Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przecież w tym temacie ty jesteś w Team Bluber.

Opublikowano
54 minuty temu, SlimShady napisał:

Te drugie fajne, pierwsze zbyt wesołe, ale życiówka jest tutaj. To też nie jest tak, że weźmiesz chłopa i gra automatycznie dostarczy, Akira bez Mary to jak Mędrek bez kciuka.

Z trojki to mi chyba tylko ten spiewany glowny temat podszedl (you are not here) a i tak glownie na refrenie. A te dwa wyzej no to nawet nie wlaczam, widze tytul i muzyka sama gra w glowie.

Opublikowano
3 godziny temu, Mejm napisał:

Z trojki to mi chyba tylko ten spiewany glowny temat podszedl (you are not here) a i tak glownie na refrenie. A te dwa wyzej no to nawet nie wlaczam, widze tytul i muzyka sama gra w glowie.

Najlepsze kawałki z wokalami są w SM i Homecoming, ale te części mogły gdzieś przepaść w odmętach chociaż ta pierwsza niesłusznie. W Downpour np. muze pierwszy raz robił ktoś inny, a był to nieżyjący już Licht, który odpowiada za ten kultowy motyw z Dextera.

Przypomniałem sobie jeszcze z jedynki ten kozacki urywek, oprócz intra chyba najbardziej charakterystyczny utwór.

Opublikowano
10 godzin temu, Figaro napisał:

Słyszeliście? Demons Souls ma być gierkę na premierę konsoli obok nowego SpiderMana, albo przynajmniej w oknie premierowym. 

Porównać to z Xboxem, który bedzie mial premierę z 0, powtarzam ZEROWĄ ilością exów i Halo w 2022 i gęba sama się smieje :) pomyśleć że jeszcze 4 miesiące temu biedni fani spensera zapowiadali anihilację królestwa niebieskiego :)

Po co exy jak sie ma pelna wsteczna kompatybilnosc. Backloga sobie przez ten czas nadrobia

Opublikowano

ludzie serio się pytają po co ma wychodzić najmocniejsza konsola na rynku?

równie dobrze można by zapytać, po co mają wychodzić nowe mocniejsze karty graficzn czy  lepsze telewizory

Opublikowano

Backlog jest sporty muszę przyznać, plejśmieciarka 4 już mi nie wyrabia więc większą część gier po prostu odpuściłem w tej wątpliwej jakości.

Opublikowano

Gra z PS3 i DLC do Spidermana to jest ten mocarny line up? :dynia:

Opublikowano

Mocarniejszy niż brak lineupu  :)

Opublikowano
  • Autor
50 minut temu, bluber napisał:

Gra z PS3 i DLC do Spidermana to jest ten mocarny line up? :dynia:

Spoko, jeszcze mogą przełożyć i będzie jak na Xboxie.

Opublikowano

Jak wydadzą kosmicznego fallusa gdzieś w launch window, to xbox 1 : 0. Szaleńcy, cieszą się na remake najstarszych soulsów.

Opublikowano

No psycha siada u niebieskich robali, MS tylko w tym miesiącu zaorał cały rok wydawniczy sony dla ps4 a to dopiero początek  :)  szaleńcy udają jaranko remasterem DS, ciekawe czy na tym middlegenie dobiją do 60fpsów w ponad 10 letniej grze.

Opublikowano

Pewnie nikt bo przegrana z pierwszym bossem jest bez konsekwencji :)

Opublikowano
12 minut temu, mugen napisał:

Pewnie nikt bo przegrana z pierwszym bossem jest bez konsekwencji :)

A to nie wiedziałem, nie ginąłem zbyt często podczas platynowania  :)

Opublikowano

Na playstation są sami prawdziwi zagrajmerzy więc nie będziemy mieli problemów z umieraniem w tej perełce.  :)

Opublikowano
1 minutę temu, Grabek napisał:

Byle szybko splatynowac i do zyda bo z dnia na dzien coraz tansza :obama:

Czyli jakieś pół roku, nie wiem czy fanboye PS to kupią,  po jednym weekendzie nie opchnie tego jeden z drugim.

Opublikowano
1 godzinę temu, Grabek napisał:

Byle szybko splatynowac i do zyda bo z dnia na dzien coraz tansza :obama:

Dokladnie, nie to co 4zł za game passa jak na króla życia przystało.

Opublikowano

xBoty już gier w wydaniu fizycznym nie będą mieli. Teraz to z nich pececiarze pełną gębą.

:philosoraptor:Ale zielona sekta nadal klęka!!

Edytowane przez ListuniO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.