Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Niektórzy raczej wydorośleli i szukają w grach czegoś więcej niż tylko beztroskiego hasania po levelach. To jest dobre ale nie cały czas.

Opublikowano

Niedorozwój, mocne skojarzenie z biblioteką gier na x-śmiecia i jego użytkownikami. 

Teraz, Nemesis napisał:

Niektórzy raczej wydorośleli i szukają w grach czegoś więcej niż tylko beztroskiego hasania po levelach. To jest dobre ale nie cały czas.

Niektórzy grają w Wowa, można niżej upaść? Ten sam poziom upodlenia, co najgorsze wersję exow na xboxa z płatnym multi. 

Opublikowano
4 minuty temu, Nemesis napisał:

Nooo ganianie lisków albo strzelaniem prądem z ręki tłumacząc, że to jest jakiś wyższy poziom gamingu. :pawel:  Nie no, błagam, polecam czasem jakieś muzeum, dobrą książkę czy nawet film, bo jak czytam tutaj zachwyty nad dojrzałością gier to xddd

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PSX nie robiło na mnie żadnego wrażenia, bo w tym czasie miałem natłok dobra od Nintendo.

Cale 64MB dobra xD.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nooo ganianie lisków albo strzelaniem prądem z ręki tłumacząc, że to jest jakiś wyższy poziom gamingu. :pawel: 

Widziałeś na youtubie czy Ci kolega opowiedział? 

Opublikowano
27 minut temu, YETI napisał:

Typowy xbot? W 99r nie wiedział co to Psx, Psx Extreme to dla niego skrót od Playstation Xbox Extreme. Przez całe swoje życie gra w 3 serie, takie perły jak Nier, Bloodborne czy Dark Souls, to japońskie guwna. 

Podsumowując, większe śmiecie niż ci od fifek i assassynow. 

Swoją przygodę zaczynałem od Commodore 64, później dostałem od rodziców Amigę 500 (ależ to była bomba :banderas:). Następnie Był pierwszy PSX i później Dreamcast, PC, Xbox 360, Playstation 3 (które posiadam do dzisiaj). Obecnie Xbox One X. I mogę się założyć, że podobną karierę ma niemal każdy bot.

Klapy? Najgorszy sort fanboyów, których miejsce jest w zoo :kaz:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Widziałeś na youtubie czy Ci kolega opowiedział? 

83 na Meta. Wyrobnicy "dostarczyli". :pawel:  Zawsze (pipi)isz te swoje kocopoły w tematach, najczęściej spamując tweety i robiąc sztuczny tłok, a potem po kilku miesiącach wychodzą bomby prawdy. Chociaż pewnie jak siedzi się tylko w (pipi)idole PlayStation to komuś może ta biblioteka 1st party imponować.

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

I mogę się założyć, że podobną karierę ma niemal każdy bot.

To byś się grubo zdziwił :pawel:

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

83 na Meta. Wyrobnicy "dostarczyli". :pawel: 

User score 9.2, poziom NIEOSIĄGALNY dla tych miernot z microshitu. 

Opublikowano

@YETI Powiem Ci tyle: naprawdę w ch,uju mam Twoje szaleńcze posty, pluję na Ciebie gdziekolwiek jesteś - od Twoich (pipi)owych postów gdzie w temacie gier w dupie byłeś i (pipi) widziałeś, po poparcie dla PiSu w temacie o polityce. Gościu nie znam Cię osobiście, ale po ludzku Tobą gardzę. Tak jak z większością klapów udało by się złożyć logiczną gadkę o grach tak Ty jesteś (pipi)onym niebieskim botem. Goń się lapsie i nie zawracaj mi już dupy, bo tutaj, nawet pomimo tematu, piszę to do Ciebie serio.

GARDZĘ TOBĄ, TFU

Opublikowano

YETI jaki zagotowany na moje bomby prawdy z poprzedniej strony :obama:

Wyluzuj koleś, będzie dobrze, w multiplatformy da się przecież grać w rwących 25fps, radzicie sobie tak od ps3 i żyjecie, jakoś to będzie :obama:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie dziwi mnie to, polski konsolorz to najczęściej pirat, więc co miałoby zachęcić do sprawdzenia innej konsoli jak nie giereczki za darmo? :)

No patrz, jak to się idealnie złożyło...

ff58c52cc6d86213.jpg

2 godziny temu, SetoPL napisał:

Ale bez kitu jak ja miałem X360 to wszyscy moi znajomi jechali na Verbatimach. Esperanza raz na ruski rok dobrze działała. Później wszyscy dostali bany albo RRoD i kupili PS3

b0d49616426009a1.jpg

Opublikowano

To prawda. czytalem że na Xboxie jest już 15 milionów piratów i liczba ta cały czas rosnie:pawel:

Opublikowano

Jakby doliczyć chińskich X-graczy to było by pewnie drugie tyle. A co do Xboxa.. to raz miałem styczność z tym sprzętem. Mianowicie grałem z pięć lat temu w jakąś Fifę u znajomego podczas urządzanej przez niego domówki. Sporo jednak wtedy wypiłem i nic więcej chyba nie jestem w stanie powiedzieć o tej konsoli. Jej technologia i biblioteka gier są mi zupełnie obce, kojarzę tylko zielone pudełka do gier zalegające tonami we wszystkich Cexach. Ale jeden epizod z Xboxem w życiu miałem i to mi w zupełności wystarczy :)

Opublikowano

Klapy mogą sobie szczekać ile chcą. Jeszcze tylko 2 dni i...

PGMrLVB.gif

Opublikowano

Co jest za 2 dni? Jeśli jakas konfa xboxa to świetnie bo przyda nam się trochę śmiechu w tym roku  :(

Opublikowano
2 minuty temu, SebaSan1981 napisał:

kojarzę tylko zielone pudełka do gier zalegające tonami we wszystkich Cexach

W Szczecinie półka z niebieskimi jest x2 większa i próżno tam szukać Asasynów, CoDów i innych fif - z przyjacielskiej rozmowy ze sprzedawcą można dojść drogą niewyszukanej dedukcji, że jak cokolwiek z tych pudełek wlata na skiep to zaraz wylata. Jak sobie fanbase pościelisz takie gierki sprzedasz :)

Opublikowano
31 minut temu, Czezare napisał:

Jeszcze tylko 2 dni i...

PGMrLVB.gif

I schowacie się znowu na miesiąc czy dwa do bunkra jak zawsze

:steamroller:

Opublikowano
26 minut temu, Figuś napisał:

I schowacie się znowu na miesiąc czy dwa do bunkra jak zawsze

:steamroller:

Zgadza się.

w6jP0cR.jpg

Opublikowano

Sądząc po lokalizacji tego bunkra to bedzie pite.

Opublikowano
6 minut temu, Czezare napisał:

Zgadza się.

w6jP0cR.jpg

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Sądząc po lokalizacji tego bunkra to bedzie pite.

Rozumiem że wybieracie się na wycieczkę :problem:

Opublikowano
Godzinę temu, Czezare napisał:

Klapy mogą sobie szczekać ile chcą. Jeszcze tylko 2 dni i...

PGMrLVB.gif

Jakiś Microsoft Farm Simulator wychodzi? A to nie miało być o lataniu?

Opublikowano

Polscy gracze rozumieja tylko "za darmo", "uzywki" i "nagrywarka płyt dvd"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.