Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

To niezłe exy, dlc do spidera na PS4, Ds to gierka z ps3 a FF16? 

jpg

In the case of FF 16, Square Enix asked IGN to remove mention of PC from our initial FF 16 news story, and when asked for a statement a Square Enix spokesperson said, “We have no further information on if Final Fantasy XVI will be released on platforms other than the PS5.”

Spider pewnie będzie jak pełnoprawny tytuł a DS od nowa zbudowany. 

Edytowane przez ListuniO

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jestem gotów zakładać się o konto że w ciągu roku od premiery nowy Fajnal wyjdzie na pc, a potem też na Xboxa.

Co prawda nie wiem czy taki zakład ma w ogóle sens, bo patrząc na kondycję emocjonalną listunia nie ma pewności czy samemu się nie wyhuśta do tego czasu, ale można spróbować

Opublikowano

A niech ten FF zostanie na PS5 bo wyglada jak je,bane generyczne chinskie (pipi) xD 

btw 

Cytat

The initial question I was asked was about RE8 being a Cross-Gen game. It 100% was less than a year ago, and answering that question is a bit complicated, because they're focusing on Next-Gen, but actually the issues with the PS5 version is making them rethink their strategy and consider scaling back on the game and going cross-gen again as a possibility (that and sales potential obviously, but also the game may lose some cool stuff if they do decide to scale down again, but part of the process). A bit lost here is the reason I brought this up again is because it is actually directly connected to the question of, "Is RE8 cross-gen?" Which the answer is a bit complicated this very second because of the PS5 version, if it was working perfectly fine then probably no, but with the issues they're considering it.

Yeti pewnie nie rozumie po angielsku więc już tłumaczę:
@YETI YEBANA PLEJKU,RWA 5 CIĄGNIE W DÓł TE GENERACJE

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Dobrze że otworzyłem oczy bo nie chciałabym grac w takiego wybrakowanego residencika gdy na xboxiku będzie śmigać jak ta lala. A znając dobroć pana spencera to może i będzie w gamepassie na premiere ta perełka! Zielono mi!

Opublikowano

Sony (pipi)o (pipi)ana przestań mi nowa generacje prześladować

Opublikowano

Ff16 wygląda graficznie slabo, ale jak skończą ją za 3 lata to bardzo chętnie zagram na pc, bo uwielbiam tą serię. 

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Jestem gotów zakładać się o konto że w ciągu roku od premiery nowy Fajnal wyjdzie na pc, a potem też na Xboxa.

Co prawda nie wiem czy taki zakład ma w ogóle sens, bo patrząc na kondycję emocjonalną listunia nie ma pewności czy samemu się nie wyhuśta do tego czasu, ale można spróbować

O mnie się nie martw kolego. Mam nerwy ze stali. Oczywiście biorę pleyke bo nigdy nie zawiodła. Trzeba mieć charakter a nie pissde jak @Pupcio

Opublikowano

Listerin leszczu je,bany odpyerdol się od mojego cumpla i SENIOR MEMBERA Pupcia 

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Teraz będziesz mógł mu zapakować na jednym obozie integracyjnym:rotfl::rofl:

Opublikowano

Klapki coś podejrzanie dużo piszą dzisiaj o penetracji anusa. Myślicie, że to reakcja na zorientowanie się, że mają tam wepchnięty żółty beniz? Coś jest na rzeczy.

Opublikowano

Masakra że gość mnie tak nienawidzi bo wybrałem inną konsolę  :( ja po prostu nie jestem tak majętny jak ty listfunio i nie stać mnie na gry za 350zl :( więc w tej generacji wybieram bardziej prokonsumencką konsolę Pana Spencera i spółki :wub:

No i silniejszą  :) nie zapominajmy że plejkurwa zostanie rozerwana na strzępy przez zieloną bestię piechowiaka  :)

Opublikowano

Kuzwa, gdybyś Ty tylko wybrał inna konsole to nic by sie nie stało. 

Opublikowano

Nie ma czego bronić nawet odnośnie tej polityki Sony . Księgowi dorwali się do kierowniczych stanowisk i myślą, że te wersje na PC/PS4, podwyżki itp. ich nie zabolą. Może celują w casuali, nie wiem. Ode mnie czerwona kartka.

Edytowane przez aph

Opublikowano
17 minut temu, bluber napisał:

@YETI YEBANA PLEJKU,RWA 5 CIĄGNIE W DÓł TE GENERACJE

powinno byc:

PLEJSTEJSZYN, KU... JE...

PRZESTAŃ MI GENERACJE CIĄGNĄĆ W DÓŁ!!!

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

@Mejm a tak na serio, to planujesz wziąć PROsiaka czy pociśniesz po kosztach i zadowolisz się żyletą? Ceny sprzętu i tak polecą pewnie na łeb, na szyję.

On top: Xbox GamePass? Najlepsze co przydażyło się tej generacji. Dziękuję Pan Microsoft i Ojciec Św. Spencer że w ciągu ostatnich 3 miesięcy, za niecałe 80zł ograłem masę fantastycznych gier na Xboxa i PC, a źródełko wciąż magicznie się napełnia kolejnymi petardami. Naprawdę dziękuję, nic lepszego się graczom przytrafić nie mogło.

No chyba że ta ku,rwa z Tokio by zdechła, ale już wczoraj mieliśmy pierwsze jaskółki, że już bliżej niż dalej. :)

A niby kiedy ograles te gierki jak 24h na dobę nap.ierd.alasz posty w tym temacie jak jakiś jechowiec

Opublikowano
12 minut temu, aph napisał:

że te wersje na PC/PS4, podwyżki itp. ich nie zabolą

Małym nakładem - wiele sprzedanych sztuk.

a jakieś (pipi)enie o tym, że to wpłynie niekorzystnie na PS bo gracze odpłynął na PC określę tak

Spoiler

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a jakieś (pipi)enie o tym, że to wpłynie niekorzystnie na PS bo gracze odpłynął na PC określę tak

PRowa katastrofa już jest, przykładem tekst na eurogamerze. Już kij np. z crossgenami, chodzi o marketing.

Zauważ, że zaraz po tym jak Nvidia zrobiła świetną prezentację, Sony musi tłumaczyć po konfie, co będzie a co nie będzie. Meksyk.

Opublikowano

@aph Odpływ graczy będzie minimalny, tak jak mobilki nie zabiły handheldów, a kontrolery ruchowe pomimo że celowały w casuali nie zastąpiły kontrolerów.

Średnia sprzętu PC-towego jest no... średnia. Przerobienie tego na komputer mogący konkurować z PS5/XSX to będzie dość drogi biznes, a dla początkującego w ogóle nie opłacalny o ile nie ma silnej potrzeby grania na PC. Po prostu PC-towcy kupią świetnie wycenione karty i będą na tym grać płacąc za gry Sony/MS-owi, ale docelowo i tak konsole sprzedadzą się lepiej.

Serio, musicie wykorzenić z głowy ten archaizm że konsolę sprzedają exy albo raczej że gra nie sprzeda się, bo nie jest już exem.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Serio, musicie wykorzenić z głowy ten archaizm że konsolę sprzedają exy albo raczej że gra nie sprzeda się, bo nie jest już exem.

Oj Paolo, ja nie o tym. Lubię Sony i ich gry, ale jak ktoś mnie próbuje w wała robić, to jest kosa. Większość ludzi ma podobnie.

Opublikowano

Chorzy jestescie. Oby tylko gra byla exem, bo jak nie, to nawet nie warto wklejac tweetów. Juz listerine liczy, ze ff tylko na playstation.

Opublikowano
5 minut temu, aph napisał:

Oj Paolo, ja nie o tym. Lubię Sony i ich gry, ale jak ktoś mnie próbuje w wała robić, to jest kosa. Większość ludzi ma podobnie.

Gówno prawda. Nie zabolały was gry, zabolała was ich cena. PS5 z napędem + 2 gierki to 3000 zł. 

Za trzy koła to jest Xbox sX + minimum rok GP Ultimate + kika dobrych piw. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.