyknął.

Opublikowano

Ło to może w 2023 ten ułomny deus ex bedzie zdany do ogrania  :)

Opublikowano

@Soban a przepraszam, pomylilo mi sie z postem sprite, gdzi napisal, ze bedzie bieda patch zanim wyjdzie prawilna next gen wersja.

Klapy sie licytuja w temacie lgbt2 komu i jak glosno wyje konsola xD

Opublikowano
29 minut temu, Pupcio napisał:

Ło to może w 2023 ten ułomny deus ex bedzie zdany do ogrania  :)

Morda, dwa dni temu przyniosłem z  lumpeksu nówke sztuke :D i nie był to Cex tylko zwykły lump.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Deus Ex :banderas:Pupcio jest młody, jeszcze doceni dobre gry.

Opublikowano
5 godzin temu, mugen napisał:

Pewnie jakiś turboprawak sie naciął.

Pewnie Rozi. :kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.