Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

remaster demons souls w 4K/30fps  na plejśmieciu 4.5 

BlandSatisfiedAlabamamapturtle-max-1mb.g

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 410,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
11 minut temu, suteq napisał:

Remake gry z PS3 działa w 1440@60. Zaraz się okaże że wyjdzie też na PS4. :)

A ten trailer nie leciał z ps4? 

Opublikowano

Wyjdzie na ps4 i pewnie pc, tylko nie ten trailer Ryan odpalił co trzeba

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
19 minut temu, MYSZa7 napisał:

Też bym tak reagował, gdybym był tak głupi jak Ty, Listek.

Skoro już psycha Tonie siada bo jedziesz epitetami to wytłumacze, że CP będzie na obydwu sprzętach w tej samej cenie. I jesli ta cena będzie wynosić 349 PLN to według Twojej retoryki ja ją kupie a Ty nie.

Czyli pyerdolisz bo bociki które od kilku dni leca tylko argumentem ceny, to w dniu premiery CP i pewnie innych gier multi, polecą do sklepu z kaską w zębach. Zostaną tak wydymani że nie dość że będa bulić 349 PLN to jeszcze będą opłacać Game Passa więc zostaną zdojeni dwa razy.

A ja będe legitnie sobie grał w Dobre Gry Na PlayStation. :platinum:

Opublikowano

Sprawdź sobie cenę Cyberpunka 2077 na konsole. Polecam, naprawdę.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
30 minut temu, suteq napisał:

Remake gry z PS3 działa w 1440@60. Zaraz się okaże że wyjdzie też na PS4. :)

Aż się przypomina filmik

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Sprawdź sobie cenę Cyberpunka 2077 na konsole. Polecam, naprawdę.

Przeczytaj ze zrozumieniem albo nieważne....

Opublikowano

Czemu cyberpunk miałby kosztować 360zł? Sony kupiło cd projekt?  :)

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

Przeczytaj ze zrozumieniem albo nieważne....

O czyn Ty pier..? Skąd wziąłeś te cenę cyberpunka?

Opublikowano

Ludzie, nie szkoda Wam czasu na dyskusje z tym typkiem? Niech żyje w swoim urojonym świecie :)

Tymczasem to śmieszne PS5 niepotrafi ogarnąć sensownej rozdzielczości przy 60fps,co nawet XOX potrafił :yao:

Opublikowano

Przeczytaj moje wcześniejsze posty, Listek. Może odnajdziesz tam ironię, gdy piszę o tańszych grach na Xboxie przy nowej generacji, a także to, że pisałem o ex'ach, za które nie zapłacę ani grosza w premierę w przeciwieństwie do Ciebie i innych klapów. Ty wyjeżdzasz z Cyberpunkiem, który ani nie jest exem, ani nie będzie kosztował 360 zł. Teraz rozumiesz, czy chomik w Twojej głowie dalej się rozpędza, by to przetworzyć?

Opublikowano

Ja rozumiem co piszesz tylko nie rozumiem jak można takie coś pisać:dunno:

Nspisalem ze JEŚLI TA cena CP będzie 349 to polecisz do sklepu. Na razie jest zapowiedź na aktualna generacje plus opcja update o którym cisza. 

Oplacajcie GP i czekajcie aż fajne gry do niego trafia. Bo przecież nie kupicie gry w premierę bo jej w GP nie ma. Co ten MS z graczy zrobił to ja nie ... 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

O czym ty gościu gadasz, jedno nie wyklucza drugiego. Chodzi tu przecież o wybór. Na PS5 kupujesz gierkę za 360 ziko, albo nie ma zabawy. Na Xboxie możesz kupić te samą gierkę, albo możesz opłacić GP i mieć 300 innych gierek za grosze. Czaisz różnicę? 

A przykładu z Cyberpunkiem nie kumam kompletnie. To nie jest ex dla PlayStation, to nie jest gra kosztująca 360 ziko. 

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem ze to EX. :facepalm:

3 minuty temu, MatekDM napisał:

Na Xboxie możesz kupić te samą gierkę, albo możesz opłacić GP i mieć 300 innych gierek za grosze. Czaisz różnicę?

No czaje. Będziesz opłacał GP i kupował gry których nie ma w GP za te sama cenę co na PS. Deal życia.

Opublikowano

ja pyerdole nie zazdroszcze sony, nie dość że nie mają gier to ich honoru w internecie broni jeden jedyny sprytny inaczej biedaczek listunio

Opublikowano

Widzę Listunio jedzie z wami ostro dzisiaj.

Opublikowano

1440p w rimejku jedenastoletniej gry XDDD WYROBNICY SIE POPISALI

Opublikowano

Listek durniu wychodzi dark souls płacisz 350 zeta bo ps takie dobre. 

Na Xboksie wyjdzie forza 7 masz w abo bo ms taki ujowy

Edytowane przez benito82pl

Opublikowano
31 minut temu, 20inchDT napisał:

1440p w rimejku jedenastoletniej gry XDDD WYROBNICY SIE POPISALI

ROZDZIELCZOŚĆ JAK W SS MANIE ZA $299 XDDDDDDD

no niezle, nic bardziej nie będzie ograniczał PS5 jak samo PS5

Opublikowano

Czyli Xbox one X dawał radę z 4K60fps, a ps5 nie może.

Albo ten Demon souls ma jakieś kosmiczne wymagania, albo coś nie tak jest nową plejką. 
Mam nadzieję, że Series X nie zawiedzie.

Opublikowano

Już widze dylematy botów:

"Kupić gre na premierę w którą gra większośc forumka czy czekać aż będzie w GP?"

"Kupić sztos giere która się wszyscy jarają czy poczekać aż stanieje bo przycebuliłem na GP 3 lata naprzód?"

"Kupić bardzo dobrą gre czy czekać aż do GP wpadnie coś z portfolio bethesdy?"

MS co im zrobiłeś?:rofl:

@maciucha pamietają że nie każdy z Twoich zielonych braci bierze kase od kolegów za wymianę z nimi śliny i teraz GP zrobi im problem...:)

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Po co mieć wybór?  lepiej przecież być pozbawionym wszelkiej alternatywy, nie trzeba się wtedy niepotrzebnie zastanawiać i myśleć samodzielnie. Widocznie listkowi tak dobrze

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Ale fanboje sony będą mieli ścisk dupki, kiedy będą płacić 359zl za gierkę, która jest w GP za free. 

Opublikowano
26 minut temu, ListuniO napisał:

Już widze dylematy botów:

"Kupić gre na premierę w którą gra większośc forumka czy czekać aż będzie w GP?"

"Kupić sztos giere która się wszyscy jarają czy poczekać aż stanieje bo przycebuliłem na GP 3 lata naprzód?"

"Kupić bardzo dobrą gre czy czekać aż do GP wpadnie coś z portfolio bethesdy?"

MS co im zrobiłeś?:rofl:

@maciucha pamietają że nie każdy z Twoich zielonych braci bierze kase od kolegów za wymianę z nimi śliny i teraz GP zrobi im problem...:)

Co to za wał? Chop ma jakąś projekcję tego, o czym myślą inni. Nie wiem kto będzie miał takie dylematy, może Ty byś miał?

Gość podjął niczym nieuzasadnioną decyzję o kupnie konsoli, która na DZIEŃ DZISIEJSZY niczym się nie broni i próbuję wszystkich przekonać, że jako jedyny wybrał mądrze a reszta to tłuki. Jeszcze śmieszy mnie to nazywanie "botami" ludzi, którzy w 90% spędzili kilka ostatnich generacji u Sony, ale nie chcą się dawać dymać i na ten moment wybrali zdecydowanie lepszą opcję.

Opublikowano

Jego mózg po prostu próbuje racjonalizować zakup wydanie ponad 2000 złotych na PS5, Wszyscy inni którzy podjęli inną decyzje niż on  są w błędzie/są botami/nie znają się. Dlatego teraz będzie bronił każdej ich decyzji, nawet podwyżki cen gier. Trochę to smutne, ale i śmieszne jednocześnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.