Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Wesker napisał:

Ja z tego nie będę korzystał ale dla osób które nie grały to maja najlepsze gry GENERACJI

Które? Są jakieś fajne gry na tym PS4? Coś nie widzę..

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Które? Są jakieś fajne gry na tym PS4? Coś nie widzę..

Większość oceniona na 9/10 ;)

Opublikowano

Takie gierki dla listków. Ładna graficzka, łatwy gameplay.

Opublikowano
Teraz, Wesker napisał:

Boty doliczyja tylko do 6 w porywach do 7.

Opublikowano
2 minuty temu, Wesker napisał:

Nie ufam przekupionym recenzjom, społeczność PSXE dobitnie zweryfikowała "jakosć" tych prodkucji :)

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

Boty doliczyja tylko do 6 w porywach do 7.

Patrząc na ilość sprzedanych egzemplarzy tych gier z kolekcji PS i samych konsol to oni żyją na innej planecie i jeszcze wmawiają że te gry to nic nie warte albo za proste dla nich :D albo recenzenci i gracze z całego globu zostali przekupieni

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiolku napisał:

oraz że Liść się ogarnie.

jakby dostał z liścia od chińczyka z sony to może wtedy

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Takie gierki dla listków. Ładna graficzka, łatwy gameplay.

W grach souls like (bo pewnie do tego suchary ładujesz) jak dla mnie game play trochę za bardzo powtarzalny. Jasne ze da różni przeciwnicy i bossowie ale żeby pokonać bossa czy arenę przeciwników to wiesz ze trzeba często powtarzać. I pewnie bym spokojnie te gierki pozaliczal tylko po prostu mnie nudzą. Są tacy co lubią taka mechanikę na 100 godzin. Ja lubię jak jest różnorodnie. Mogę pe.nisie czy nie mogę ?

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

W grach souls like (bo pewnie do tego suchary ładujesz) jak dla mnie game play trochę za bardzo powtarzalny. Jasne ze da różni przeciwnicy i bossowie ale żeby pokonać bossa czy arenę przeciwników to wiesz ze trzeba często powtarzać. I pewnie bym spokojnie te gierki pozaliczal tylko po prostu mnie nudzą. Są tacy co lubią taka mechanikę na 100 godzin. Ja lubię jak jest różnorodnie. Mogę pe.nisie czy nie mogę ?

Chyba pierwszy raz się zgadzamy :obama:

Opublikowano
10 minut temu, Wesker napisał:

Dorzucą im Eternala i Skyrim’a i POZAMIATANE :D

Życzę miłego ogrywania następcy Skyrim'a na cudownym PS5 

Opublikowano

dobrze że łażenie po piwnicach i lasach w lpg2 i zbieranie śrubek i taśmy przez 25h nie jest powtarzalne :)

Opublikowano
6 minut temu, Wesker napisał:

Patrząc na ilość sprzedanych egzemplarzy tych gier z kolekcji PS i samych konsol to oni żyją na innej planecie i jeszcze wmawiają że te gry to nic nie warte albo za proste dla nich :D albo recenzenci i gracze z całego globu zostali przekupieni

No patrząc jaka jest ilość sprzedanych tych gier w porównaniu do ilości konsoli, to człowiek się przekonuje jak wiele graczy na PS4 ma wyyebane na te mityczne exy xD

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Aż człowiek tęskni za mendrkiem i yetim widząc leszczy jak listerin, cotek czy wesker :/

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Wojujecie ciągle PS+ lub PS Now vs GP... GP jest lepszą ofertą bo oferuje od czasu do czasu premierowe gry AAA. Oferta sony to tylko starocia. GP jednak kosztuje 2,5 x tego co PS+ lub PS Now, przy czym jest to uzasadnione (a o tym już wojownicy zapominają). 

Tak w ogóle zakup zarówno PS5 jak i XSX to na chwilę obecną ch... Tyle, że mikrego chooya widzimy jaki jest, a żółty chooy nadal sie ukrywa i robi sobie coraz gorszą reklamę.

Edytowane przez Emet

Opublikowano
6 minut temu, ListuniO napisał:

W grach souls like (bo pewnie do tego suchary ładujesz) jak dla mnie game play trochę za bardzo powtarzalny.

O ch.uj.

Nie no, takie Uncharted to nie jest powtarzalne, bo w jednej części trzymasz gałkę do przodu, żeby wspinać się po pociągu, w innej po palecie jakichs pudeł spadających z samolotu, a w jeszcze innej przyciągasz się na linie do jadącego jeepa.

po prostu janusz jestes i lubisz oskryptowane gierki.

Opublikowano
10 minut temu, Shago napisał:

Chyba pierwszy raz się zgadzamy :obama:

W tym o grach souls like czy w tym ze 20milimetrowiec jest pe.nisem?

3 minuty temu, 20inchDT napisał:

po prostu janusz jestes i lubisz oskryptowane gierki.

Takie tez lubię. Chcesz wyzwanie to dawaj na Sheldt w CoH szybkiego rusha. Zrobię Ci blitzkrieg. 

Opublikowano

Ale ewidentnie widać jaką niektorzy przechodzą indoktrynację, do jest kur.wa kino.

Normalny użytkownik bot nie ma problemu z tym że kupi sobie kiedyś ps5, jak będzie już jakiś ciekawy zestaw gier. 

Ale sekta nigdy nie sięgnie po nic innego, oni naprawdę to traktują jak swoistą zdradę i boją sie ze zadzwoni CEO Sony i pogrozi palcem. 

Zieloni są w stanie przyznać ile MS rzeczy robił źle, a u soniaczy zawsze jest jakieś wytłumaczenie 

Opublikowano

Miałem ta konsole dwa razy. Dwa razy szybko poszła do Żyda. Sorry ale sprawdziłem konkurencje w 2 i 3 generacji Xboxa. 

Opublikowano

Czy ty serio musisz odpowiadać postem pod każdym zarzutem w stronę sony? Proponuje ZM czasami. 

Opublikowano

Klapy na kolanach z ustami pełnymi nasienia jeszcze pyskują. Ciekawe co będzie jak się zaczną porównania multiplatform na SEXie i PS 4.5 od takiego digital foundry. Ile jeszcze niebiescy są w stanie znieść :obama:

Opublikowano

Jak ktoś nie lubi xboksa, bo gry nie pasują, to jeszcze rozumiem. Ale jak ktoś nie chce zdradzić sony, to jest chore. 

Normalny człowiek, jakby miał kasę, to by chciał wszystkie konsole, a zryci chyba ślub z plejką by wzięli i obietnicę czystości złożyli.

Opublikowano

Listerin pełny etat tu wyrabia? Typ od miesiąca siedzi w CW i odpowiada na każdego posta 24/7, lepiej niż niejedno centrum obsługi klienta

Opublikowano
14 minut temu, Hum napisał:

Czy ty serio musisz odpowiadać postem pod każdym zarzutem w stronę sony? Proponuje ZM czasami. 

Po nim to S P Ł Y W A

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.