Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy to do mnie było ale jeżeli demons souls będzie dostępny na launch to wpada ps5 i chuj na kurwe spencerowi na 100% trzymają mnie te soulsy za jaja nie powiem

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 minutes ago, Pupcio said:

Nie lepiej ps5 z bloodborne 2?

Sony ma prawa wyłączności na Bloodborne i Demons Souls? 

Serio pytam bo from software losowo wybiera co i na ile konsol zrobić. Np. Wolf Metal Chaos bylo xem na xboxa, a potem było na ps4 i pc. 

Opublikowano

Oczywiście że Sony ma prawa to są bogowie gier wideo. Sony was rozyebie

Opublikowano

No, qwa, jak nie zrobią czegoś na wzór gamepassa, to mogą się pakować i wypiedalać w podskokach. Ino jedynie czekam na ceny i co tam jeszcze mają do zaoferowania. Już drugi raz mi się nie chcę yebać jak za czasów PS3, a tu ewidentnie widać, że powielają ten sam błąd.

Opublikowano

Ja stawiam na powtórkę z x360. Sporo ludzi kupi smiecia seniora i smiecia juniora a sony będzie gonić. No i pewnie dogonią ze względu na exy, ale raczej nie będzie takiego pięknego kopania zielonej szmaty jak w tej generacji. Trochę szkoda bo takiego kabaretu to nie było od czasu jak się chłop za babę przebrał

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

Nie lepiej ps5 z bloodborne 2?

Ja odejme 1 z obu :cool:

W media xox 2100 a za 2 miechy nowa generacja po 2300. Oj beda wyprzedaze bo stoi tego cala paleta.

Opublikowano
6 minutes ago, Faka said:

No, qwa, jak nie zrobią czegoś na wzór gamepassa, to mogą się pakować i wypiedalać w podskokach. Ino jedynie czekam na ceny i co tam jeszcze mają do zaoferowania. Już drugi raz mi się nie chcę yebać jak za czasów PS3, a tu ewidentnie widać, że powielają ten sam błąd.

Sony ma ps now, które robi sie niemal kopią gamepass. 

Kiedyś to był streaming only, a teraz gry z ps4 i ps2 normalnie się instaluje. 

Resident evil 7 wszedł do gamepassa i ps now w tym samym czasie. 

Opublikowano

To supermarkety muszą cash outowac. Sam widziałem one x po 1300zl pare lat temu w euro rtv

Opublikowano
Sony ma ps now, które robi sie niemal kopią gamepass. 
Kiedyś to był streaming only, a teraz gry z ps4 i ps2 normalnie się instaluje. 
Resident evil 7 wszedł do gamepassa i ps now w tym samym czasie. 
Gry z PS2 i ps3 to jest streaming kolego.
Gierki z ps4 możesz sobie ściągnąć na dysk.
Usługa jest nadal niedostępna w pl?

Masz rację,teraz zobaczyłem ,że są gry które można ściągać z poprzedniej generacji.

Opublikowano

Mejm nie chcesz one S z gwarancją na ponad rok? :usmiech:

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Mejm nie chcesz one S z gwarancją na ponad rok? :usmiech:

Ku.rwa, ale akurat w temacie konsol to akurat znacie moja sytuacje :dry:

Opublikowano

Nie chodzi o niechec do xboxa tylko o czas na gierki :frog:

Opublikowano
34 minuty temu, Pupcio napisał:

Oczywiście że Sony ma prawa to są bogowie gier wideo. Sony was rozyebie

Sony ma prawo do wydawania swoich skarbów na PC i nie zawaha się go użyć.

Opublikowano
50 minut temu, teddy napisał:

Ja stawiam na powtórkę z x360. Sporo ludzi kupi smiecia seniora i smiecia juniora a sony będzie gonić. No i pewnie dogonią ze względu na exy, ale raczej nie będzie takiego pięknego kopania zielonej szmaty jak w tej generacji. Trochę szkoda bo takiego kabaretu to nie było od czasu jak się chłop za babę przebrał

Dużo osób może skusić się na S, bo tanio, mają gdzieś cyferki, itp. Pytanie co Sony na to.

Growo to się MS wyłożył, bo Halo wygląda jak gra z ps4 i dostała delay, a miała pokazać moc konsoli i być hakiem dla Gamepassa.

Opublikowano

na pewno dlc z murzynem do pajonka i remaster 10 letniej gry kiedyś tam to super deal na plejśmieciu 4.5 bez gier  :) 

Opublikowano

Ale po co w ogóle rozmawiać o tej szmacie od słonych? Demon Souls, lol, co wy, PS3 nie mieliście nigdy?

Opublikowano
1 minute ago, Bzduras said:

Ale po co w ogóle rozmawiać o tej szmacie od słonych? Demon Souls, lol, co wy, PS3 nie mieliście nigdy?

Ja np. nie miałem, bo tylko na x360 w tym czasie grałem.

Opublikowano

ja mam demon souls na ps3 ale gra jest ciemna rozmazana jak (pipi) i klatkuje, nie da sie grac zestarzala sie gorzej niz tytuly z psxa

Opublikowano

To masz pięć czy sześć lepszych gier od From, a jak złożysz pieca to strzelisz sobie na emulatorze DS 4K 60FPS i wyjdziesz na tym nawet lepiej niż na tym biedaremasterze xd

Opublikowano

po co emu ten remake i tak wyjdzie na PC

Opublikowano
3 minutes ago, Bzduras said:

To masz pięć czy sześć lepszych gier od From, a jak złożysz pieca to strzelisz sobie na emulatorze DS 4K 60FPS i wyjdziesz na tym nawet lepiej niż na tym biedaremasterze xd

Ale po co tak odradzasz zagrania? Emu spoko, ale ps3 nie zawsze dobrze działa, a remastery to nie tylko podbita rozdziałka. Emulatory nie we wszystkich grach podbijają też fps. demon souls my chyba hard coded fps zrobione.

Opublikowano

Ziomuś, czy na zagrasz na PS5 z dwoma opcjami graficznymi na on czy na emulatorku na tym smoku co go chcesz sklecić to mam newsa, to ta sama gra

Opublikowano
19 minut temu, devilbot napisał:

ja mam demon souls na ps3 ale gra jest ciemna rozmazana jak (pipi) i klatkuje, nie da sie grac zestarzala sie gorzej niz tytuly z psxa

To jak wszystkie gry tych japonskich partaczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.