Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

ah te fiksacje seksualne opozycji 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak zwana ideologia xbox krzywdzi nasze dzieci

Opublikowano

image.png.2290e7a687ce9b3e040e72dbf1107d89.png

Kolejny nawrócony, a świeżutkich akolitów Xboxa w otoczeniu nagle zrobiło mi się sporo :fsg: Nawet specjalnie nie trzeba naganiać, sami uciekają z tonącego okrętu.

Opublikowano

Póki jest guwno, syf, kiła i mogiła u sony, bez dobrego marketingu, to mogą spadać na bambus.

Opublikowano

Kumpel z roboty podjarany Series S, drugi wujka namawia... przyszłość w zielonych barwach.

Opublikowano

Ludzie będą mieli łatwy wybór, kiedy zrozumieją co i za ile jest w ALL Access. 

Ale będą rozczarowania tych, co wybrali ps5 licząc na powtórkę z ps4. 

BTW: kiedy myślicie sony standardowo usunie wsteczną kompatybilność z nowych modeli? 

Opublikowano

Niedługo wszyscy będziemy w jednej xboxowej rodzinie.

Teraz nie ma racjonalnego powodu aby wykluczać się z ekosystemu xboxa, mają najmocniejszą i najtańszą konsolę, a jak ktoś jest wybredny to może grać gry z xboxa na PC, albo jeżeli kogoś nie stać to może równie dobrze grać w te same gry na komórce w chmurze, więc  wychodzi na to że chyba każdy będzie opłacał Xbox Gamepassa.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

[...]więc chyba każdy będzie opłacał gamepassa.

Ja będę opłacał psplus. Tam są lepsze gry.

Opublikowano

Typ od rozpakowania gierki w rękawiczkach zaraz szybko Cię wyjaśni, dlaczego PlayStation najlepsze (oni serio wierzą w to jak w dogmat, nie ma prawa na jakiekolwiek podważenie go pod groźbą ekskomuniki).

Opublikowano

Nie no GP jest fajny ale dla dzieci albo dla tych co nie grali ostanie kilka lat w gry na konsoli. Ja gram na bieżąco i oczekuje nowych dobrych gier. I żaden fanatyzm @Bzduras przeze mnie nie przemawia...

Opublikowano

no poza ekosystemem zostaną tylko typy którym religia nie pozwola na granie na innych  sprzętach niż Playstation

Teraz, ListuniO napisał:

Ja gram na bieżąco i oczekuje nowych dobrych gier. I żaden fanatyzm @Bzduras przeze mnie nie przemawia...

zdajesz sobie sprawę ile gier dobrych i nowych gier ma premiere w gamepassie?

Opublikowano

Tak ale żadna nie jest dla mnie. Wiele rzeczy wybiera się subiektywnie wiesz? A dla dzieci napisałem bo uważam ze jest tam sporo gier to testowania i sprawdzenia czy in podpisują 

Opublikowano

z ponad 250 gier żadna, ani JEDNA gra nie jest dla ciebie?

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Nie no GP jest fajny ale dla dzieci albo dla tych co nie grali ostanie kilka lat w gry na konsoli. Ja gram na bieżąco i oczekuje nowych dobrych gier. I żaden fanatyzm @Bzduras przeze mnie nie przemawia...

Co xd Chopie, jak Ty będziesz się zastanawiać, czy na obiad zjeść gruz i kupić nową gierkę na PS5 ja odpalę Game Passa i będę przebierać w każdej możliwej nowości jaka wpadnie. The Evil Within 3? Forza Motorsport? Dishonored 3? A może Fallout 5? Wybierz sobie, paniczu, bo możesz. A niebieskie robaczki? Tak tylko przemykają i liżą przez szybę remasterka za 360 zetos, gorączkowo szukając okazji na OLX. Taka przyszłość nas czeka - dla zielonych świetlana, dla niebieskich... ech, niech może ten murzyn coś zarapuje o PS5 to dowiecie się w końcu, na czym stoicie. Jeszcze jakaś celebrytka od kosmetyków chyba dostała swój egzemplarz, także rzetelne info spłynie w sieć już za chwilę, już za momencik :kaz: No nawet mi was nie żal

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Większość ograłem albo mam na ps4. Naprawdę! Mogę Ci je kiedyś wymienić na priv w odniesieniu do listy GP. Uczciwie mówię ze myślałem trochę nas ta lista gier w GP. To nie chora opozycja z mojej strony.

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

nie ma cinematic lpg dla downów to w co ma grać

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Co xd Chopie, jak Ty będziesz się zastanawiać, czy na obiad zjeść gruz i kupić nową gierkę na PS5 ja odpalę Game Passa i będę przebierać w każdej możliwej nowości jaka wpadnie. The Evil Within 3? Forza Motorsport? Dishonored 3? A może Fallout 5? Wybierz sobie, paniczu, bo możesz. A niebieskie robaczki? Tak tylko przemykają i liżą przez szybę remasterka za 360 zetos, gorączkowo szukając okazji na OLX. Taka przyszłość nas czeka - dla zielonych świetlana, dla niebieskich... ech, niech może ten murzyn coś zarapuje o PS5 to dowiecie się w końcu, na czym stoicie. Jeszcze jakaś celebrytka od kosmetyków chyba dostała swój egzemplarz, także rzetelne info spłynie w sieć już za chwilę, już za momencik :kaz: No nawet mi was nie żal

Spoko poleciałeś sobie teraz

zielonym rapem ale to nie robi na mnie wrażenia. Gry na PS robią na mnie wrażenie. Wczoraj znowu leciałem w DS - tego Xbox mi nie daje na razie....

A i nie będę jadł gruzu nawet jak będę co tydzień kupował grę za 359 pln. To tez nie robi na mnie wrażenia.

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Jakim zielonym rapem? MS wysłał konsolki do ludzi, którzy się znają na rzeczy (w tym DF), $ony wysłało jakiemuś rapsorowi co nosi spodnie z nylonu xd

Opublikowano
1 godzinę temu, Observer napisał:

Wszyscy w zielonym obozie tak macie, że jak gadacie z kolegami o konsolach to myślicie o tym jak polerują wam gały a potem im się wypinacie, czy tylko czarek tak ma?

Za to wy klapy siorbniecie teraz z głośnym mlaśnięciem pałkę Ryana. Półprodukt + gry po 360:reggie:

Opublikowano

Granie kosztuje i koniec. Mój samochód osobowy pali 15-18 l na setkę po mieście a jeżdżę nim na codzień. I wiedziałem ze tak będzie a i tak go kupiłem. 

Opublikowano

super porównanie,

czy twój samochód który pali 18 litrów jest jednocześnie słabszy i gorzej zaprojektowany niż odpowiednik konkurencji?

Edytowane przez ASX

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

super porównanie,

czy twój samochód który pali 18 litrów jest jednocześnie słabszy i gorzej zaprojektowany niż odpowiednik konkurencji?

W wielu aspektach tak. Nawet od tańszych aut za zachodu często wypada gorzej. Ale daje mega fun. Coś jak PlayStation.

Opublikowano

To jest chore chłopaki!

Opublikowano

Liściasty niby tyle gier skończył i nie ma dla niego nic w GP, a cały dzień walczy w CW. Kiedy ty te gry kończysz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.