Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Maciuche jak piecze że od 2 lat gra w symulator zaganiacza bydła z porażeniem mózgowym :kaz:

Szkalujesz RDR 2? Co się stało pupcio?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 405,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Jeszcze to przerzucanie guwna w stodole. 

:yao:

Yeti nie wychodź z roli. Nie możesz tak w CW mówić o pandemii "[SPRZEDAM] TLOU 2" w PT 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano
2 godziny temu, bebbop napisał:

Mam nie grac w dobre gry ktore mnie interesuja za pol darmo, bo multiplatformy : D? Nie wiedzialem, ze na danej konsoli mozna grac tylko w exy. A multiplatformy jaka maja dedykowana platforme (nie PC), by moc je ograc bez wyrzutow sumienia i odklejenia :d?

Ja się tylko odniosłem do Twojej wyliczanki, w której Wasteland 3 umieściłeś wśród microsoftowych exów, tak jakby na PlayStation tego miało nie być - graj sobie w to jak chcesz, ale jak próbujesz pokazać wyższość xboxa to używaj racjonalnych argumentów. 

Opublikowano

Screenshot-20200721-130407-Samsung-Inter

Jak sie czujecie kiedy gość od "delfina" dissuje waszą konsolkę? :dynia:

Opublikowano

Klapy jak zwierzęta jakieś xD

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Prawda jest taka, że większość użytkowników plejśmieciary to są janusze i inne takie patologiczne elementy. Zwłaszcza w Europie, a już w ogóle zwłaszcza w Polsce gdzie z dziada pradziada jest przekazywany ten je.bany szary PSX na esperanzy, jak pamiątkowy medal po dziadku który walczył pod Monte Cassino. Potem na 9 urodziny rytuał przejścia w dorosłość, czyli kupno gówniarzowi zestawu najnowsze playstation + fifa. I tak to się kręci.

A Xbox? Tylko świadomi, kulturalni, zarobieni, wykształceni konsumenci, a więc i zachowania tej grupy w internecie znacznie różnią się od tych discopolowych podrygów niebieskich śmieciarzy spod remizy.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

TDK i Verbatimy to mieliście najwyżej jak wam święty mikołaj w grudniu przyniósł 5 płytek w białych kopertach. 

Opublikowano

21 minut temu, maciucha napisał:

Prawda jest taka, że większość użytkowników xch ujni to są janusze i inne takie patologiczne elementy. Zwłaszcza w Europie, a już w ogóle zwłaszcza w Polsce gdzie z dziada pradziada jest przekazywana ta je.bana biała 360  na esperanzy którą trzeba trzymać pod kocem przez RROD, jak pamiątkowy medal po dziadku który walczył pod Monte Cassino. Potem na 9 urodziny rytuał przejścia w dorosłość, czyli kupno gówniarzowi zestawu najnowszy xbox + kal of djuti. I tak to się kręci.

A Playstation? Tylko świadomi, kulturalni, zarobieni, wykształceni z kochającą rodziną konsumenci, a więc i zachowania tej grupy w internecie znacznie różnią się od tych białostockich discopolowych podrygów zielonych śmieciarzy spod remizy.

teraz 100% legit

Opublikowano
10 minut temu, Figuś napisał:

teraz 100% legit

Ale bez kitu jak ja miałem X360 to wszyscy moi znajomi jechali na Verbatimach. Esperanza raz na ruski rok dobrze działała. Później wszyscy dostali bany albo RRoD i kupili PS3

Opublikowano

Przejście ze zbanowanej 360 na ps3, to jak zamienić żonę bez nogi na żonę bez mózgu i nogi. 

Można, ale po co? 

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie dziwi mnie to, polski konsolorz to najczęściej pirat, więc co miałoby zachęcić do sprawdzenia innej konsoli jak nie giereczki za darmo? :)

Kilka miesięcy temu w temacie PS Classic, klapy pokazały, kim tak na prawdę są. 

Wyginisz chłopa ze wsi, ale wsi z chłopa nigdy xD 

Opublikowano

Typowy xbot? W 99r nie wiedział co to Psx, Psx Extreme to dla niego skrót od Playstation Xbox Extreme. Przez całe swoje życie gra w 3 serie, takie perły jak Nier, Bloodborne czy Dark Souls, to japońskie guwna. 

Podsumowując, większe śmiecie niż ci od fifek i assassynow. 

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Screenshot-20200721-130407-Samsung-Inter

Jak sie czujecie kiedy gość od "delfina" dissuje waszą konsolkę? :dynia:

Hendrixowa autostrada pisała że nie będzie różnic, fake  :daddy:

Opublikowano

Wychowany na Nintendo, nic dziwnego, że teraz tyle pedałów i pedofili. 

Opublikowano

W dzieciństwie natłok Nintendo, a teraz natłok penesów, a w przerwie wowik. 

Szambo wybiło, boty już od dzieciństwa są takimi skrzywionymi przegrywami.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.