Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie, Pan Spencer ustawi tego knypka do pionu  :)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

dziwnie mi się czyta Pupcia plującego na sony :pechowiec: 

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

dziwnie mi się czyta Pupcia plującego na sony :pechowiec: 

Jestem graczem, ciągnie mnie tam gdzie są dobre gry. Bycie klapem zostawiam frajerom którzy kupują gry za 360zł  :pechowiec:

Opublikowano

(pipi)ac konami, niech sie dalej bawia tym pachinko, a te kilka fajnych serii mogliby sprzedać.

Opublikowano

Teraz tylko zrobić napad na bank w valentine żeby mieć hajs na tv I THE WORLD'S MOST POWERFUL CONSOLE EVER MADE  :banderas:

Opublikowano

Gruby nius, który pewnie sporo namiesza na rynku. Sam gram sporadycznie, mam ps4 pro, o ps5 myślałem ze kupie gdzieś przełom 2021/2022. Nad xklocem w ogóle się nie zastanawiałem. Gamepass?  Do dziś nawet nie wiedziałem co to. A tu takie cuda. Czyli co, za 150 zeta/msc przez dwa lata i mam konsole i dostęp do starych i nowych gierek? a na ps5 jeden tytuł ok350 zeta ? Ah, no nic, nie ma sentymentów. Następna konsola pewnie będzie od M$, a ps5 się kupi kiedyś tam dla GoW albo może jak naughty dog zrobi coś porządnego.

Niezły ruch ze strony M$, takich niedzielnych graczy jak ja co teraz zmienili plany na xboxa musi być multum.

Opublikowano

Ja już też chyba pyerdolę ps5 na dłużej. Ps4Pro trzymam w opór, bo ekipa ludzi na party od lat i nawet spore zaległości growe. 

A tak to grube hajsy wyciągać na Demon's Souls i God Of War 5? Gierki po tyle? 

Serio Xbox, czy nowy, czy obecny dla mnie wydaje się lepszą opcją na przyszłość.

Opublikowano

Mafia 1 remake ostatni zakup na PS4. No może później weźmie się HZD2 i DLC Spiderman, ale to nie ma pośpiechu. Teraz aby do 12 listopada i brać, cieszyć się nową generacją.

Opublikowano

Niezłe łby w temacie playstation. Opisują hipotetyczne kupno xboxa jakby się rozstawali z żoną xD Tfu na klapy.

Opublikowano

Sony ma to szczęście że jeszcze są chorzy wyznawcy tej konsoli i biorą te preordery wypinając dupę. Takiej orki po Sony jaka teraz jest w internecie nie przypominam sobie nigdy a jestem z nimi od czasów pierwszego PlayStation.

Opublikowano

Mam nadzieję że te kopniaki w leżących Japońców zmotywują ich do pobiegnięcia do From z hajsem w zębach i wybłaganie BB2. 

Edytowane przez japco

Opublikowano

Mocny rollercoaster zrobił się z tym wyborem, ale ostatnia seria plaskunów od Sony, wpychanie lewackiej propagandy do flagowego exa, gry za 360 zł, brak sensownej odpowiedzi na Gamepassa a przede wszystkim brak nowych next genowych gier (bo remaster to co najwyżej wypełniacz sezonu ogórkowego, a nie żaden system seller) sprawia że konsolę kupi się jak już się ogarną i zrobią gry. A na razie trzeba odkurzyć swój gamertag i generację rozpocząć od konsoli MS tak jak było za czasów X360.

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

Eic_0BlU8AIIv8f?format=jpg&name=large

czaicie nie mieć w nadchodzącej generacji game passa?

Co to za randomy?

Opublikowano

Do pełni zniszczenia brakuje jeszcze żeby się okazało, że Xbox jest niesłyszalny (co jest pewne), a PS mimo że jest krową, ze słabszymi podzespołami, hałasuje jak poyebana przy większym wysiłku.

Opublikowano

Szykuje się piękna polska ZIELEŃ końcem roku

:xboss:

Opublikowano
5 minutes ago, krzysiekp392 said:

Do pełni zniszczenia brakuje jeszcze żeby się okazało, że Xbox jest niesłyszalny (co jest pewne), a PS mimo że jest krową, ze słabszymi podzespołami, hałasuje jak poyebana przy większym wysiłku.

Plotki o przegrzewaniu się ps5 już się pojawiały. Ja patrząc na tą muszlę nie mam pojęcia jak to oddycha. 

Opublikowano

Serio to niech te doomy i wolfensteiny dalej wychkdzą na inne konsole. 

Nie bądźmy tacy zawistni jak te klapy tj. mają tego demon Souls i szczęśliwi, że nie ma na Xa, tfu. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 minute ago, lpcl said:

Serio to niech te doomy i wolfensteiny dalej wychkdzą na inne konsole. 

Nie bądźmy tacy jak te klapy tj. mają tego demon Souls i szczęśliwi, że nie ma na Xa, tfu. 

0 exów by było idealnie, bo każdy by miał szansę zagrać. Jednak przytarcie nosa Sony się przyda, bo zaczyna ch.ujowo klienta traktować. 
Mam nadzieję tylko, że M$ nie zabije konkurencji na amen, bo w następnej generacji będziemy płakać.

Opublikowano

TO NIE KUPUJCIE XBOXÓW, ZDRAJCY. Wiecie jak tam w Japonii honor jest na pierwszym miejscu? Za sam pomysł postawienia xboxa obok TV powinna katana pojsc w ruch.

Opublikowano
1 minute ago, 20inchDT said:

TO NIE KUPUJCIE XBOXÓW, ZDRAJCY. Wiecie jak tam w Japonii honor jest na pierwszym miejscu? Za sam pomysł postawienia xboxa obok TV powinna katana pojsc w ruch.

Lojalność korporacji to mega frajerstwo. 
Kupuje się to, co jest aktualnie najlepsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.