Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Coraz więcej ludzi sugeruje, że to nie jest walka pomiędzy ps5, a XSX, ale pomiędzy PS5 vs GamePass.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Niech to przebrandują na GamePassBox:icon_idea:

Opublikowano
59 minut temu, C1REX napisał:

Coraz więcej ludzi sugeruje, że to nie jest walka pomiędzy ps5, a XSX, ale pomiędzy PS5 vs GamePass.

W takim razie już znamy zwycięzcę. W dobie HumbleBundle, gier f2p i darmówek od Epica, GP nie jest dużą korzyścią.

Opublikowano

Nie, Paolo. Jeśli to miało być humorystyczne, to chyba nie wyszło.

Opublikowano

Faktycznie konsolowcy bardzo mocno cieszą się z darmówek od Epica czy HB, to logiczne

Opublikowano
  • Autor

Bycie pececiarzem chyba nigdy nie miało tyle sensu co teraz.

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

Bycie pececiarzem chyba nigdy nie miało tyle sensu co teraz.

Tak samo można powiedzieć o konsolach, po premierze next genów. Wsteczna, SSD, hulaj dusza do wyboru do koloru.

Opublikowano

Jak sie ma PC, to gry są niemal za free.

Nawet GamePass jest tańszy - £3 miesięcznie. Nawet jak zagram raz na cztery miesiące, to i tak taniej niż kupno gry na ps4.

Jak sie ma amazon/twitch prime to też co tydzień chyba jest gra za free.

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

Tak samo można powiedzieć o konsolach, po premierze next genów. Wsteczna, SSD, hulaj dusza do wyboru do koloru.

Najlepsza forma wstecznej jest na PC. Chciałem nadrobić Blacklist. Na XOX wersja720p/30, na PS4 to :dynia:, a na PC 1440p/60 pełne wsparcie pada. Niesamowita maszyna jak pomyśle sobie co mogę nadrobić za grosze i w tak dobrej jakości.

Opublikowano

PS4 ma świetne promocje, z drugiej strony. Bardzo pozytywny dla konsumenta trend, nie mam nic przeciwko.

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepsza forma wstecznej jest na PC. 

Pewnie masz rację, ale wsteczna to nie jest jakiś dealbreaker na rynku.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jest jednym z powodów dla którego warto mieć PC

W takim razie wsteczna na PS5/X też nim będzie. Nie widzę powodu by dyskutować o tym w kontekście next genów.

Opublikowano
17 minut temu, aph napisał:

PS4 ma świetne promocje, z drugiej strony. Bardzo pozytywny dla konsumenta trend, nie mam nic przeciwko.

No tak bo na innych platformach nie ma promocji

Opublikowano

Walka o klienta przy premierze next genów toczy się na wielu frontach, wsteczna raczej nie będzie najważniejsza wtedy.

edit - ciekawy materiał od DF, możliwe że AI będzie robić rozdziałkę w next genach.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Jeśli efekt bedzie na tyle dobry by z lekkiej odległości tego nie widzieć (nie mówię o porownaniach z lupą i zoomem x5) to absolutnie jestem za.

Jeśli kosztem tego zyskamy lepszy framerate/ wiecej detali, lepsza fizykę to niech idą w pizdu z tym natywnym 4K.

Opublikowano

To nie jest najlepszy miesiąc do bycia xbotem.

Opublikowano

Gra wygląda rewelacyjnie, ale była już na Xa, PC. 

Niestety też, ale gra nie jest specjalnie udana grywalnościowo. Tzn. mnie szybko znużyła, a byłem mega na nią najarany.

Opublikowano

No panie gdzie tam znużyła... zwyczajnie Cię pokonała. :lapka:

Opublikowano
4 godziny temu, Observer napisał:

To nie jest najlepszy miesiąc do bycia xbotem.

W przeciwieństwie do jednej z ras konsolowych boty nie płaczą w poduszkę, nie demolują pomieszczeń z kwikiem na ustach i nie grożą devom śmiercią tylko dlatego, że dobrą gierkę sprawdzi więcej osób :)

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Chuyowa gierka pod płaszczykiem fajnej graficzki  :) kolejna po ori  :)

Opublikowano

Grałem w to na swiczu kolegi i faktycznie nieciekawe. Fajna grafika, gunplay z doopy. Na niektórych może robić wrażenie poziom trudności, ale nie  na mnie.

Edytowane przez Czoperrr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.