Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
42 minuty temu, Jakim napisał:

...wy tu pierdu pierdu a xcom i media markt już się wystrzelał z wszystkich konsol w Polsce. W 12 godzin.

no i?

ze Sony jedzie w tej chwili na popularności ps4 to oczywiste

szybciutko przyjdzie reality check jak trzeba będzie zapłacić 350zl za deamon souls

tym samym premiera xboxa będzie spokojna bez jakiegos dymania w stylu płacenia kaucji 2 miesiące wstecz

Opublikowano

Nie potrafię pojąć co może skłonić człowieka do przesiadki z PS4 na PS5 w dzień premiery i podniecać się płaceniem kaucji przy zamawianiu preordera. No zero argumentów, nawet Yeti nie kupuje.

Opublikowano

Listunio to chyba też jest na usługach MS bo to co tu wypisuje to może skutecznie zniechęcić do plejki i jej wspaniałego community dzbanów :)

Opublikowano
3 minuty temu, MaZZeo napisał:

no i?

szybciutko przyjdzie reality check jak trzeba będzie zapłacić 350zl za deamon souls

tym samym premiera xboxa będzie spokojna bez jakiegos dymania w stylu płacenia kaucji 2 miesiące wstecz

Dokładnie:) 

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Nie potrafię pojąć co może skłonić człowieka do przesiadki z PS4 na PS5 w dzień premiery i podniecać się płaceniem kaucji przy zamawianiu preordera. No zero argumentów, nawet Yeti nie kupuje.

xbox day1 tez (pipi) oferuje, wiec pewnie jakos po nowym roku bede kupowac, najpierw poczytam opinie betatesterow.

Opublikowano

Wesker? Będzie unboxing pilota w rękawiczkach xd

Opublikowano
Just now, Shen said:

xbox day1 tez (pipi) oferuje, wiec pewnie jakos po nowym roku bede kupowac, najpierw poczytam opinie betatesterow.

Przesiadam się z PS4 na XSX więc tutaj sens jest brać to w okolicach premiery. Pytam o sens przesiadki z PS4 na PS5.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Przesiadam się z PS4 na XSX więc tutaj sens jest brać to w okolicach premiery. Pytam o sens przesiadki z PS4 na PS5.

brak, a po tym jak wygladaly pierwsze modele ps4 i padow, to nigdy bym nie wzial od nich konsoli day1

Opublikowano
8 minut temu, messer88 napisał:

Listunio to chyba też jest na usługach MS bo to co tu wypisuje to może skutecznie zniechęcić do plejki i jej wspaniałego community dzbanów :)

Złożyłem preorder na pleyke. Będę grał w gry. A Ty?

Zaraz zobaczycie staty zamówień i się szybko okaże ze ten temat to ostatni bastion fanów marki Xbox. 

Opublikowano
16 minut temu, MaZZeo napisał:

no i?

Myślę, że osoby kupujące te ps5 raczej sa świadome cen gier, które pewnie również dodają do zamówienia więc słaby argument. 

Zresztą - ceny gierek ubi - 239 złociszy. Zakładam że poprzez gównoburzę Sony też zejdzie z tej chorej ceny. Przynajmniej na początku generacji ;)

Opublikowano

Rozmawiałem dziś ze znajomymi fanami PlayStation i pytali mnie czy jest tak, że jak wsadzą grę z PS4 do PS5  to odpali. Mówię, że tak, a znajomy na to, że w takim razie Xbox ma przesrane.

Opublikowano

Rozumiem, że na ps5 wychodzi jeden exclusive - remake starej gry?

Czyli Demons souls console za 2500zl?

Opublikowano
13 minut temu, C1REX napisał:

Rozumiem, że na ps5 wychodzi jeden exclusive - remake starej gry?

Czyli Demons souls console za 2500zl?

Myślę że potrzebny jest nowy temat żeby się dowiedzieć

Opublikowano
1 minute ago, Figuś said:

Myślę że potrzebny jest nowy temat żeby się dowiedzieć

A może Ty wiesz, czy jedyny exclusive z ps5 wyjdzie na PC? 

Opublikowano

Nie wyjdzie. To i tak niczego nie zmienia 

Opublikowano

Boże jaki wspaniały poranek, wczoraj skoczyłem taktycznie na piwko do pubu aby nie oglądać tego bombardowania bo serio spodziewałem się, że Sony pokaże PS5 w cenie 449$, jakieś dobre gry a tutaj się okazuje, że gierka z PS3 to jedyna rzecz, którą chcą przyciągnąć do swojej konsoli, no lmao. Bedzie jak z PS4 kiedy wziąłem tę konsole dla Bloodborne, po przejściu BB nie było na tej konsoli NIC, dosłownie nic więc leżała się i kurzyła bo okazyjnie odpalałem ją dla jakiejś multiplatformy ale przez to, że wyła jak poje,bana starałem się robić to rzadko i oni teraz wyskakują z jakimś PS+ Collection, grami za 80 euro i konsolą za 499 oraz tym, że Morales czy Horizon II będą na PS4? No takiej beki to ja się nie spodziewałem 

maxresdefault.jpg?width=1083&height=609

Wytrzyjcie gile niebiescy, zapraszamy po skrzydła KRÓLA SPENCERA 

Opublikowano

Blubi kiedy gramy w forzunie?  :3

Opublikowano

Forza, Gearsy, Halo, ale będzie granko jak za czasów X360 :banderas:Już paru znajomków też pragnie powrotu na pastwiska zielone.

Opublikowano

Aż takiej chuyni po PlayStation to naprawdę się nie spodziewałem. Jeszcze wczoraj rano na spokojnie zastanawiałem się nad wyborem, ale po tym co pokazali to chyba tylko fanboye wezmą ps5. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.