Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

A tyle pisali, że to żaden problem, wystarczy poprzestawiać suwaki jak na pc :yao:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Szkoda, szkoda liczyłem na ostrą napyerdalanke z zielonymi w przyszłej generacji A zostaje nam asax z #dontbeadick

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

No niby 5 lat, ale nie bylo cos jeszcze w zeszlym roku mowione ze im cos ciezko to wszystko idzie i bylo pare restartow?

Taaa, @ASX wspominał, że coś się tam pierdzieliło w trakcie developingu. 

Opublikowano

Nasrać, napluć na te boty, tak pasibrzuch zrobił. Halo finito w jakiejś pastelowej grafice, jeszcze wjezdżają z fable mmo. Chyba nie potrafią wykorzystać potencjału nowej konsoli z 12 teraflopami. ND Z takim sprzętem zrobiłby grę z prawdziwym życiem :kaz:

Opublikowano

nie no doje,bali strasznie, halo wyglada jak go,wno, zero info o multi pewnie bedzie chu,jowe xd ta gra wyglada jakby byla pare razy kasowana  

jedyny plus ze ma to byc ostanie halo na chwile obecna xD

teraz tak patrzac na ps5 to nawet nie jest takie brzydkie :frog:

Edytowane przez kubson

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

A tyle pisali, że to żaden problem, wystarczy poprzestawiać suwaki jak na pc :yao:

Raczej obstawiam nieudolność 343. Taką Forze, czy Gearsy można z powodzeniem dopasować pod Fata, Koxa i PC.

Może czas już dać spokój z Halo jak się nie ma pomysłu na markę?

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

Raczej obstawiam nieudolność 343. Taką Forze, czy Gearsy można z powodzeniem dopasować pod Fata, Koxa i PC.

Może czas już dać spokój z Halo jak się nie ma pomysłu na markę?

To nie udolnośc studia, tylko prosty fakt, że gra musi byc tak napisana, że musi chodzić na Jaguarze z HDD.

Nowy Ratchet jest najlepszym dowodem, że ta gra nie miałaby racji bytu na PS4 i Sony dokonało właściwej decyzji.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, to musi być trolink. Spencer wbija za miesiąc i mówi 'TWAS A PRANK BRO, Halo Infinite było z XOX teraz macie definitive i pokaz urwie jajca. :obama: 

No trochę obraza dla Koxa gdyby to był pokaz z tej konsoli.. :kaz:

Opublikowano

Halo ma jeden plus, na chwile połączyło graczy z obu obozów, no jeszcze gdzieś tam asax próbuje bronić katastrofę 343  :/ 

Opublikowano

C00rwa ale za Mattricka to było 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Chociaż i tak Wam powiem, że największy ból dupy jest na PPE i PSXE, opinie w necie są bardzo pozytywne. :obama: 

Przeglądałeś gafa i reseta? :pawel:

https://www.resetera.com/threads/xbox-vs-playstation-who-had-the-better-games-showcase.253881/

Edytowane przez YETI

Opublikowano
9 minut temu, C1REX napisał:

Myślę, że Xbox przegrał przed pokazem wymyślając najbardziej kretyńską nazwę dla nowego sprzętu.

Nazwa na tyle kretyńska, że musieli wycofać Xbox One X z rynku by uniknąć zamieszania. 

Hmm, może coś w tym jest. Coś jak Wii i WiiU? "Normalni" ludzie czyt. nie gracze moze faktycznie mogą się pogubić. 

Poza tym to jednego nie mogę pojąć. No Spencer dobrze to rozgrywał jak zaczął pociągać za sznurki. Super sprzęcik KoXik + Gamepass pozwoliły honorowo dokończyć obecną generację. No i dobre ruchy z wykupywaniem i zakładaniem nowych studiów dev. Ok obecną generację odpuścili z eXami bo i tak po ptokach, to w takim razie gdzie te wszystkie studia ich i ich gry? No rozczarowanko, liczyłem na porządne ciosy i start z kopyta na nowe rozdanie seX vs PS5. Te 12tf nic teraz nie znaczą i znowu może być za późno zanim się rozkręcą. 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

C00rwa ale za Mattricka to było 

No ogarnął sunseta, cuphead i ori, a grubas ? XDDDD

Opublikowano

Dobra, chooy z 343, nigdy nie byłem specjalnie fanem Halo i dopiero teraz nadrabiam serię.. Na szczęście nie ma się co chyba spieszyć na premierę Infinit :yao:

Ale Ori podrasowane pod XSX to będzie potęga, wierzę :banderas:

Opublikowano

No spencer wziął wszystkich na piękne oczy i duży bebech ale chyba nie wie za bardzo co robi  :(

Opublikowano
3 minuty temu, alb84 napisał:

Hmm, może coś w tym jest. Coś jak Wii i WiiU? "Normalni" ludzie czyt. nie gracze moze faktycznie mogą się pogubić. 

Poza tym to jednego nie mogę pojąć. No Spencer dobrze to rozgrywał jak zaczął pociągać za sznurki. Super sprzęcik KoXik + Gamepass pozwoliły honorowo dokończyć obecną generację. No i dobre ruchy z wykupywaniem i zakładaniem nowych studiów dev. Ok obecną generację odpuścili z eXami bo i tak po ptokach, to w takim razie gdzie te wszystkie studia ich i ich gry? No rozczarowanko, liczyłem na porządne ciosy i start z kopyta na nowe rozdanie seX vs PS5. Te 12tf nic teraz nie znaczą i znowu może być za późno zanim się rozkręcą. 

Ja bym nie przekreślał Xa. Osobiście nie lubię Billa Gatesa i Xa, ale jak pocisną agresywnie z ceną sprzętu i gamepassem z masą top gierek, to się może sprzedać. Xbox One też się ostatnio dobrze sprzedawał, jak dodali gry typu RDR2 za free.

Jeśli dobrze to rozegrają, to duże studia mogą same do nich przyjść. 

Nie mówię, że tak będzie, bo ps5 ma tu ogromną przewagę, ale sytuacji z x360 i ps3  też się nikt  nie spodziewał.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Everyeye i Eurogamera, czyli dwa serwisy którym ufam najbardziej pod względem recenzji i community.

gosc z DF I kinda feel like we’re looking at an Xbox One game that has been enhanced 

xd 

Opublikowano
15 minut temu, XM. napisał:

No niby 5 lat, ale nie bylo cos jeszcze w zeszlym roku mowione ze im cos ciezko to wszystko idzie i bylo pare restartow?

gra chyba w ciagu ostatnich 2 lat miała ze 3 lead designerów.

Opublikowano

No Halo ewidentnie nie jest robione pod nową generację. To chamskie odczytywanie tekstur tuż przed graczem? No litości... Gdzie to SSD? Gdzie to Xbox Velocity Architecture? Wygłupił się MS reklamujac tym nowego Xboxa, który na bank będzie mega solidnym sprzętem.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Halo finito podąża ścieżką, co crapdown 3 :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.