Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

remaster demons souls w 4K/30fps  na plejśmieciu 4.5 

BlandSatisfiedAlabamamapturtle-max-1mb.g

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
11 minut temu, suteq napisał:

Remake gry z PS3 działa w 1440@60. Zaraz się okaże że wyjdzie też na PS4. :)

A ten trailer nie leciał z ps4? 

Opublikowano

Wyjdzie na ps4 i pewnie pc, tylko nie ten trailer Ryan odpalił co trzeba

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
19 minut temu, MYSZa7 napisał:

Też bym tak reagował, gdybym był tak głupi jak Ty, Listek.

Skoro już psycha Tonie siada bo jedziesz epitetami to wytłumacze, że CP będzie na obydwu sprzętach w tej samej cenie. I jesli ta cena będzie wynosić 349 PLN to według Twojej retoryki ja ją kupie a Ty nie.

Czyli pyerdolisz bo bociki które od kilku dni leca tylko argumentem ceny, to w dniu premiery CP i pewnie innych gier multi, polecą do sklepu z kaską w zębach. Zostaną tak wydymani że nie dość że będa bulić 349 PLN to jeszcze będą opłacać Game Passa więc zostaną zdojeni dwa razy.

A ja będe legitnie sobie grał w Dobre Gry Na PlayStation. :platinum:

Opublikowano

Sprawdź sobie cenę Cyberpunka 2077 na konsole. Polecam, naprawdę.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
30 minut temu, suteq napisał:

Remake gry z PS3 działa w 1440@60. Zaraz się okaże że wyjdzie też na PS4. :)

Aż się przypomina filmik

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Sprawdź sobie cenę Cyberpunka 2077 na konsole. Polecam, naprawdę.

Przeczytaj ze zrozumieniem albo nieważne....

Opublikowano

Czemu cyberpunk miałby kosztować 360zł? Sony kupiło cd projekt?  :)

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

Przeczytaj ze zrozumieniem albo nieważne....

O czyn Ty pier..? Skąd wziąłeś te cenę cyberpunka?

Opublikowano

Ludzie, nie szkoda Wam czasu na dyskusje z tym typkiem? Niech żyje w swoim urojonym świecie :)

Tymczasem to śmieszne PS5 niepotrafi ogarnąć sensownej rozdzielczości przy 60fps,co nawet XOX potrafił :yao:

Opublikowano

Przeczytaj moje wcześniejsze posty, Listek. Może odnajdziesz tam ironię, gdy piszę o tańszych grach na Xboxie przy nowej generacji, a także to, że pisałem o ex'ach, za które nie zapłacę ani grosza w premierę w przeciwieństwie do Ciebie i innych klapów. Ty wyjeżdzasz z Cyberpunkiem, który ani nie jest exem, ani nie będzie kosztował 360 zł. Teraz rozumiesz, czy chomik w Twojej głowie dalej się rozpędza, by to przetworzyć?

Opublikowano

Ja rozumiem co piszesz tylko nie rozumiem jak można takie coś pisać:dunno:

Nspisalem ze JEŚLI TA cena CP będzie 349 to polecisz do sklepu. Na razie jest zapowiedź na aktualna generacje plus opcja update o którym cisza. 

Oplacajcie GP i czekajcie aż fajne gry do niego trafia. Bo przecież nie kupicie gry w premierę bo jej w GP nie ma. Co ten MS z graczy zrobił to ja nie ... 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

O czym ty gościu gadasz, jedno nie wyklucza drugiego. Chodzi tu przecież o wybór. Na PS5 kupujesz gierkę za 360 ziko, albo nie ma zabawy. Na Xboxie możesz kupić te samą gierkę, albo możesz opłacić GP i mieć 300 innych gierek za grosze. Czaisz różnicę? 

A przykładu z Cyberpunkiem nie kumam kompletnie. To nie jest ex dla PlayStation, to nie jest gra kosztująca 360 ziko. 

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem ze to EX. :facepalm:

3 minuty temu, MatekDM napisał:

Na Xboxie możesz kupić te samą gierkę, albo możesz opłacić GP i mieć 300 innych gierek za grosze. Czaisz różnicę?

No czaje. Będziesz opłacał GP i kupował gry których nie ma w GP za te sama cenę co na PS. Deal życia.

Opublikowano

ja pyerdole nie zazdroszcze sony, nie dość że nie mają gier to ich honoru w internecie broni jeden jedyny sprytny inaczej biedaczek listunio

Opublikowano

Widzę Listunio jedzie z wami ostro dzisiaj.

Opublikowano

1440p w rimejku jedenastoletniej gry XDDD WYROBNICY SIE POPISALI

Opublikowano

Listek durniu wychodzi dark souls płacisz 350 zeta bo ps takie dobre. 

Na Xboksie wyjdzie forza 7 masz w abo bo ms taki ujowy

Edytowane przez benito82pl

Opublikowano
31 minut temu, 20inchDT napisał:

1440p w rimejku jedenastoletniej gry XDDD WYROBNICY SIE POPISALI

ROZDZIELCZOŚĆ JAK W SS MANIE ZA $299 XDDDDDDD

no niezle, nic bardziej nie będzie ograniczał PS5 jak samo PS5

Opublikowano

Czyli Xbox one X dawał radę z 4K60fps, a ps5 nie może.

Albo ten Demon souls ma jakieś kosmiczne wymagania, albo coś nie tak jest nową plejką. 
Mam nadzieję, że Series X nie zawiedzie.

Opublikowano

Już widze dylematy botów:

"Kupić gre na premierę w którą gra większośc forumka czy czekać aż będzie w GP?"

"Kupić sztos giere która się wszyscy jarają czy poczekać aż stanieje bo przycebuliłem na GP 3 lata naprzód?"

"Kupić bardzo dobrą gre czy czekać aż do GP wpadnie coś z portfolio bethesdy?"

MS co im zrobiłeś?:rofl:

@maciucha pamietają że nie każdy z Twoich zielonych braci bierze kase od kolegów za wymianę z nimi śliny i teraz GP zrobi im problem...:)

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Po co mieć wybór?  lepiej przecież być pozbawionym wszelkiej alternatywy, nie trzeba się wtedy niepotrzebnie zastanawiać i myśleć samodzielnie. Widocznie listkowi tak dobrze

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Ale fanboje sony będą mieli ścisk dupki, kiedy będą płacić 359zl za gierkę, która jest w GP za free. 

Opublikowano
26 minut temu, ListuniO napisał:

Już widze dylematy botów:

"Kupić gre na premierę w którą gra większośc forumka czy czekać aż będzie w GP?"

"Kupić sztos giere która się wszyscy jarają czy poczekać aż stanieje bo przycebuliłem na GP 3 lata naprzód?"

"Kupić bardzo dobrą gre czy czekać aż do GP wpadnie coś z portfolio bethesdy?"

MS co im zrobiłeś?:rofl:

@maciucha pamietają że nie każdy z Twoich zielonych braci bierze kase od kolegów za wymianę z nimi śliny i teraz GP zrobi im problem...:)

Co to za wał? Chop ma jakąś projekcję tego, o czym myślą inni. Nie wiem kto będzie miał takie dylematy, może Ty byś miał?

Gość podjął niczym nieuzasadnioną decyzję o kupnie konsoli, która na DZIEŃ DZISIEJSZY niczym się nie broni i próbuję wszystkich przekonać, że jako jedyny wybrał mądrze a reszta to tłuki. Jeszcze śmieszy mnie to nazywanie "botami" ludzi, którzy w 90% spędzili kilka ostatnich generacji u Sony, ale nie chcą się dawać dymać i na ten moment wybrali zdecydowanie lepszą opcję.

Opublikowano

Jego mózg po prostu próbuje racjonalizować zakup wydanie ponad 2000 złotych na PS5, Wszyscy inni którzy podjęli inną decyzje niż on  są w błędzie/są botami/nie znają się. Dlatego teraz będzie bronił każdej ich decyzji, nawet podwyżki cen gier. Trochę to smutne, ale i śmieszne jednocześnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.