Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie, Pan Spencer ustawi tego knypka do pionu  :)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 410,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

dziwnie mi się czyta Pupcia plującego na sony :pechowiec: 

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

dziwnie mi się czyta Pupcia plującego na sony :pechowiec: 

Jestem graczem, ciągnie mnie tam gdzie są dobre gry. Bycie klapem zostawiam frajerom którzy kupują gry za 360zł  :pechowiec:

Opublikowano

(pipi)ac konami, niech sie dalej bawia tym pachinko, a te kilka fajnych serii mogliby sprzedać.

Opublikowano

Teraz tylko zrobić napad na bank w valentine żeby mieć hajs na tv I THE WORLD'S MOST POWERFUL CONSOLE EVER MADE  :banderas:

Opublikowano

Gruby nius, który pewnie sporo namiesza na rynku. Sam gram sporadycznie, mam ps4 pro, o ps5 myślałem ze kupie gdzieś przełom 2021/2022. Nad xklocem w ogóle się nie zastanawiałem. Gamepass?  Do dziś nawet nie wiedziałem co to. A tu takie cuda. Czyli co, za 150 zeta/msc przez dwa lata i mam konsole i dostęp do starych i nowych gierek? a na ps5 jeden tytuł ok350 zeta ? Ah, no nic, nie ma sentymentów. Następna konsola pewnie będzie od M$, a ps5 się kupi kiedyś tam dla GoW albo może jak naughty dog zrobi coś porządnego.

Niezły ruch ze strony M$, takich niedzielnych graczy jak ja co teraz zmienili plany na xboxa musi być multum.

Opublikowano

Ja już też chyba pyerdolę ps5 na dłużej. Ps4Pro trzymam w opór, bo ekipa ludzi na party od lat i nawet spore zaległości growe. 

A tak to grube hajsy wyciągać na Demon's Souls i God Of War 5? Gierki po tyle? 

Serio Xbox, czy nowy, czy obecny dla mnie wydaje się lepszą opcją na przyszłość.

Opublikowano

Mafia 1 remake ostatni zakup na PS4. No może później weźmie się HZD2 i DLC Spiderman, ale to nie ma pośpiechu. Teraz aby do 12 listopada i brać, cieszyć się nową generacją.

Opublikowano

Niezłe łby w temacie playstation. Opisują hipotetyczne kupno xboxa jakby się rozstawali z żoną xD Tfu na klapy.

Opublikowano

Sony ma to szczęście że jeszcze są chorzy wyznawcy tej konsoli i biorą te preordery wypinając dupę. Takiej orki po Sony jaka teraz jest w internecie nie przypominam sobie nigdy a jestem z nimi od czasów pierwszego PlayStation.

Opublikowano

Mam nadzieję że te kopniaki w leżących Japońców zmotywują ich do pobiegnięcia do From z hajsem w zębach i wybłaganie BB2. 

Edytowane przez japco

Opublikowano

Mocny rollercoaster zrobił się z tym wyborem, ale ostatnia seria plaskunów od Sony, wpychanie lewackiej propagandy do flagowego exa, gry za 360 zł, brak sensownej odpowiedzi na Gamepassa a przede wszystkim brak nowych next genowych gier (bo remaster to co najwyżej wypełniacz sezonu ogórkowego, a nie żaden system seller) sprawia że konsolę kupi się jak już się ogarną i zrobią gry. A na razie trzeba odkurzyć swój gamertag i generację rozpocząć od konsoli MS tak jak było za czasów X360.

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

Eic_0BlU8AIIv8f?format=jpg&name=large

czaicie nie mieć w nadchodzącej generacji game passa?

Co to za randomy?

Opublikowano

Do pełni zniszczenia brakuje jeszcze żeby się okazało, że Xbox jest niesłyszalny (co jest pewne), a PS mimo że jest krową, ze słabszymi podzespołami, hałasuje jak poyebana przy większym wysiłku.

Opublikowano

Szykuje się piękna polska ZIELEŃ końcem roku

:xboss:

Opublikowano
5 minutes ago, krzysiekp392 said:

Do pełni zniszczenia brakuje jeszcze żeby się okazało, że Xbox jest niesłyszalny (co jest pewne), a PS mimo że jest krową, ze słabszymi podzespołami, hałasuje jak poyebana przy większym wysiłku.

Plotki o przegrzewaniu się ps5 już się pojawiały. Ja patrząc na tą muszlę nie mam pojęcia jak to oddycha. 

Opublikowano

Serio to niech te doomy i wolfensteiny dalej wychkdzą na inne konsole. 

Nie bądźmy tacy zawistni jak te klapy tj. mają tego demon Souls i szczęśliwi, że nie ma na Xa, tfu. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 minute ago, lpcl said:

Serio to niech te doomy i wolfensteiny dalej wychkdzą na inne konsole. 

Nie bądźmy tacy jak te klapy tj. mają tego demon Souls i szczęśliwi, że nie ma na Xa, tfu. 

0 exów by było idealnie, bo każdy by miał szansę zagrać. Jednak przytarcie nosa Sony się przyda, bo zaczyna ch.ujowo klienta traktować. 
Mam nadzieję tylko, że M$ nie zabije konkurencji na amen, bo w następnej generacji będziemy płakać.

Opublikowano

TO NIE KUPUJCIE XBOXÓW, ZDRAJCY. Wiecie jak tam w Japonii honor jest na pierwszym miejscu? Za sam pomysł postawienia xboxa obok TV powinna katana pojsc w ruch.

Opublikowano
1 minute ago, 20inchDT said:

TO NIE KUPUJCIE XBOXÓW, ZDRAJCY. Wiecie jak tam w Japonii honor jest na pierwszym miejscu? Za sam pomysł postawienia xboxa obok TV powinna katana pojsc w ruch.

Lojalność korporacji to mega frajerstwo. 
Kupuje się to, co jest aktualnie najlepsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.