Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Przykro patrzeć, tak po ludzku, gdy znowu zamiast dobrej gry dostajecie taką zapowiedź. 

Czekają chłopaki na jakies tupnięcie czy innego hiciora w postaci gry (bo gramy w gry:)) a tu MS tylko plastik wystawia. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
9 minut temu, Mejm napisał:

Szybko przeszla Mazzeowi zaloba po Halo Infinite.

Nie przeszła, mam wywalone na ten tytuł

Cyberpunk i Gears Tactics na start wystarczą :xboss:

Opublikowano

Cena jest ważnym elementem, ale samą niską ceną nie wygrają. Gier jak nie było tak nie ma a te zapowiedziane- bez rewelacji, lapidarnie mówiąc.

Opublikowano

Gier na premierę i tak więcej niż na plejśmieciu 4.5 bez gier  ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

Cena jest ważnym elementem, ale samą niską ceną nie wygrają. Gier jak nie było tak nie ma a te zapowiedziane- bez rewelacji, lapidarnie mówiąc.

Jeśli gry definiujesz jako samograje TPP to rzeczywiście bieda, ale to co zaoferuje XSX na start będzie nieosiągalnym poziomem różnorodności dla PS5.

a to wszystko w gamepassie :) konsola kompletna <3

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

:) konsola kompletna <3

Podziel się z kolegami tym co bierzesz. 

Opublikowano

Ale te xboty sa pierdolniete, temat zaspamowany i obspermiony przez tych matołów, sprzedaja im gownow sreberku a ci jeszcze.klekaja i otwieraja usta. Ale z drugiej strony co tu robić jak na xboxie zadnych gier nie ma fajnych i pozostaje granie w gierki z ku.r.wa roku dwutysięcznego przed Chrystusem xdd

Opublikowano

xbox i gamepass? za(pipi)ista konsola jak ktoś przespał 3  generacje:banderas:

Opublikowano

No w tym temacie to nie ma nikogo kto przespał jakiekolwiek ostatnie generacje więc argument z dupala. 

Opublikowano

Widzę że na premierę i tetris się załapał.. Ja (pipi)e...Same praktycznie kotlety z poprzedniej generacji, nic nowego... Nawet nie ma kolejnej forzy.. I te gyrosy.. No, ale najważniejsze że jest GeJm Pass w cudownej promocji, bo przecież trzaba nadrobić gierki z x360

Opublikowano
14 minut temu, czeskimaster napisał:

GeJm Pass w cudownej promocji, bo przecież trzaba nadrobić gierki z x360

Klaperstwo jeszcze nie załapało, że do GP wlatują też gierki nie starsze niż rok, a nawet sporo na premierę.

Opublikowano

Nikt niebieskim nie robi targowiska z grania. Graliśmy w te gry z GP pół roku, rok dwa lata i więcej.

A skoro boty potrafią całą generacje przespać? 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Nigdy nie odpaliłem z gamepassa gierki z Xboxa 360, co za fałszywa propaganda

Opublikowano

Spodziewałem się na premierę statków pirackich i przynajmniej halo 1 w 4k.. Znów Ms zawiódł.

Opublikowano

Zaraz zaczną kampanie że XSS to taka konsola przenośna. Ale będzie bania na forum. :banderas:

Jakby ten temat był walorem na giełdzie to bym dzisiaj rekomendował - KUPUJ. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Ta generacja zapowiada się póki co tak „świetnie”, że ledwo na obu konsolach naliczyłem 8 nowych gier, w które chciałbym zagrać: 

GT 7

Forza Motorsport

FIFA 21

Sackboy 

Horizon 2

Crash Bandicoot 4

Dirt 5

Microsoft Flight Simulator 

Opublikowano

Crash i Dirt są jeszcze na starych

Opublikowano
8 minut temu, Ludwes napisał:

Crash i Dirt są jeszcze na starych

Fifa też będzie następne 10 lat. EA takie dobre, wspiera odchodzące generacje jeszcze latami :banderas:

Opublikowano
10 minut temu, funditto napisał:

Ta generacja zapowiada się póki co tak „świetnie”, że ledwo na obu konsolach naliczyłem 8 nowych gier, w które chciałbym zagrać: 

GT 7

Forza Motorsport

FIFA 21

Sackboy 

Horizon 2

Crash Bandicoot 4

Dirt 5

Microsoft Flight Simulator 

Każda generacja na początku ma niewiele, bez względu na konsole a po chwili wychodzi BB i dalej już jest tylko lepiej. 

Opublikowano

2 lata, no niezła mi chwila xD

Opublikowano

Nie wiedziałem, że po BB jakaś dobra gra na PS4 jeszcze wyszła.

Opublikowano

C00rwaaaa ciężko żeby zielony karaluch wiedział coś o dobrych grach więc nic dziwnego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.