Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, C1REX napisał:

M$ nie musi sprzedawać konsol. Ważne, by wykupić gamepass lub xcloud na komórkę. 

Najpierw niech zaczną zarabiać na GP, później pogadamy.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Cena znana, gierki na premierę za 4 zł, wsteczna sięgająca czasów 99r kiedy Mazzeo nie wiedział co to psx. Każdy i taki ma wy(pipi)ane na tego x-śmiecia, co nie dziwi, bo po co komu konsola bez gier. Sony jutro pokaże EKSKLUZYWNE gry, coś więcej niż zielone NIC na premierę, to pewnie procenty jeszcze poszłyby do góry.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W końcu pozbęde się pudełkowców raz na zawsze  :) dobra robota agencie spencer2137

Opublikowano
31 minut temu, C1REX napisał:

M$ nie musi sprzedawać konsol.

To wydupiać z tą marką z CONSOLE Wars. Załóżcie sobie temat "Usługa Wars" i tam się kłóćcie która marka to ładniejsza ikonka na pulpicie peceta. Tu się rozmawia o konsolach, a jak dla MS konsole nie są istotne, to dziękujemy za oddanie walkovera w tej generacji i zapraszamy do przeniesienia działu Xbox tutaj: https://www.psxextreme.info/forum/106-software/

Opublikowano

Ten sondaż nie uwzględnia xboksa na PC.

PC dostanie prawie te same gry na premierę, co series x. Czyli ja już jestem next gen ready. 

Gram w gry z gamepass na pc, na dual shocku, na 65' TV. Nawet gry z ps3 na tym idą w 4K.

@Observer - jedno nie wyklucza drugiego.

M$ ma szansę w console wars i game service wars. W tym drugim sony jeszcze nadgania z ps now. 

Opublikowano

właśnie, to temat o konsolach, także nie wiem dlaczego wciąż dyskutujemy tu o gównach obesranych zwanych PS4 i PS5 :/

Opublikowano

Tylko najtwardszy beton wybierze playstation jako główną konsolę. RIP jaskiniowcy. 

Czaicie typy, wyjmuje smartfona, wlaczam apke i odpalam gierke z konsoli, a save dociaga z chmury. Przyszlosc jest juz teraz.

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Tylko najtwardszy beton wybierze playstation jako główną konsolę. RIP jaskiniowcy. 

Czaicie typy, wyjmuje smartfona, wlaczam apke i odpalam gierke z konsoli, a save dociaga z chmury. Przyszlosc jest juz teraz.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja (pipi)e, to już nie jest do odratowania.

Opublikowano

Jedyna chmura to ta z dupy spencera jak wam kolejny raz się spierdzi na żółto w morde

Opublikowano
21 godzin temu, 20inchDT napisał:

Wyglądają na paczki pieluch. W niebieskich szeregach zdarzył się incydent kałowy po revealu cen xboxa i sony przygotowuje wiernych na kolejną sr.aczkę po ogłoszeniu 549$

@Figuś miał rację, coś jest na rzeczy z tą koprofilią xbotów - przesrane... :sapek:

12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

W Finala nikt już nie będzie grał, bo ta seria jest ch,ujowa. :) Czy w ogóle ktoś na forum kto nie wychował się oryginalnym FF VII w ogóle zachwycał się tym ostatnim remakem?

Ano ja na przykład :hi:
W oryginał miałem wyebane, a remake wziąłem w dniu premiery, bo mnie demko podjarało - cudowna gierka :wub:

5 godzin temu, 20inchDT napisał:

(ale juz życzyć smieci frostiemu można)

2 godziny temu, C1REX napisał:

Wszystko za free w abonamencie. 

:notsure:

Opublikowano

Niebieska eskadra już nadlatuje i Was rozyebie. Wiecie o tym boty dlatego się rzucacie jak wsza na grzebieniu. Pamiętajcie jedno - amerykańskie to tylko samochody. 

Opublikowano
18 minut temu, ListuniO napisał:

Niebieska eskadra już nadlatuje i Was rozyebie. Wiecie o tym boty dlatego się rzucacie jak wsza na grzebieniu. Pamiętajcie jedno - amerykańskie to tylko samochody. 

Jako posiadacz Forda dałbym za to plusa, ale dobrze, że reszta wypowiedzi dyskwalifikuje :obama:

Opublikowano
11 minut temu, Shago napisał:

Jako posiadacz Forda dałbym za to plusa, ale dobrze, że reszta wypowiedzi dyskwalifikuje :obama:

Posiadacz Forda:) Fiesta? To taki mniej więcej poziom Xboxa...:rofl:

Opublikowano

@Shago wsiadaj do swojej fiesty, odpalaj szajomi i graj w GP. Bądź szczęśliwy a właściwe konsole (czyt. PlayStation) zostaw w spokoju bo Ci sieci zabraknie. 

A jutro też z fiesty nie wychodź bo będzie pare grubych tematów których możesz nie wziąć na klatę:)

Opublikowano

Jezu jaki zal ta ankieta ignu. Miliardy teraflopow, abonamenty za cwiercdarmo, dyskontowe ceny sprzetu a i tak znowu nikt tego go.wna nie chce miec pod telewizorem.

f8ff47c4cadb679fde2c7ef085902a23.gif

Opublikowano

Pod telewizorem? Z boku też bym tego nie postawił. 

Opublikowano

Historia konsol microsoftu w 27s.

Opublikowano

W przeciwieństwie do xbox one, to teraz jest naprawdę spory hype na xboxa i MEGA atrakcyjna cena.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

przeciek jakiś jest, że nie wszystkie modele PS5 osiągają deklarowaną przez Sony prędkość CPU

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano
5 minut temu, Lokomotywa napisał:

przeciek jakiś jest, że nie wszystkie modele PS5 osiągają deklarowaną prędkość CPU deklarowaną przez Sony

Tak będzie, bo exy będą wyglądały jakby chodzili na 20tfl.

Opublikowano
Just now, Lokomotywa said:

przeciek jakiś jest, że nie wszystkie modele PS5 osiągają deklarowaną prędkość CPU deklarowaną przez Sony

Nie samo ps5, ale przy produkcji procesorów nawet około 50% nie spełnia wymagań. Z tego powodu na rynek wejdzie o 4mln mniej ps5. 11mln zamiast 15mln.
Sytuacja jest dość dziwna, bo Xbox z niemal takim samym CPU wcale nie ma tego problemu podobno. 
Czyli plotka się rozchodzi - ciekawe, czy prawdziwa. 

Dla przypomnienia oferta M$.

Konsola+gamepass+EA Play (150+60 gier)+online za $24.99 miesięcznie. Przecież ta oferta jest nierealna. 
PS5 z jedną grą i ps plus to będzie jakieś $600 lub więcej na start.
Stare pady na nowym xboksie działają. Na ps5 nie (poza starymi grami z ps4)
W poprzedniej generacji Sony wyśmiewało M$, że anty konsumenckie. :philosoraptor:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.