Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, eX4cT_PL napisał:

[...]bo nie jest w moim gatunku - jak Wiedźmin 3[...]

To Ty nie jesteś Polakiem?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 410,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

To Ty nie jesteś Polakiem?

Każdy Polak musi zagrać w W3?

Opublikowano
46 minut temu, drozdu7 napisał:

C1PEX jako zielony byłeś dziwny, ale teraz już idziesz full retard

Wolę jak tak trolluje i nie napierdala tych swoich pseudo rynkowych analiz.

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
51 minut temu, C1REX napisał:

Nie sądzę też, że Xbox cokolwiek sprzeda w Japonii - nie ma szans. Nie w kraju honoru i patriotyzmu. 
Tam na serio kupić xboksa, to jak zdradzić swój naród. Coś jak kupno wiedźmina 3 dla Polaka, nawet jak gra nie podeszła tylko razy 100.

Ci zdrajcy narodu wykupili preordery na Sexa szybciutko. :cw:

Opublikowano
Just now, Kosmos said:

Ci zdrajcy narodu wykupili preordery na Sexa szybciutko. :cw:

Ludzie Spencera kupili wszystkie 5 sztuk. Widziałem. W parę minut się rozeszło.

Opublikowano

plejśmieciarka  4.5 bez gier nie będzie kompatybilna z save'ami z ps4?  Na XSX można sobie odpalić grę z X360 z 2009 i cyk wszystko wbija tak jakbyśmy skończyli grać 2 minuty temu  :dynia:

Jak niebieskie frajery napiszą że wsteczna nikogo to w głosowaniu IGN połowa klapów zagłosowała że to najlepszy ficzer szrota a 5% dało głos na nowe ficzery pada jak dmuchanie oparami z własnej japy  xD

Opublikowano

Ludziom się wydaje, że to mega ficzer, a potem nikt z tego nie korzysta.
ps4 nie miała BC i prawie unicestwiła xkloca na dobre. 
Przez te gówniane BC, to na xboksa w goldzie jakieś 20letnie ochłapy ludzie dostają zamiast nowości. 

Spencer ich rucha, a kloce się cieszą jeszcze.

Opublikowano

Gry z golda vs stare gówna z droższego plusa, klapy znowu na kolanach z pełnymi ustami po Ryanie a jak nie to remastery gier z PS3 po 360zl :) 

Opublikowano

Jeśli Spencer ma nas tak ruchać, to mam nadzieję że jest na etapie gry wstępnej i delikatnej masturbacji.

A wy dostaniecie w 2021 konsolę przetestowaną przez trawisa scotta i resztę kumatych mudżynów. 

Potem będziecie pisać że "trochę głośno chodzi, ale mam nowe słuchawki Sony, podkręciłem volume i konsoli praktycznie nie słychać. Boziu te Demonsy<3" 

Opublikowano
8 godzin temu, ListuniO napisał:

Zdajesz sobie sprawę, że to tytuł 3rd party (czyli może prościej: taki nie od $ony) i do tego timed ex?

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Zdajesz sobie sprawę, że to tytuł 3rd party (czyli może prościej: taki nie od $ony) i do tego timed ex?

Tak super sobie zdaje sprawe. Nie wiem czemu Wy w tej swojej propagandzie od razu muzę z gry z 1997 roku połąiczyliście z gra z 2020. A ja chciałem tylko wywołać wspomnienia związane z pleyką sprzed ponad 20 lat bo jego avatar mi to zasugerował ze lubi bohatera. 

Opublikowano

Tak, tak, wiadomo, wcale nie chodziło o mityczny eksik

Opublikowano
22 minuty temu, Bzduras napisał:

Takiego exa to niech se w d... wsadzą:) i tak lepiej odpalić oryginał na switchu:)

Opublikowano
9 godzin temu, Shago napisał:

Dla nowych przechodzących na stronę zieleni pytajacych w co zagrać na Xboxie: Ori 1 + Ori 2 nakrywa czapką wszystko, co oferuje PS4.

Prrryy wiśta wio. Ja rozumiem, że się podnieciłeś, bo sony jest gnojone najbardziej od czasów ps3 i razem z Green Boys raźniej, ale (pipi)a szanujmy się xd 

Opublikowano

Od takich gier chyba nie są konsole z 12 teraflopami. No ale zielone to zielone. 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja tam się częściowo zgadzam, bo te dwie gry to prawdziwe majstersztyki, a na Sony nawet nie ma czegoś co mogłoby w tym gatunku konkurować.

This GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Któryś random w odniesieniu do Medium napisał, że sam kompozytor to za mało, by zrobić dobra grę. Gdyby nie Gareth Coker - obie części Ori byłyby tylko zwykłą metroidvanią. 

A zresztą, Klapy i Sebastainy i tak nie zrozumiejo.

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

Od takich gier chyba nie są konsole z 12 teraflopami. No ale zielone to zielone. 

Wiadomo, jak gra nie jest akcyjniakiem z trzeciej osoby to nie jest grą.

No ale janusz to janusz.

Opublikowano

Kuzwa, pisze że gra - indyk to nie powód do zakupu dwunastoteraflopofca a tu od razu pojazd chorego elektroratu. Ej, opamiętajcie się, nikt Wam Xboxów nie wykupi.

Wyglądacie tak:

Opublikowano

Ty się synek nie wpierdalaj jak dorośli rozmawiają. 

Opublikowano

Dying Light Anniversary na Xboxa za 239zł, na PS4 za 289zł. Sony dba o zdrowie psychiczne swoich fanów i chce im zagwarantować gładkie przejście na nową generację.

Opublikowano
19 minut temu, ListuniO napisał:

Kuzwa, pisze że gra - indyk to nie powód do zakupu dwunastoteraflopofca a tu od razu pojazd chorego elektroratu. Ej, opamiętajcie się, nikt Wam Xboxów nie wykupi.

Jaki indyk? Ogarnij się

Opublikowano

Dynamiczne 4k :obama:

D Y N A M I C Z N E

W sam raz dla dynamicznych koneserów marki

Nie mylić z DYMANIEM

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

Jaki indyk? Ogarnij się

No niezła projekcja. I mi mówią ze jestem śmieszny:facepalm: Asx wie lepiej niż sam developer...:dunno:

Ponizej cytat z głównej na orithegame.com

Ori and the Blind Forest is an unforgettable debut for indie developer Moon Studios.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.