Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie skończyłeś żadnej innej części, to skąd możesz wiedzieć, czy poszli do przodu?

Opublikowano

Ja (pipi)e. Granie w gierki to i tak przegryw, ale 8 razy z rzędu w tę samą? Co za marnowanie życia.

Opublikowano

first party SONY (kogo zapomniałem?)

naughty dog
santa monica 
Insomniac 
Guerrilla games 
Sucker Punch
Media Molecoule
Polyphone Digital
Japan Studio
Bend Studio

Opublikowano
Just now, 20inchDT said:

Ja (pipi)e. Granie w gierki to i tak przegryw, ale 8 razy z rzędu w tę samą? Co za marnowanie życia.

Residenty (1-4), MGS (1-3), Silent Hille (1-4) pokończyłem spokojnie po 50 razy :fsg: Gram w to co roku chociaż raz. Aktualnie przechodzę Silent Hill 4 bo tylko ten mi jeszcze został na ten rok xD

Opublikowano

Ja tam lubię wyciskać 100% z dobrych gier. Akurat robienie ng+6 w soulsach rozumiem.
Jedna gra, która mnie kusi do ps5, ale nie dam 2500zł.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Japa łaku

Opublikowano

Miałem dać plusa, ale doczytałem o SH4 i jednak się wstrzymam.

A granko w DOBRE gierki po kilka razy? Oczywiście, jeszcze jak :banderas:

Opublikowano

Ms walczy nie tylko z sony, ale również ze steamem na rynku pc. Także spodziewałbym się kolejnych zakupów

Opublikowano
1 hour ago, ping said:

UTARTY SCHEMAT OBECNY JUŻ OD CZASÓW PS3 GDZIE WYCIĘLI WSTECZNĄ KOMPATYBILNOŚĆ Z NOWSZYCH MODELI A POTEM GONILI ZA GRUBY CASH SKŁADANKI TAKIE JAK:

JAK AND DAXTER TRILOGY

TOMB RAIDER TRILOGY

SLY TRILOGY

RATCHET AND CLANK TRILOGY

Nie zapominajmy o:

GOD OF WAR 1+2 COLLECTION

GOD OF WAR PSP COLLECTION

SILENT HILL HD COLLECTION

METAL GEAR SOLID HD COLLECTION

TEAM ICO COLLECTION

DEVIL MAY CRY COLLECTION

FINAL FANTASY X X-2 COLLECTION

I tak dalej.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

SILENT HILL HD COLLECTION

O tym to akurat radzę zapomnieć jak najszybciej

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Jedna gra, która mnie kusi do ps5, ale nie dam 2500zł.

zaraz pewnie będzie na pc a nie zdziwię się jak i na ps4 puszczą

Opublikowano
4 minutes ago, Bzduras said:

Miałem dać plusa, ale doczytałem o SH4 i jednak się wstrzymam.

A granko w DOBRE gierki po kilka razy? Oczywiście, jeszcze jak :banderas:

Owszem, the Room jest momentami strasznie irytujące i najsłabsze z czwórki, ale doświadczenie wciąż warte przeżycia. No ale to temat na inną dyskusję.

Opublikowano
4 minutes ago, messer88 said:

zaraz pewnie będzie na pc a nie zdziwię się jak i na ps4 puszczą

Może tak, a może nie. Dark Souls wszystkie były. Sekiro też. Bloodborne i Demon's Soul jednak nie było.

Opublikowano
21 minut temu, Rozi napisał:

Nie skończyłeś żadnej innej części, to skąd możesz wiedzieć, czy poszli do przodu?

W DkS2, BB i DkS3 miałem pokonanych po 4-5 bossów, więc myślę, że jestem w stanie powiedzieć co się pozmieniało. :usmiech: 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

W DkS2, BB i DkS3 miałem pokonanych po 4-5 bossów, więc myślę, że jestem w stanie powiedzieć co się pozmieniało. :usmiech: 

Eeee uważaj. Retoryka jest taka ze nie przeszedłeś to nie masz prawa nic mówić o tych grach. I ze za trudne:facepalm:

Opublikowano

Ciekawe jaka by była reakcja na newsa o zakupie FROM SOFTWARE przez ekipę Spencera.

Opublikowano
5 minut temu, ping napisał:

Ciekawe jaka by była reakcja na newsa o zakupie FROM SOFTWARE przez ekipę Spencera.

taka jak zawsze kiedy news dotyczy studia robiącego exa na plejaka

"żadna strata, ich najlepsza gra to i tak (tu wstaw tytuł wcześniej wspomnianego exa)"

Opublikowano
37 minut temu, Czoperrr napisał:

Residenty (1-4), MGS (1-3), Silent Hille (1-4) pokończyłem spokojnie po 50 razy :fsg: Gram w to co roku chociaż raz. Aktualnie przechodzę Silent Hill 4 bo tylko ten mi jeszcze został na ten rok xD

Nie dziwię się, praktycznie każdą z tych gier przechodzę ponownie raz na kilka lat. Lepiej grać kolejny raz w konkretne tytuły niż wciskać QTE w nowościach od Sony..

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

jeszcze team ninja i można by olać plejkorwe w nadchodzącej generacji

Należą do Koei Tecmo, a oni teraz są bardzo blisko z Sony. Ale taki FROMIK, Platinum Games i kilka innych chojraków... Myślę, że sternik Spencer zdaje sobie sprawę z tego, że trzeba poprawić swoją pozycję w Japonii.

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Nie dziwię się, praktycznie każdą z tych gier przechodzę ponownie raz na kilka lat. Lepiej grać kolejny raz w konkretne tytuły niż wciskać QTE w nowościach od Sony..

Zwłaszcza w RE 4 nie było qte:pechowiec:

Opublikowano

From to juz bylby doslownie gwalt, chyba kazdy liczy na BB2 i to jeden z najmocniejszych argumentow do kupna PS5. A tak to nowy IP ex dla Xboxa? Jeszcze jak.

Opublikowano
3 minuty temu, ping napisał:

Należą do Koei Tecmo, a oni teraz są bardzo blisko z Sony. Ale taki FROMIK, Platinum Games i kilka innych chojraków... Myślę, że sternik Spencer zdaje sobie sprawę z tego, że trzeba poprawić swoją pozycję w Japonii.

Może by zapowiedzieli Scalebound 2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.