Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Nemesis napisał:

Ja mam Xboxa od pięciu lat i nigdy nie było w historii tej marki takiej lipy jak teraz.

Xd 

To nie może być post pisany na serio

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Gierki starsze niz rok be, nagrał się w co chciał, ale demons souls w 2020 to oświecenie i wygrana generacja.

Opublikowano

Asax jaki trigger. Masakra.  :)

Opublikowano

Ja nie rozumiem tylko Waszego zakłamywania rzeczywistości, nawet w CW. Handlujcie z tym, że Sony ma przewagę. Nie pomoże nawet "najmocniejsza konsola na rynku" skoro takie 343i ma problemy ze zrobieniem Halo. I co Wam da parę klatek więcej w jakimś CP2077 czy innej Valhalli? Skoro gier jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

Spencer nas oszukał, przysłonił nam oczy najmocniejszą konsolą i setkami gier w gamepassie, a tak naprawdę gier jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

Jak to mozliwe, że nie ma gier, a ciagle pojawiaja mi się nowe ikonki na gamercardzie :philosoraptor: Pewnie jestem podpiety do matrixa i tylko śnie, że gram.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Setki gier A Ty grasz w piraty, wezyr w wowa, incz nadrabia wszystkie asasyny A big daddy wspomina quake 3  :) no ale odkrywacie czasem te perełki na 69% na które żaden dorosły człowiek nie ma czasu. Masakra!

Opublikowano

Mam dosc po podstawce origins i musze sobie zrobic urlop przed dlc. Skąd wy macie sile, zeby grac w te wszystkie kopie od Sony? :smutas: Dadza im motor albo katane i od razu goty. Tfu, casuale.

Opublikowano

Ale wiesz, że nie porównuje się guvna do twarogu? Nie muszę grać w Origins mając DG czy Cuszime. Chociaż też mam opcję na swojej konsoli odpalenia tej gry.

Opublikowano

Te exy to jak twaróg na zębach. Jak już piszemy o g.ównie to jak się gra w terminatora i daymare :Coolface:

3 ostatnio odpalone gry:

- Far cry 3

- Uncharted 3

- Resident evil 5

48 minut temu, Nemesis napisał:

Ale jak się kupuje next-gena, żeby grać w gry z poprzednich konsol. No cóż.

O ty kłamco, w origins tez graleś

Opublikowano
40 minut temu, Nemesis napisał:

Ale wiesz, że nie porównuje się guvna do twarogu? Nie muszę grać w Origins mając DG czy Cuszime. Chociaż też mam opcję na swojej konsoli odpalenia tej gry.

a jakieś dobre gry? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Nemesis napisał:

mając DG czy Cuszime

DG to ten killer z ocenami gorszymi niż żaby które wyszły w tym tygodniu?  :)  No niezła bieda z grami u soniacza już ponad dekadę jest i nic się nie zmienia a teraz ps4.5 do pogrania w co? zero gier, ZERO. 

Opublikowano
2 godziny temu, Nemesis napisał:

Xbox Game Pass przesłonił oczy co niektórym jak widzę. Ale jak się kupuje next-gena, żeby grać w gry z poprzednich konsol. No cóż.

W co tam będziesz grał na PS5? W DLC na 3h do gry z PS4, Remake gierki z PS3 czy Asasyna dostępnego nawet na Stadii? :)

Opublikowano

To pierd....nie po to kupuje konsole nowej generacji żeby grać w stare, jep w co gra taki ktoś? w stare gry xD

Dla mnie możliwości odpalenia starych gier na nowej konsoli to mega sprawa, jeszcze jak dadzą jakieś usprawnienia to tym bardziej why not?

Opublikowano

Jako dodatkowa opcja spoko ale MS na tym buduje cały hype Xa a zielone glony to łykają bez popity. Brak szacunku macie do siebie zieloniutkie bociki!

Opublikowano

Czo ten XBOX?
Co to za robienie z mordy cholewy i pisanie o wyłączności/konsolowej ekskluzywności (tak jest w angielskiej wersji - XBOX CONSOLE EXCLUSIVE)?

1.jpg
Skoro później wychodzi na inne platformy, tyle że w z lekkim upgrade'm i dopiskiem NEW:

NEW-SUPER-LUCKY-S-TALE-PS4174079_super-lucky_nsw-3d-template.jpg
To teraz poproszę o NEW Gears of War i NEW State of Decay na PlayStation i nie będę musiał tego kloca kupować :reggie:

Opublikowano
Cytat

Jako dodatkowa opcja spoko ale MS na tym buduje cały hype Xa a zielone glony to łykają bez popity. Brak szacunku macie do siebie zieloniutkie bociki!

To i tak więcej niż tym co SONY chce niebieskie pomioty zachęcić do zakupu PS5, chociaż was nie trzeba zachęcać góvno by dali też byście łyknęli więc jak już mam coś przełykać to stare gry w nowej szacie :xboss:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wredny ile dałeś za grę w wersji beta? "New" masz w gejmpasie za 4zl, ale lepiej kupic bezwartosciowy plastik. Mam nadzieje, ze kupiles tylko dla zapasowego pudełka i dałeś 5 zł :yano:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Jak "beta"? Precież to jeden z xboxowych exclusivów - chwalą się na pudełku. A bezwartościowe to są dla mnie cyfrówki - jak jakąś kupuję i ściągam, to czuję, jakbym piracił :sir:

Opublikowano
3 minuty temu, Wredny napisał:

A bezwartościowe to są dla mnie cyfrówki - jak jakąś kupuję i ściągam, to czuję, jakbym piracił :sir:

Czego Ty jeszcze nie wymyślisz... 

Opublikowano

Boty ja się pytam gdzie są Wasze płyty ?

Opublikowano

Nie no w dupie to macie penis Spencera  :)

Opublikowano

Nadal nie odpowiedziano na pytanie, po co graczowi pudełko? Wywody o piraceniu grając w cyfrę to wyższa gęstość od czwartej, więc nawet tam nie zaglądajmy

Opublikowano

Chociażby po to, by móc zagrać w gierkę, którą usuwają z cyfrowych sklepików, gdy wygasają licencje na jakąś jej zawartość :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.