Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

Wy nie, ale dla januszy to spory dealbreaker

Janusze siedzą i tak na PlayStation więc co za roznica.

#cosonkatosonka

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 410,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
26 minut temu, Pupcio napisał:

30 lat=bycie starym yebanym dziadem  :cool::lapka:

O ty kurwa gnoju z mlekiem pod nosem.

Opublikowano
6 minut temu, Soban napisał:

Ale wtedy janusze nie kupują pudełek i nie ma od kogo odkupić po taniości na fb czy olx :cebula:

patrzcie pudełkowiec, ahahaa no nie mogę patrzcie jaki je.bany pudełkowiec XD

Opublikowano
30 minut temu, Pupcio napisał:

DAWAJ KU,RWA NA SOLO

3 minuty temu, maciucha napisał:

patrzcie pudełkowiec, ahahaa no nie mogę patrzcie jaki je.bany pudełkowiec XD

czytalem to glosem Klejnotu :cool: 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

No jak kiedyś chodziłem na treningi to jak widziałem takich +30 to tak właśnie myślałem. 

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał:

ile razy mam tłumaczyć, że 30lat jest jak 80lv w The Burning Crusade - dopiero zaczyna się ciekawe życie :master: 

No zaraz po mojej 30 wjeżdża zielona nadkonsola tak więc coś w tym jest :xboss:

Opublikowano
15 minut temu, creatinfreak napisał:

No zaraz po mojej 30 wjeżdża zielona nadkonsola tak więc coś w tym jest :xboss:

Zobaczymy na jak długo. 

Opublikowano

W Japonii preordy xboxa wyprzedały się w 20 minut. Fajnie będzie powitać tych pięciu samurajów.

Opublikowano
19 minut temu, Hubert249 napisał:

Zobaczymy na jak długo. 

Nie no człowiek zmądrzał i w tej generacji nie będzie żąglerki (przynajmniej taki jest plan). Nawet myślę czy by nie kupić od razu dwóch o mieć spokój.

Opublikowano

Czekam na ogłoszenie Switcha2, a może tylko pro, albo new. Z Zeldą BOTW2 w marcu? Czemu nie. W tej chwili Xbox X fajnie wygląda i mocarnie się prezentuje na papierze, ale z gier nie ma nic do zaoferowania. PS5 jest brzydkie i już tak dobrze na papierze się nie prezentuje, ale może jakie exy skuszą za 3 lata.

p.s. Neil Ty dzbanie.

Opublikowano

Paolo? Kojarzę, sympatyczny gość, który nie wie ile traci. Rozi się o tym przekonał. Nintendo szykuje na następny rok bomby, mówię Wam.

A wcześniej Ficek, tak naku, że nie ma czasu na forum. Teraz ma 360 gwiazdek do zebrania. Widzę go zalogowanego.

p.s. gdzie jest głosowanie na największego Nintendofaga w tym roku? Kiedyś oddałem głos na Ficka i z czego pamiętam to wygrał. Chciałbym teraz oddać na Roziego!

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
10 minut temu, zdrowywariat napisał:

Paolo? Kojarzę, sympatyczny gość, który nie wie ile traci. Rozi się o tym przekonał. Nintendo szykuje na następny rok bomby, mówię Wam.

Co tym razem? SMG2 z Wii czy jakiś staroć z N64/GCN? :) 

Opublikowano

Wolę chyba te starocie z wii niż nowe gaas w które to głównie grają posiadacze xboxów.

Opublikowano
48 minut temu, 20inchDT napisał:

W Japonii preordy xboxa wyprzedały się w 20 minut. Fajnie będzie powitać tych pięciu samurajów.

Właśnie trochę niedoceniacie tych japońców bo na jak tak mało sprzedanych konsol to jakoś wyjątkowo często ich w multi spotykam, a po jakości połączenia raczej w (pipi)a mnie nie robią. Zresztą tam chyba jakieś bazy amerykańce mają więc niewykluczone, że oni też te konsole wykupili.

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

Co tym razem? SMG2 z Wii czy jakiś staroć z N64/GCN? :) 

BOTW2, Super Mario coś tam, coś od Retro - w końcu! A do tego niespodzianki i Kirby Fighters 3. Idziesz o zakład?

Opublikowano
15 minut temu, zdrowywariat napisał:

A wcześniej Ficek, tak naku, że nie ma czasu na forum. Teraz ma 360 gwiazdek do zebrania. Widzę go zalogowanego.

p.s. gdzie jest głosowanie na największego Nintendofaga w tym roku? Kiedyś oddałem głos na Ficka i z czego pamiętam to wygrał. Chciałbym teraz oddać na Roziego!

zdrowy daj już spokój bo potem będzie jak z tlou2... 

Opublikowano

Kirby Fighters 3, daj spokój, to guwno jest tak bezpłciowe, że chyba zostało poczęte z dupy samego prezesa nintendo.

Opublikowano
5 minut temu, lpcl napisał:

zdrowy daj już spokój bo potem będzie jak z tlou2... 

To niejedyna gra, na której się zawiodłem, podobnie miałem z Ninja Gaiden2, choć niezłe to może stopy całować jedynce, która była przełomem, miażdżyła wszystko graficznie w swoim czasie i gameplayem, a i miała zagadki. Tomb Raider to nie był, ale zawsze fajne urozmaicenie. Zdarza się, jednak wierzę, że z BOTW2 się uda, jak z SMG2 :obama:

1 minutę temu, Faka napisał:

Kirby Fighters 3, daj spokój, to guwno jest tak bezpłciowe, że chyba zostało poczęte z dupy samego prezesa nintendo.

To był akurat taki mały żarcik na koniec posta xD.

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

To niejedyna gra, na której się zawiodłem, podobnie miałem z Ninja Gaiden2, choć niezłe to może stopy całować jedynce, która była przełomem, miażdżyła wszystko graficznie w swoim czasie i gameplayem, a i miała zagadki. Tomb Raider to nie był, ale zawsze fajne urozmaicenie. Zdarza się, jednak wierzę, że z BOTW2 się uda, jak z SMG2 :obama:

Za bardzo się napalasz, ale ty to masz już taki charakter i raczej się to nie zmieni. 

Z jednej strony fajnie się tak czymś jarać ale nie fajnie wpadać w depreche bo gierka zua. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Za bardzo się napalasz, ale ty to masz już taki charakter i raczej się to nie zmieni. 

Lubię się napalać. A później ten zawód. To są emocje, emocje! Czasem też trafi się niespodzianka. Takie życie gracza wrażliwego :obama:

p.s. sorry za tego Obamę, ale znam tylko skrót do jego facjaty.

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Lubię się napalać. A później ten zawód. To są emocje, emocje! Czasem też trafi się niespodzianka. Takie życie gracza wrażliwego :obama:

p.s. sorry za tego Obamę, ale znam tylko skrót do jego facjaty.

No dlatego edytowałem i dopisałem to drugie zdanie zanim dałeś odp. :)

Opublikowano

@aphNintendo jest the best, od premiery Switcha rządzi. I ma kilkanaście gier na następny rok, jeczcze niezapowiedzianych :obama:

4 minuty temu, lpcl napisał:

No dlatego edytowałem i dopisałem to drugie zdanie zanim dałeś odp. :)

Nie mam deprechy. Tylko czy ten sequel TLOU był potrzebny? Nie lepiej było wydać grę z innymi bohaterami i historią w tym świecie? Nawet jakby była zła, to nie łączono by jej z pierwszą częścią. Teraz to niech se trójkę wsadzą tam gdzie światło nie dochodzi, skoro to spiep.

Opublikowano
50 minut temu, zdrowywariat napisał:

@aphNintendo jest the best, od premiery Switcha rządzi(?).

I ma kilkanaście gier na następny rok, jeczcze niezapowiedzianych :obama:

W 2017 i 2018 niebiescy sprzedali więcej konsol, growo również się poprawili.

Nintendo cośtam pewnie ma. I dobrze, bo żal patrzeć na tę karuzelę żenady. Remasterki niech już sobie w dupę wsadzą.

50 minut temu, zdrowywariat napisał:

Tylko czy ten sequel TLOU był potrzebny? Nie lepiej było wydać grę z innymi bohaterami i historią w tym świecie? Nawet jakby była zła, to nie łączono by jej z pierwszą częścią. 

Był potrzebny, do świetnej formuły dodano grę opartą na zupełnie świeżych dla branży trendach, złamano tabu itp.

Ja już mam dość gier w ratowanie świata totalnie jednowymiarową postacią, gdzie twórcy na każdym kroku upewniają mnie że jestem tym " dobrym".TLou to gra o prawdziwych ludziach - okrutnych, niecierpliwych, pazernych, pyszałkowatych. 

Trzeba sporej odwagi by zrobić coś takiego.

Mam nadzieję, że trójka powstanie i też będzie się dużo różnić od jedynki i dwójki, wnosząc równocześnie kolejne nowości. Inne spojrzenie, inny punkt widzenia.

Edytowane przez aph

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.