Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

Wy nie, ale dla januszy to spory dealbreaker

Janusze siedzą i tak na PlayStation więc co za roznica.

#cosonkatosonka

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
26 minut temu, Pupcio napisał:

30 lat=bycie starym yebanym dziadem  :cool::lapka:

O ty kurwa gnoju z mlekiem pod nosem.

Opublikowano
6 minut temu, Soban napisał:

Ale wtedy janusze nie kupują pudełek i nie ma od kogo odkupić po taniości na fb czy olx :cebula:

patrzcie pudełkowiec, ahahaa no nie mogę patrzcie jaki je.bany pudełkowiec XD

Opublikowano
30 minut temu, Pupcio napisał:

DAWAJ KU,RWA NA SOLO

3 minuty temu, maciucha napisał:

patrzcie pudełkowiec, ahahaa no nie mogę patrzcie jaki je.bany pudełkowiec XD

czytalem to glosem Klejnotu :cool: 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

No jak kiedyś chodziłem na treningi to jak widziałem takich +30 to tak właśnie myślałem. 

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał:

ile razy mam tłumaczyć, że 30lat jest jak 80lv w The Burning Crusade - dopiero zaczyna się ciekawe życie :master: 

No zaraz po mojej 30 wjeżdża zielona nadkonsola tak więc coś w tym jest :xboss:

Opublikowano
15 minut temu, creatinfreak napisał:

No zaraz po mojej 30 wjeżdża zielona nadkonsola tak więc coś w tym jest :xboss:

Zobaczymy na jak długo. 

Opublikowano

W Japonii preordy xboxa wyprzedały się w 20 minut. Fajnie będzie powitać tych pięciu samurajów.

Opublikowano
19 minut temu, Hubert249 napisał:

Zobaczymy na jak długo. 

Nie no człowiek zmądrzał i w tej generacji nie będzie żąglerki (przynajmniej taki jest plan). Nawet myślę czy by nie kupić od razu dwóch o mieć spokój.

Opublikowano

Czekam na ogłoszenie Switcha2, a może tylko pro, albo new. Z Zeldą BOTW2 w marcu? Czemu nie. W tej chwili Xbox X fajnie wygląda i mocarnie się prezentuje na papierze, ale z gier nie ma nic do zaoferowania. PS5 jest brzydkie i już tak dobrze na papierze się nie prezentuje, ale może jakie exy skuszą za 3 lata.

p.s. Neil Ty dzbanie.

Opublikowano

Paolo? Kojarzę, sympatyczny gość, który nie wie ile traci. Rozi się o tym przekonał. Nintendo szykuje na następny rok bomby, mówię Wam.

A wcześniej Ficek, tak naku, że nie ma czasu na forum. Teraz ma 360 gwiazdek do zebrania. Widzę go zalogowanego.

p.s. gdzie jest głosowanie na największego Nintendofaga w tym roku? Kiedyś oddałem głos na Ficka i z czego pamiętam to wygrał. Chciałbym teraz oddać na Roziego!

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
10 minut temu, zdrowywariat napisał:

Paolo? Kojarzę, sympatyczny gość, który nie wie ile traci. Rozi się o tym przekonał. Nintendo szykuje na następny rok bomby, mówię Wam.

Co tym razem? SMG2 z Wii czy jakiś staroć z N64/GCN? :) 

Opublikowano

Wolę chyba te starocie z wii niż nowe gaas w które to głównie grają posiadacze xboxów.

Opublikowano
48 minut temu, 20inchDT napisał:

W Japonii preordy xboxa wyprzedały się w 20 minut. Fajnie będzie powitać tych pięciu samurajów.

Właśnie trochę niedoceniacie tych japońców bo na jak tak mało sprzedanych konsol to jakoś wyjątkowo często ich w multi spotykam, a po jakości połączenia raczej w (pipi)a mnie nie robią. Zresztą tam chyba jakieś bazy amerykańce mają więc niewykluczone, że oni też te konsole wykupili.

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

Co tym razem? SMG2 z Wii czy jakiś staroć z N64/GCN? :) 

BOTW2, Super Mario coś tam, coś od Retro - w końcu! A do tego niespodzianki i Kirby Fighters 3. Idziesz o zakład?

Opublikowano
15 minut temu, zdrowywariat napisał:

A wcześniej Ficek, tak naku, że nie ma czasu na forum. Teraz ma 360 gwiazdek do zebrania. Widzę go zalogowanego.

p.s. gdzie jest głosowanie na największego Nintendofaga w tym roku? Kiedyś oddałem głos na Ficka i z czego pamiętam to wygrał. Chciałbym teraz oddać na Roziego!

zdrowy daj już spokój bo potem będzie jak z tlou2... 

Opublikowano

Kirby Fighters 3, daj spokój, to guwno jest tak bezpłciowe, że chyba zostało poczęte z dupy samego prezesa nintendo.

Opublikowano
5 minut temu, lpcl napisał:

zdrowy daj już spokój bo potem będzie jak z tlou2... 

To niejedyna gra, na której się zawiodłem, podobnie miałem z Ninja Gaiden2, choć niezłe to może stopy całować jedynce, która była przełomem, miażdżyła wszystko graficznie w swoim czasie i gameplayem, a i miała zagadki. Tomb Raider to nie był, ale zawsze fajne urozmaicenie. Zdarza się, jednak wierzę, że z BOTW2 się uda, jak z SMG2 :obama:

1 minutę temu, Faka napisał:

Kirby Fighters 3, daj spokój, to guwno jest tak bezpłciowe, że chyba zostało poczęte z dupy samego prezesa nintendo.

To był akurat taki mały żarcik na koniec posta xD.

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

To niejedyna gra, na której się zawiodłem, podobnie miałem z Ninja Gaiden2, choć niezłe to może stopy całować jedynce, która była przełomem, miażdżyła wszystko graficznie w swoim czasie i gameplayem, a i miała zagadki. Tomb Raider to nie był, ale zawsze fajne urozmaicenie. Zdarza się, jednak wierzę, że z BOTW2 się uda, jak z SMG2 :obama:

Za bardzo się napalasz, ale ty to masz już taki charakter i raczej się to nie zmieni. 

Z jednej strony fajnie się tak czymś jarać ale nie fajnie wpadać w depreche bo gierka zua. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Za bardzo się napalasz, ale ty to masz już taki charakter i raczej się to nie zmieni. 

Lubię się napalać. A później ten zawód. To są emocje, emocje! Czasem też trafi się niespodzianka. Takie życie gracza wrażliwego :obama:

p.s. sorry za tego Obamę, ale znam tylko skrót do jego facjaty.

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Lubię się napalać. A później ten zawód. To są emocje, emocje! Czasem też trafi się niespodzianka. Takie życie gracza wrażliwego :obama:

p.s. sorry za tego Obamę, ale znam tylko skrót do jego facjaty.

No dlatego edytowałem i dopisałem to drugie zdanie zanim dałeś odp. :)

Opublikowano

@aphNintendo jest the best, od premiery Switcha rządzi. I ma kilkanaście gier na następny rok, jeczcze niezapowiedzianych :obama:

4 minuty temu, lpcl napisał:

No dlatego edytowałem i dopisałem to drugie zdanie zanim dałeś odp. :)

Nie mam deprechy. Tylko czy ten sequel TLOU był potrzebny? Nie lepiej było wydać grę z innymi bohaterami i historią w tym świecie? Nawet jakby była zła, to nie łączono by jej z pierwszą częścią. Teraz to niech se trójkę wsadzą tam gdzie światło nie dochodzi, skoro to spiep.

Opublikowano
50 minut temu, zdrowywariat napisał:

@aphNintendo jest the best, od premiery Switcha rządzi(?).

I ma kilkanaście gier na następny rok, jeczcze niezapowiedzianych :obama:

W 2017 i 2018 niebiescy sprzedali więcej konsol, growo również się poprawili.

Nintendo cośtam pewnie ma. I dobrze, bo żal patrzeć na tę karuzelę żenady. Remasterki niech już sobie w dupę wsadzą.

50 minut temu, zdrowywariat napisał:

Tylko czy ten sequel TLOU był potrzebny? Nie lepiej było wydać grę z innymi bohaterami i historią w tym świecie? Nawet jakby była zła, to nie łączono by jej z pierwszą częścią. 

Był potrzebny, do świetnej formuły dodano grę opartą na zupełnie świeżych dla branży trendach, złamano tabu itp.

Ja już mam dość gier w ratowanie świata totalnie jednowymiarową postacią, gdzie twórcy na każdym kroku upewniają mnie że jestem tym " dobrym".TLou to gra o prawdziwych ludziach - okrutnych, niecierpliwych, pazernych, pyszałkowatych. 

Trzeba sporej odwagi by zrobić coś takiego.

Mam nadzieję, że trójka powstanie i też będzie się dużo różnić od jedynki i dwójki, wnosząc równocześnie kolejne nowości. Inne spojrzenie, inny punkt widzenia.

Edytowane przez aph

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.