Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

:dynia: nowe Halo?

W te wszystkie multiplatformy, których jestes fanem

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Może zacznij przymować leki z zaleceniami zamiast miotać się w CW>

Ten lek to Xbox?

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

Już za blisko 2 miesiące PS5 z Demon's Souls, czaicie to jak (pipi)a będę grauuuuu ?!! :wub:

Lisciu nie, bo za trudne ;(

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Elegancko, ja dostałem w preorderze 11 lat temu i mogę zagrać już dziś. :)

:yahoo:

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Lisciu nie, bo za trudne ;(

No gra jest dla mnie trudna. Smutne to? Może jakbym nie miał żony, dzieci, psa, pracy i kilku innych zajawek to miałbym czas żeby być GitGut. Tak to balansuje czasem vs trudne gry. No chyba ze jesteś jednym z tych co na FB proszą o pomoc innych w BB i dzwonią w dzwon i dlatego dla Ciebie łatwe bo jakiś random za Ciebie bossa mloci. Ja wole sam albo wcale, grać w te gry. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Cotek poradzisz sobie? Wszystkie klapy które potrafią grać w gry są teraz pod opiekuńczymi skrzydłami ojca Spencera <3

Opublikowano

Chyba nie sądzisz, że jarałbym się tym, nie potrafiąc grać w Soulsy ? xD Po za tym co ma piernik do wiatraka? Jak zielone pudło to konsola dla śmierdzących casuali ? xD Nie dziwne, że umieją grać ;)

Edytowane przez cotek

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

No gra jest dla mnie trudna. Smutne to? Może jakbym nie miał żony, dzieci, psa, pracy i kilku innych zajawek to miałbym czas żeby być GitGut. 

Patrzcie jaki klap, ja pyerdole jaki klap. 

No typowy yebany od linijki zrobiony januszowy klap co kupuje konsole i potem cała generacje gra w fife i coda i nawet jeśli kupi coś innego raz na rok, to nigdy nie przejdzie bo za trudne i jeszcze pewnie nie po polsku. 

Ja pyerdole jak wstyd musi być niebieskim w tym temacie. 

A nie czekaj nie ma innych niebieskich XD

Opublikowano
4 minuty temu, ListuniO napisał:

No gra jest dla mnie trudna.

ale lamus XDDDD

POTRZYMAJ GAŁĘ W UNCHARTED

Opublikowano

Jedna ręka na gale na anczarted, druga ręka na gale kolegi w hotelu na wakacjach. Tzw łączenie przyjemnego z pożytecznym :notbad:

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Listek zadzwoń w Dzwon to do pomocy przyjdzie Yeti xd

YETI nie może. Okazało się że w tej generacji ma rodzine, synów, córki, psa, kanarki i pole do zasiania. 

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

ale lamus XDDDD

POTRZYMAJ GAŁĘ W UNCHARTED

Dzwon w dzwon. Zważeńcu. 19 11 2020 PlayStation Cię wyjaśni. 

7 minut temu, maciucha napisał:

Patrzcie jaki klap, ja pyerdole jaki klap. 

No typowy yebany od linijki zrobiony januszowy klap co kupuje konsole i potem cała generacje gra w fife i coda i nawet jeśli kupi coś innego raz na rok, to nigdy nie przejdzie bo za trudne i jeszcze pewnie nie po polsku. 

Ja pyerdole jak wstyd musi być niebieskim w tym temacie. 

A nie czekaj nie ma innych niebieskich XD

Profiler z Ciebie fchvuj. 

Opublikowano

Wlasnie udalo mi sie namowic kolege ktory cale zycie gral na PS na dolaczenie do obozu Zielonych, wystarczylo tylko powiedziec ze GP to taki Netflix i za 9.99 bedzie sobie gral w 6 milionow gierek za darmo i juz kupiony. Typ jest twardym januszem gejmingu, kiedys sie zablokowal w GOWie bo nie wiedzial ze trzeba wykupowac skille i przeszedl pol gry na 1 lvl xD

Opublikowano

@ListuniO - jesteś tu prawie sam, ale ku.rwa nieumiejętnie bronisz $ony. 
Mała rada jak być lepszym Listuniem w CW i jak umiejętnie jechać po innych.

ListuniO pro mode ON:

Ku.rwa uspokujcie się się zielone zj.eby. 
Nie każdy gra po 15 godzin dziennie. Mam normalną robotę, znajomych, hobby, dziewczynę i nie chcę przechodzić każdego gó.wna 1000/1000.
Weźcie się szanujcie zj.eby.

Stać mnie na dobrą grę, by się po pracy zrelaksować i nie zap.ierd.lam na zmywaku, by potem charować nad calakowaniem gó.wien.
Gram na Sony od czasów PSX. Kumpli z PSN mam od ps3. Razem gramy online dla relaksu przy piwku. Nie będę zmieniał sprzętu, bo jakieś gierkowe ćpuny mnie na forum namawiają. 
Jak mi gra nie pasuje, to sięgam po inną. Nie każdą calakuje i nie będę się zmuszał, bo jakiś random na forum skomentuje. 

Bierzcie to zielone gó.wno i graj.cie sobie w te ochłapy, co wam korpo rzuci. Ja wolę granie premium.

Listunio mode OFF.

To taka przyjacielska rada, byś poprawił poziom i nam wszystkim się tu lepiej na siebie bluzgało.

Opublikowano

Cirex nie dawaj mu rad, bo bedzie gorzej

Opublikowano

Cirex albo zaczniesz przynajmniej sprawiać pozory bycia zabawnym, albo zmień piaskownice :)

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

@ListuniO - jesteś tu prawie sam, ale ku.rwa nieumiejętnie bronisz $ony. 
Mała rada jak być lepszym Listuniem w CW i jak umiejętnie jechać po innych.

ListuniO pro mode ON:

Ku.rwa uspokujcie się się zielone zj.eby. 
Nie każdy gra po 15 godzin dziennie. Mam normalną robotę, znajomych, hobby, dziewczynę i nie chcę przechodzić każdego gó.wna 1000/1000.
Weźcie się szanujcie zj.eby.

Stać mnie na dobrą grę, by się po pracy zrelaksować i nie zap.ierd.lam na zmywaku, by potem charować nad calakowaniem gó.wien.
Gram na Sony od czasów PSX. Kumpli z PSN mam od ps3. Razem gramy online dla relaksu przy piwku. Nie będę zmieniał sprzętu, bo jakieś gierkowe ćpuny mnie na forum namawiają. 
Jak mi gra nie pasuje, to sięgam po inną. Nie każdą calakuje i nie będę się zmuszał, bo jakiś random na forum skomentuje. 

Bierzcie to zielone gó.wno i graj.cie sobie w te ochłapy, co wam korpo rzuci. Ja wolę granie premium.

Listunio mode OFF.

To taka przyjacielska rada, byś poprawił poziom i nam wszystkim się tu lepiej na siebie bluzgało.

Tak jak do tej pory ciężko się Ciebie czytało to tu mi się podoba. Ale nie sądziłem ze trzeba im tłumaczyć tego ze są zyebani. Myślałem ze wybierając Xboxa już to wiedza. 

1000/1000 w Halo... ja yebie

Opublikowano
6 minut temu, ListuniO napisał:

19 11 2020 PlayStation Cię wyjaśni. 

Wyjdą dwa genialne CoDy za 720zł?

Opublikowano
4 minutes ago, 20inchDT said:

Cirex nie dawaj mu rad, bo bedzie gorzej

Jak ListuniO wymięknie, to temat już kompletnie nam zdechnie.

W dziale ps5 to tylko smutek został.

Opublikowano

Przeczytałem dzisiejsze cw w całości przy kawie. Skur.wiele z was. Zniszczyliście człowieka.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Wyjdą dwa genialne CoDy za 720zł?

Najpierw to wyjdzie genialna konsola. Resztę zobaczysz. 

Teraz, devilbot napisał:

Przeczytałem dzisiejsze cw w całości przy kawie. Skur.wiele z was. Zniszczyliście człowieka.

No co Ty? Nie jednego zielonego zyebulca już w życiu spotkałem...

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

Najpierw to wyjdzie genialna konsola. Resztę zobaczysz. 

no 10 listopada wyjdzie

Opublikowano

DS za trudne, Ratchet dla dzieci, gowa się ogra u kolegi. Co tam jeszcze na ps5 wychodzi?

Edytowane przez Kosmos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.