Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, 343 odyebało jakiś sabotaż jeżeli chodzi o poziom graficzny H: I i nic ich nie obroni. 

Za to znając standardy w Playground Games, to Fable graficznie pewnie dostarczy, bo nie ma narzutu starej konsoli.

Tylko proszę, niech to nie będzie żadne MMO...

Edytowane przez Shago

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Sranie do ryja to jeszcze, ale sranie do ryja, gdzie fani jeszcze smarują tą sraką swoją twarz i mówią, że za(pipi)iście pachnie, to już coś nie halo xD Śmiech ogólnie z botów. Nigdy się tak nie triggeruje, ale jak można bronić i mówić, że są fajne gry na klocku, to jest szczyt już serio.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Cotek ile tam gier MSu ogranych tej generacji?

O co ty go posądzasz? Tylko playstation przeciez

Opublikowano

Nie ograłem żadnej bo nie mam komsoli MS, ale o ile kiedy miałem X360 to jarałem się dużą ich ilością i każda prezentacja, targi przynosiły coś ciekawego. Tak ostatnie lata to ja nie wiem co to się tam stanęło :c Faktem jest że Hellblade'a 2 zazdroszcze w opór.

Opublikowano

Dlaczego? Przecież jedynka to mega guwno xD

Opublikowano

No nie wiem do mnie trafił ten klimat i po(pipi)aństwo głównej bohaterki, muzyczka, audio, design. Gra była okej mordzia.

Opublikowano

343i za bardzo poszli w Bungie style, które te 19 lat temu robił swoje. Ja sie pytam gdzie ten świetny design z Halo 4?

Opublikowano
7 minut temu, Nemesis napisał:

343i za bardzo poszli w Bungie style, które te 19 lat temu robił swoje. Ja sie pytam gdzie ten świetny design z Halo 4?

W koszu. Starzy fani domagali się powrotu starego artdesignu i 343 się ugięło

Jeśli zapytasz mnie czy dobrze zrobili, to po zobaczeniu ostatniego gameplayu i tego plastikowego designu brutow ich wyposażenia i broni, to uważam że to duży błąd.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Yebać "starych fanów". Design z halo 5 lepszy i Locke >MC.

Opublikowano

lock to frajer :lapka: najbardziej nijaka postac w calym uniwersum Halo, design mi obojetny nie mam cisnienia, podobalo mi sie to co 343 zaprezentowalo w czworce 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Niestety nie tylko design tam się cofnął do starych czasów. Ostatnio ograłem halo 3 w 4k i z hdr. I chyba bardziej mi się podobała niż to co pokazali. 

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

W koszu. Starzy fani domagali się powrotu starego artdesignu i 343 się ugięło

Jeśli zapytasz mnie czy dobrze zrobili, to po zobaczeniu ostatniego gameplayu i tego plastikowego designu brutow ich wyposażenia i broni, to uważam że to duży błąd.

Mi się H4 najbardziej podobało że wszystkich części :) w ogóle dobra giera była. Ale H5 to :bad:

Opublikowano

True xboty największe bezguścia :lapka:

Plują na japońskie sztosy, a graja w same "szczelanki"

Opublikowano

W sumie najlepszy gunplay tej generacji ale każdy ma swój gust. 

Opublikowano
33 minuty temu, XM. napisał:

Mi się H4 najbardziej podobało że wszystkich części :) w ogóle dobra giera była. Ale H5 to :bad:

Mnie też się podobała czwórka,  męczył mnie trochę gameplay design w zamkniętych lokacjach oparty na nudnym czyszczeniu killroomow i wciskaniu guzików ale poza tym bardzo dobra gierka przeszedłem 4 albo 5 razy

Opublikowano

czworka swietna byla i super pozagnanie x360 :banderas: piatka duzo duzo gorsza ale gralo sie okej

Opublikowano
1 godzinę temu, XM. napisał:

4 najgorsza :lapka: 

Opublikowano

Miala swoje minusy ale ogolnie dobra gra, a grafika byla bajeczna jak na x360. 

Opublikowano
12 minut temu, suteq napisał:

5 najgorsza :lapka: 

fixed

Opublikowano

5 i 4 nie są złe ale brakuje tego miodu co Bungie serwowało. Do starych części ciągle wracam a do piątki czy czwórki to się nie mogę przekonać żeby przejść drugi raz. Odpadam po paru misjach. 

Opublikowano
5 godzin temu, Observer napisał:

A po trzecie resetera zrobila nagonke na tworcow jak odkopali jakis ich stary tweet krytykujacy sjw, wiec gra jest na czarnej liscie.

Przepraszam, na jakiej? Panu sie chyba cos pomylilo, tak sie nie mowi.

Opublikowano

myśleliście, że nie może być śmieszniej? pomyślcie jeszcze raz xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.