Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Moldar napisał:

Bo chodzi pewnie gorzej.

Nawet jeśli chodzi gorzej, to dziwne, że Sony tego nie promuje. 

Ja czasem z tego korzystam, by ponabijać levele w erpegach.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Sony idzie inną drogą jeśli chodzi o gaming. Japończyki robią swoje blockbustery, a serwery do ogarnięcia online to mogą co najwyżej wynająć od MS, bo te ich to srogie xD raczej. MS ma hajs, infrastrukturę i próbuje innego podejścia niż "7 kozak gierek w ciągu 7 lat, kup pan sprzęt za 3 kapcie to se zagrasz". Jak bardzo byśmy się nie żarli o to, który kolorek jest słuszny to czeka nas ciekawa rywalizacja w następnej generacji.

Opublikowano

Ale sony nawet nie promóje gry zdalnej ze swojej konsoli - bez zewnętrznych serwerów. 

Xbox i Sony mają granie na telefonach z serwerów, ale też i zdalnie z naszej własnej konsoli. 

Xbox promuje te super udogodnienie, a Sony, pomimo, że też ma (gorsze, ale ma), to nie promuje. Wręcz ma się wrażenie, jakby chciało dobić tą usługę.

Opublikowano

Trzyma to na wypadek gdyby usługa MS stała się dla nich realną konkurencją podbierającą hajs. Na razie wolą sprzedawać swoje hity w wielomilionowych nakładach. 

Opublikowano
3 godziny temu, C1REX napisał:

Sony ma tą samą technologię do gry w chmurze, więc dlaczego tego nie promują?

Bo Sony w kwestii Online nie ma czym się chwalić.

Opublikowano
59 minut temu, Bzduras napisał:

czeka nas ciekawa rywalizacja w następnej generacji.

giphy.gif

Że niby ta zielona spier.dolina oferuje jakąś rywalizację? XDDDDD 

Opublikowano
22 minuty temu, Ukukuki napisał:

Trzyma to na wypadek gdyby usługa MS stała się dla nich realną konkurencją podbierającą hajs. Na razie wolą sprzedawać swoje hity w wielomilionowych nakładach. 

Dzięki. Wreszcze sęnsowna odpowiedź :)

Opublikowano

Tak, biorę PlayStation, opłacę sobie abonament za gierki, odpalę kilkaset jak nie więcej gierek z trzech generacji w tył na wejściu, dostanę patche pod nową konsolę dla starych gierek za free, pogram w lepsze multiplatformy na lepszym padzie, a wszystko przegryzę gierkami z konsoli na telefonie w ogródku w słoneczny dzień.

Tylko, że nie, co najwyżej poczekam sobie kilka lat na te pięć czy sześć gier ze znaczkiem Sony na pudełku :kaz:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Tak, biorę PlayStation, opłacę sobie abonament za gierki, odpalę kilkaset jak nie więcej gierek z trzech generacji w tył na wejściu, dostanę patche pod nową konsolę dla starych gierek za free, pogram w lepsze multiplatformy na lepszym padzie, a wszystko przegryzę gierkami z konsoli na telefonie w ogródku w słoneczny dzień.

Tylko, że nie, co najwyżej poczekam sobie kilka lat na te pięć czy sześć gier ze znaczkiem Sony na pudełku :kaz:

Czyli co, w nowej generacji znów brak gier na x-śmieciarke i tylko gierki z poprzedniej generacji? :yao:

Ja (pipi)e, jakie te boty to smutne robaki. Żarty, żartami, ale chyba nikt normalny nie ma zamiaru kupić tej spencerowskie s(pipi)in, jak cała bibliotekę tych crapow mozn mieć na laptopie, czy tv. To tak jak kupować dekoder od netflixa za 2,5tys, jak można mieć to za free jako aplikacja. Ładnych sobie spencer wychodował kretynow :obama:

Granie na kamorce na kiblu? Jak jesteś już takim życiowym przegrywem, że musisz cofać czas na zakrętach podczas oddawania stolca, to masz remont play. Najlepszy pad? No jest DualSense z nowościami na miarę nowej generacji. Abomanent na (pipi)owizny? Mozesz płacić za netflixa, poziom ich seriali to niemal odpowiednik tych kup od spencera. 

Także nie zmienia się nic, najlepszy gry tylko na PS5, a zielone szambo jak (pipi)ało, tak (pipi)ie guwnem. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ty swoimi wylewami akurat robisz najlepszą reklamę Xboxowi - "synek, ja bym Ci to plejstejszyn nawet kupił, ale weź zobacz na tego, kupił i mu wyżarło mózg". Dobra robota, oby tak dalej! :shieeet:

Opublikowano

Boze, ale trzeba być pomylencem, zeby uzywać plejbezbeka do czegoś innego niż eksów. Myślałem, ze uzytkownicy konsoli sony maja dobre pc, a kupuja te rozmazane wersje :/

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Oferuje gry dla każdego kto chce grać w coś więcej niż jeden gatunek. :) 

Nie kłam, na xboxie jest tylko jeden gatunek, ROZCZAROWANIE. 

Opublikowano
W dniu 30.07.2020 o 08:50, ASX napisał:

8ae29b3767331de844bf068520df1c852812b7d7

images?q=tbn:ANd9GcQT6-Y_5Kz_VI6Z7ut5vfr

Co się dziwic jak niebieskie frajery nie mają w co grać  :)  a teraz powtórka z plejśmieciem 9TF i murzynem pajonkiem DLC na routerze wielkości szafy.

Pamiętacie lgbt2 i średniakoszime? no właśnie nikt już nie pamięta, a taki cuphead po 3 latach spada z pańskiego stołu i niebieskie robactwo świętuje że skubnie okruszek, dla porównania jak exy plejsmiecia wpadają jeden za drugim do XGP to bez większego szumu, taka sytuacja  ^^  

Opublikowano

Co te obesrane zielone cOOrwy krzyczą ???

forza halo gearsy ?

Mhhhy tak myślałem .

Opublikowano

Kolejne guwno na switchtarda i to remaster obsranej pikmin. Co jak co ale te czerwone robaki robią z rok na rok tylko remastery.

Opublikowano

Nintendo lubi roochać tych pryszczatych pokemoniarzy. Usunęli wersję pikmina za $20 i DLC i będą sprzedawać teraz tylko tę nową za $60 XDDD

Opublikowano

Switch to konsola dla beki, nikt nie chce robić na to gier poza samym Nintendo, a łapią się na nią głównie ludzie którzy jeszcze naiwnie ufają że czerwoni to jakaś niespotykana jakość gamingu XD

GBA = ostatni dobry przenośniak od Nintendo

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ja lubiłem DS'a, ale tylko dzięki gierkom 3rd party. The world ends with you to był sztos

Opublikowano

Mam wrażenie, że WiiU miało więcej do zaoferowanie jeśli chodzi o gry N, które nie są remasterami.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bo tak jest. Switch to (pipi) bez gier. Czekanie na exy widmo zapowiedziane milion lat temu + granie w remastery z ps3/x360 za 250zł i indyki w zawyżonej cenie. Wszystko to na najgorzej wykonanym sprzęcie który przy każdym użyciu wygląda jakby miał się zaraz rozyebać.

Aa  aaa  ale indyczki grane na kibelku!11

Chuy wam w dupe nintendowcy i miłego czwartku dla wszystkich charakternych 

Opublikowano

Na kibelku to sobie na smartfonie z xClouda za 4zł odpalę indyki.

Opublikowano

Lol za 4zl jak yebany biedak za milion gierek? Sorki wolę moje ekskluzywne wydanie indyka za 300zł 

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał:

Bo tak jest. Switch to (pipi) bez gier. Czekanie na exy widmo zapowiedziane milion lat temu + granie w remastery z ps3/x360 za 250zł i indyki w zawyżonej cenie. Wszystko to na najgorzej wykonanym sprzęcie który przy każdym użyciu wygląda jakby miał się zaraz rozyebać.

Aa  aaa  ale indyczki grane na kibelku!11

Chuy wam w dupe nintendowcy i miłego czwartku dla wszystkich charakternych 

:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.