Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Kurcze, ale 1440p to niesamowita wiadomość. Jakby XSS oferował FHD to nawet bym na tę konsolę nie spojrzał, a tutaj 2.5K i jeszcze upscalling (w XOS działa to fanstatycznie). O ku,rwa, Spencer pop,ierdoleniec nie bierze jeńców. :obama: 

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

aryjczyka

nois :dynia: BeastBox i Aryjczyk, nieźle nieźle :D 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Uwielbiam jak ludzie bez pojęcia udają expertów w technologicznych kwestiach xd 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
45 minut temu, ASX napisał:

Uwielbiam jak ludzie bez pojęcia udają expertów w technologicznych kwestiach xd 

Dokładnie, najlepsze były te posty tłumaczące, że pisanie gier na dwie generację, to nic takiego, wystarczy przestawić suwaki. Później pokazali halo i wszystko się zesrało. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W(pipi)ali go na sile żeby mamy mogły botom coś taniego kupic pod choinkę. 

- Masz tu syneczku konsolkę -głośnik żebyś grał w Fifunie i Fortnajcika

- mamo ale ja chciałem next gena z dobrymi grami 

- ale synku, nie stać nas na ps5, cała kase wydałam na psychologa dla botów 

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@Ludwes jak to nowa generacja. Rzucą się najwięksi fani i będą zagrywać się w to co jest. Ludzie nie będą kupować konsol dla exów tylko dla konkretnej gry w jakości jakiej oczekują, a czuję że Cyberpunk będzie sprzedawał Xboxy jak poyebany.

No niby tak, ale przy okazji Xboksa One dostawałes choćby te Forze 5 i Dead Rising 3. Teraz oprócz wspomnianego przez ciebie Cyperpunka w, niektórzy powiedzieliby, ludzkiej jakości i innych multiplatform, nie ma nic, w co nie mógłbyś zagrać na obecnej generacji. No mowie, wszystko fajnie, jest się z czego cieszyć, ale mimo wszystko nie ma choćby nowej Forzy, która ma wyjść tylko na te nowe Xboksy, czy jakiegoś innego tytułu nowej generacji. 

Na PS5 tylko to dlc do Spiderman, co jest czymś ku.rwa niesamowitym. Czaicie, dlc do gierki na premierę xd

Słabo w chuy z tymi nowymi konsolami, choć z drugiej strony lepsze te doyebane multiplatformy niż gry pokroju Ryse, Killzone Shadow Fall czy Knack. 

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano
50 minut temu, Observer napisał:

MS trochę zagiął Sony ceną XSS, nie ma szans żeby Sony zeszło do tego poziomu. Marka Xbox definitywnie umocniła się w segmencie biedaków.

Dla graczy to wielka porażka, bo gry na next geny będą pisane tak żeby poszły na tym budżetowym last genie, więc znów na rozwój graficzny i rozmach liczyć będzie można tylko w produkcjach Sony, które jako jedyne pchają do przodu rozwój technologii w branży.

Nie mogę się doczekać jak na tym głośniku będzie wyglądać Hellblade 2, toż to będzie downgorad tysiąclecia xd

(pipi)a kolejny, ja (pipi) weźcie zróbcie coś z nimi. 

Opublikowano
30 minut temu, ListuniO napisał:

W(pipi)ali go na sile żeby mamy mogły botom coś taniego kupic pod choinkę. 

- Masz tu syneczku konsolkę -głośnik żebyś grał w Fifunie i Fortnajcika

- mamo ale ja chciałem next gena z dobrymi grami 

- ale synku, nie stać nas na ps5, cała kase wydałam na psychologa dla botów 

jezuuuuu, ale Sahara xddd

Opublikowano

Pocieszają się bo ps5 to takie 9 tera do 1080p, w porywach do pływającej rozdziałki. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No i sen o PC się rozwiał, biorę XSX day one. Za tę cenę z Game Passem i wszystkim co jeszcze leży mi w pudełku na półce (nie wspominając o cyfrze) no to przecież ja pierdolę, granko do końca życia :obama:

Opublikowano

- mamy najlepsza konsole, ale bez gier

- a wez sp.ier.dalaj

- tysionc tszysta

- day one

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

1300zł za aplikacje dostępną za darmo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
12 minut temu, YETI napisał:

1300zł za aplikacje dostępną za darmo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak za aplikację, która umożliwia na granie bez lagów i pływającej rozdziałki to cena ok. 

Opublikowano
54 minuty temu, Ludwes napisał:

Słabo w chuy z tymi nowymi konsolami, choć z drugiej strony lepsze te doyebane multiplatformy niż gry pokroju Ryse, Killzone Shadow Fall czy Knack. 

Ktoś tu na forum kiedyś pisał, że to będzie najlepszy lineup w historii.

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

remedy i ich problemy z suwaczkami :kaz:

Nie no stronę Audio to na pewno ogarną.

Opublikowano

Pro tip jemu chodzi o nowych użytkowników, takich którzy nie mieli ONE w domu, dla takich to faktycznie deal życia 4 generacje na jednej konsoli :xboss:

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Pro tip jemu chodzi o nowych użytkowników, takich którzy nie mieli ONE w domu, dla takich to faktycznie deal życia 4 generacje na jednej konsoli :xboss:

Coś w tym jest. Jak będę chciał dzieciom odpalić retro granie to pewnie kupie xsx za 400 PLN rok - półtora po premierze...

Opublikowano

loco cycle na najpotężniejszej konsoli, nowa generacja już 10.11

20140205153419.jpg

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

Pro tip jemu chodzi o nowych użytkowników, takich którzy nie mieli ONE w domu

Czyli dla wszystkich co gardzą Xboxem fajna oferta, a dla oddanych botów knaga w morde? Ah ten Spencer, nikt tak zielonym w ryj nie pluje :xboss:

Opublikowano

Klapy w takim amoku, że aż miło popatrzeć :) Serduszko samo rośnie na ten widok.

Opublikowano

mało brakuje a yeti zaraz będzie walił post pod postem jak kazub piszący na ps3

Opublikowano

Trochę sie Spencer pozbierał i doyebal do pieca. 

Świetna cena mocniejszej wersji, kapitalna cena biedniejszej wersji. 

Gejmpass rozbudowany, wsteczna, all Access. 

Tylko debil by tego nie ocenił pozytywnie. Exy? Przyjdą i exy, nie wiem po hooy klapy szczekają jak na start tez guwno będą mieli,na tą chwilę. 

Powtórzę, doceńcie MS i ich wymuszanie na Sony kolejnych rzeczy, bo guwno byście mieli nie wsteczna. 3 gry na krzyż na premierę. 

W listopadzie wjeżdżamy w nową generację, razem z całą biblioteką, całym wagonem gier ktorych nie zdążyłem ograć, a które wypełnia mi czas do exów i multiplatform. 

Ale nie ma w co grać, bo nie ma sześciu exów Sony :):) ku.rwa kino

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.