Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Maciuche jak piecze że od 2 lat gra w symulator zaganiacza bydła z porażeniem mózgowym :kaz:

Szkalujesz RDR 2? Co się stało pupcio?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Jeszcze to przerzucanie guwna w stodole. 

:yao:

Yeti nie wychodź z roli. Nie możesz tak w CW mówić o pandemii "[SPRZEDAM] TLOU 2" w PT 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano
2 godziny temu, bebbop napisał:

Mam nie grac w dobre gry ktore mnie interesuja za pol darmo, bo multiplatformy : D? Nie wiedzialem, ze na danej konsoli mozna grac tylko w exy. A multiplatformy jaka maja dedykowana platforme (nie PC), by moc je ograc bez wyrzutow sumienia i odklejenia :d?

Ja się tylko odniosłem do Twojej wyliczanki, w której Wasteland 3 umieściłeś wśród microsoftowych exów, tak jakby na PlayStation tego miało nie być - graj sobie w to jak chcesz, ale jak próbujesz pokazać wyższość xboxa to używaj racjonalnych argumentów. 

Opublikowano

Screenshot-20200721-130407-Samsung-Inter

Jak sie czujecie kiedy gość od "delfina" dissuje waszą konsolkę? :dynia:

Opublikowano

Klapy jak zwierzęta jakieś xD

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Prawda jest taka, że większość użytkowników plejśmieciary to są janusze i inne takie patologiczne elementy. Zwłaszcza w Europie, a już w ogóle zwłaszcza w Polsce gdzie z dziada pradziada jest przekazywany ten je.bany szary PSX na esperanzy, jak pamiątkowy medal po dziadku który walczył pod Monte Cassino. Potem na 9 urodziny rytuał przejścia w dorosłość, czyli kupno gówniarzowi zestawu najnowsze playstation + fifa. I tak to się kręci.

A Xbox? Tylko świadomi, kulturalni, zarobieni, wykształceni konsumenci, a więc i zachowania tej grupy w internecie znacznie różnią się od tych discopolowych podrygów niebieskich śmieciarzy spod remizy.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

TDK i Verbatimy to mieliście najwyżej jak wam święty mikołaj w grudniu przyniósł 5 płytek w białych kopertach. 

Opublikowano

21 minut temu, maciucha napisał:

Prawda jest taka, że większość użytkowników xch ujni to są janusze i inne takie patologiczne elementy. Zwłaszcza w Europie, a już w ogóle zwłaszcza w Polsce gdzie z dziada pradziada jest przekazywana ta je.bana biała 360  na esperanzy którą trzeba trzymać pod kocem przez RROD, jak pamiątkowy medal po dziadku który walczył pod Monte Cassino. Potem na 9 urodziny rytuał przejścia w dorosłość, czyli kupno gówniarzowi zestawu najnowszy xbox + kal of djuti. I tak to się kręci.

A Playstation? Tylko świadomi, kulturalni, zarobieni, wykształceni z kochającą rodziną konsumenci, a więc i zachowania tej grupy w internecie znacznie różnią się od tych białostockich discopolowych podrygów zielonych śmieciarzy spod remizy.

teraz 100% legit

Opublikowano
10 minut temu, Figuś napisał:

teraz 100% legit

Ale bez kitu jak ja miałem X360 to wszyscy moi znajomi jechali na Verbatimach. Esperanza raz na ruski rok dobrze działała. Później wszyscy dostali bany albo RRoD i kupili PS3

Opublikowano

Przejście ze zbanowanej 360 na ps3, to jak zamienić żonę bez nogi na żonę bez mózgu i nogi. 

Można, ale po co? 

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie dziwi mnie to, polski konsolorz to najczęściej pirat, więc co miałoby zachęcić do sprawdzenia innej konsoli jak nie giereczki za darmo? :)

Kilka miesięcy temu w temacie PS Classic, klapy pokazały, kim tak na prawdę są. 

Wyginisz chłopa ze wsi, ale wsi z chłopa nigdy xD 

Opublikowano

Typowy xbot? W 99r nie wiedział co to Psx, Psx Extreme to dla niego skrót od Playstation Xbox Extreme. Przez całe swoje życie gra w 3 serie, takie perły jak Nier, Bloodborne czy Dark Souls, to japońskie guwna. 

Podsumowując, większe śmiecie niż ci od fifek i assassynow. 

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Screenshot-20200721-130407-Samsung-Inter

Jak sie czujecie kiedy gość od "delfina" dissuje waszą konsolkę? :dynia:

Hendrixowa autostrada pisała że nie będzie różnic, fake  :daddy:

Opublikowano

Wychowany na Nintendo, nic dziwnego, że teraz tyle pedałów i pedofili. 

Opublikowano

W dzieciństwie natłok Nintendo, a teraz natłok penesów, a w przerwie wowik. 

Szambo wybiło, boty już od dzieciństwa są takimi skrzywionymi przegrywami.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.