Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

No tak, gdyby pozwolono to by już nie było konkurencji :rotfl: i mieli by monopol - nawet boty ryjka by wystawiały

Rozumiem argument, ale sony ma swojego gamepassa. 

Masz jakiś link do tej informacji?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
17 minut temu, C1REX napisał:

Rozumiem argument, ale sony ma swojego gamepassa. 

Masz jakiś link do tej informacji?

Ty naprawdę nie ogarniasz. 

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Jedyny problem jest tylko taki że niestety te gnidy z microsoftu robią najlepszy hardware na rynku, wiec nie uśmiecha mi się wizja przesiadki na gorsze konsole.

No szczególnie udany x360 xD

Opublikowano
7 minut temu, Ukukuki napisał:

No szczególnie udany x360 xD

To było 15 lat temu xd

Opublikowano

To prawda, odpalaniu konsoli zawsze towarzyszył dreszczyk emocji czy tym razem nie zapalą się 3 czerwone diody xd

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Xbox one też świetny hardware   :)

Opublikowano

W końcu się w czymś z botami zgodzę - żadna kąsola nie dostarczała tyle emocji co odpalanie X360 pierwszego.

A i boty się śmieją, że ps4 głośno chodzi - 360tka to był kurde dopiero odkurzacz. Pamiętam, że po zakupie dzwoniłem do sklepu co to się odpierdala z tym odkurzaczem, a gościu "chłopaczku to tak ma być" - szybkie dochodzenie na yt potwierdziło to xd

No, ale żeby być obiektywnym to fajna konsolka była zanim ps3 się ogarnęło i przestało być śmieciem

Opublikowano

Yup, XOX roznosi to śmieszne PS4 Pro jak gnój na polu, przy okazji nawet nie pocąc się za bardzo :)

Opublikowano

Kox to lux sprzęt, ale dashboard to padaka. Często lubiło mu się za(pipi)ać mułem jak Bonusowi BGC.

Jeśli się nie wejdzie w ps store to dash ps4 śmiga ładnie xd

Opublikowano
8 minut temu, Soban napisał:

Kox to lux sprzęt, ale dashboard to padaka. Często lubiło mu się za(pipi)ać mułem jak Bonusowi BGC.

Najnowszy dash to zupełnie inna historia. 

Opublikowano
35 minut temu, Soban napisał:

W końcu się w czymś z botami zgodzę - żadna kąsola nie dostarczała tyle emocji co odpalanie X360 pierwszego.

A i boty się śmieją, że ps4 głośno chodzi - 360tka to był kurde dopiero odkurzacz. Pamiętam, że po zakupie dzwoniłem do sklepu co to się odpierdala z tym odkurzaczem, a gościu "chłopaczku to tak ma być" - szybkie dochodzenie na yt potwierdziło to xd

No, ale żeby być obiektywnym to fajna konsolka była zanim ps3 się ogarnęło i przestało być śmieciem

Tez sobie chwale x360. Pamietam ze grałem pierwsze 3 miesiące na kineskopowym tv zanim LCD kupiłem i nie było różnicy. Później był podstawka pod ps3 i zaczęło się granie w gry na konsoli 

Opublikowano
35 minut temu, Soban napisał:

Te problemy z zamulaniem interfejsu to chyba występują tylko, kiedy konsola jest połączona z internetem i nie u każdego, więc może to kwestia NAT albo innych portów.

Opublikowano
12 minut temu, ListuniO napisał:

Tez sobie chwale x360. Pamietam ze grałem pierwsze 3 miesiące na kineskopowym tv zanim LCD kupiłem i nie było różnicy. Później był podstawka pod ps3 i zaczęło się granie w gry na konsoli 

Hah i ta nieczytelna czcionka na crt w dead rising 

Opublikowano
40 minut temu, Hubert249 napisał:

Najnowszy dash to zupełnie inna historia. 

No chyba nie, jest lepiej ale dalej jest wku rwiający

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

...baterie w padzie ...

Bez kitu, ale niewymienialna bateria to padaka. Tzn. da się wymienić na chiński bubel, który nie działa.

Opublikowano
4 godziny temu, mugen napisał:

Ciekawe czasy nastały, że któraś z frakcji triumfuje bo gry z ich komsoli się dobrze na PC sprzedają :dafuq:

Żeby tylko.

Co bardziej odklejeni pokazują tu staty multiplatformowej gry ze steama i w głowie jakoś tak to sobie potrafią ustawić, że ich zdaniem to świadczy o tym, że Xbox jest lepszy od Playstation. Bota nie zrozumiesz.

Opublikowano
Godzinę temu, Soban napisał:

Nie no PS3 była o wiele głośniejsza od X360. Mówię o pierwszych wersjach. 

Opublikowano

Jakbym był upośledzony, to bym grał w Sea of Thieves.

Opublikowano

Ja mam po raz drugi XboxOne S no i kur.wa jaki to jest sprzęcik fajny to ja nawet nie

Opublikowano

Xd

Opublikowano
18 minut temu, drozdu7 napisał:

Ja mam po raz drugi XboxOne S no i kur.wa jaki to jest sprzęcik fajny to ja nawet nie

Za dobrą cenę to wręcz świetna.

Opublikowano

Jakby toster wam odpalal gejpasa to tez byscie mowil, ze swietna maszynka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.