Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, creatinfreak napisał:

@Paolo de VesirVesir winszuje, marnować życie na cw. Jako przyszły farmaceuta widzę, że dobrze się zaopatrujesz.

Wy(pipi)anko Pawciu. :lapka: Lubię ten temat, jego dynamikę i sprzeczki słowne które czasem zdarzają się ostre. To też temat gdzie wielu wylewa swoje prawdziwe żale nt. gier które uchodzą za święte krowy i bardzo często padają tu zabawne posty które rozbijają bank.

Dla mnie nie jest to gorsze siedzenia w tematach gdzie grupka fanów bezkrytycznie wali sobie na krzyż albo jakiś tryhardowanych postach w WKP. Z resztą, CW jest nieodłącznym elementem forum patrząc na jego popoularność i ilość edycji.

Z resztą, od tak dawna tutaj jestem że widzę, że i tak każdy ma często swoje preferencje na granicy fanbojstwa, a postaci jak YETI którzy nie widzieli konsoli konkurencji na oczy, najbliżej Xboxa i Nintendo byli w EMPIKu jest znacznie więcej niż się wielu wydaje. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dopiero 3 miejsce i już czuje oddech asaxa na plecach? Wszystko by mi się udało gdyby nie te przeklęte xboty!

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Dopiero 3 miejsce i już czuje oddech asaxa na plecach? Wszystko by mi się udało gdyby nie te przeklęte xboty!

na następnych zawodach cię pokonam Pupcio!

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

na następnych zawodach cię pokonam Pupcio!

Jest już miejsce w którym jesteś nie do pokonania.

image.thumb.png.eeb2c467f595fdb3b4324267df0bc54c.png

Opublikowano

A tym czasem Nintendo wydaje remaster już nawet nie z Wii u, tylko z gc i n64 za 60 baksow z poprawiona rozdzielczością i tyle. To są pazerne kórwiska.

Opublikowano

Uj im na cyce. Jakby nie indyki to te guwno obesrane switch dawno by poszło do żyda.

Opublikowano

Dobrze że ich klienci to debile i dzieci więc mogą tak sobie ich golić do końca życia  :3

Opublikowano

@Pupcio no poczytaj tylko jakie ludzie rzeczy wypisują, to aż się w głowie nie mieści :/

Cytat

Nareszcie! Czyli stare ploty się potwierdziły. Najbardziej mnie cieszy że wreszcie będzie można pograć w Super Mario Sunshine bez konieczności posiadania GameCuba/Wii. Tylko po jaką cholerę robić z tego limitowany produkt? Ktoś tam na głowę upadł w tym Nintendo.

Z szacunku do postaci nie powiem czyje to słowa, ale to nie łatwiej byłoby zaj,ebać ROM z internetu? Nie dajesz zarobić partaczom z Kyoto + masz najlepszą jakość, dwie pieczenie na jednym ogniu.

Opublikowano

To teraz yebiemy czerwonych, a nie klapów i blacharzy?

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Nie, nie wolno śmiać się z niepełnosprawnych

Opublikowano

Dobrze, że sprzedałem to plastikowe gówno. Kupi się jeszcze raz do zeldy 2 i znowu sprzeda. Do niczego innego to się nie nadaje. Tym bardziej, że wchodzi xcloud i można grać na telefonie w kiblu.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nintendo? Największy śmieć branży. Po Wii wiedzieli już że trzeba iść w modę i masówkę, a nie gry, więc ch,uj im na ku,rwę.

Na Wii mimo jego casualowości jednak było trochę mocnych tytułów z mainstreamu i tych trochę mniej znanych jak No More Heroes 1/2.

Opublikowano

Hujamoto czy jak mu tam shigeru, jakby wysrał się guwnem na złoto to i tak nfagi by kupili od razu, bo limitowane guwno i ty tego nie będziesz mógł mieć. Taka jest polityka nintendo.

Opublikowano
17 minut temu, Faka napisał:

Hujamoto czy jak mu tam shigeru, jakby wysrał się guwnem na złoto to i tak nfagi by kupili od razu, bo limitowane guwno i ty tego nie będziesz mógł mieć. Taka jest polityka nintendo.

No i koniecznie w pudelku. :) 

Opublikowano

Co to zielona glista tam po dnie szoruje? Tasiemiec? 

7c31196cabcf03e9gen.png

Opublikowano

Muchy do gówna też lecą, nie jest ważna sprzedaż, liczą się gry.

oh wait....

Opublikowano

Nikt nie odpowiedział, bo nieistotne jest zdanie ogółu który najchętniej kupuje je,banego Switcha bez gier i szacunku do gracza.

Serio Wam mówię, totalnie poza CW, Nintendo s(pipi)ilo gaming każualizując go przez Wii. Fałszywi mesjasze. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Nikt nie odpowiedział, bo nieistotne jest zdanie ogółu który najchętniej kupuje je,banego Switcha bez gier i szacunku do gracza.

Serio Wam mówię, totalnie poza CW, Nintendo s(pipi)ilo gaming każualizując go przez Wii. Fałszywi mesjasze. 

Switcha nie będe bronił jako marke bo granie w Mario i wszystko co na około mnie nigdy nie kręciło. Zelde mam ale jestem gdzieś w połowie i może kiedyś skończe. Ale trzeba oddać że gdy już zaczynają pojawiac się gry typu Resident, Bishock i inne porty z poprzedniej generacji to lubie pyknąc w przenośnej wersji bo aktualnie nie ma nic lepszego - mobilnego. Tak poza CW

Opublikowano

No ale te gry często już kilkuletnie przenoszone na Switcha mają chyba dość wysoką cenę. Czy się mylę? 

Opublikowano

Nie mylisz się. Są w chvj drogie na starcie ale szybko z kolei pojawiają się na promocjach. 

Opublikowano

Nawalanie w czerwonych to jak deptanie na chodniku i tak już od dawna zdechłej osy w oczekiwaniu na autobus na przystanku...

Opublikowano

A ja lubię przenośne konsole od Nintendo. Jak mam kryzys gracza na dużych platformach to gram w te gierki od Nintendo z czystą rozgrywką. Pomijam gierki składane na kolanie w postaci odcinania kuponów jak ostatnie odsłony Kirby. 

Z cenami nie mam problemu bo za ile kupisz za tyle sprzedaż nawet za parę lat xD czasem nawet drożej. Co mnie zawsze zaskakuje bo te gry schodzą w kosmicznych ilościach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.