Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, eX4cT_PL napisał:

[...]bo nie jest w moim gatunku - jak Wiedźmin 3[...]

To Ty nie jesteś Polakiem?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

To Ty nie jesteś Polakiem?

Każdy Polak musi zagrać w W3?

Opublikowano
46 minut temu, drozdu7 napisał:

C1PEX jako zielony byłeś dziwny, ale teraz już idziesz full retard

Wolę jak tak trolluje i nie napierdala tych swoich pseudo rynkowych analiz.

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
51 minut temu, C1REX napisał:

Nie sądzę też, że Xbox cokolwiek sprzeda w Japonii - nie ma szans. Nie w kraju honoru i patriotyzmu. 
Tam na serio kupić xboksa, to jak zdradzić swój naród. Coś jak kupno wiedźmina 3 dla Polaka, nawet jak gra nie podeszła tylko razy 100.

Ci zdrajcy narodu wykupili preordery na Sexa szybciutko. :cw:

Opublikowano
Just now, Kosmos said:

Ci zdrajcy narodu wykupili preordery na Sexa szybciutko. :cw:

Ludzie Spencera kupili wszystkie 5 sztuk. Widziałem. W parę minut się rozeszło.

Opublikowano

plejśmieciarka  4.5 bez gier nie będzie kompatybilna z save'ami z ps4?  Na XSX można sobie odpalić grę z X360 z 2009 i cyk wszystko wbija tak jakbyśmy skończyli grać 2 minuty temu  :dynia:

Jak niebieskie frajery napiszą że wsteczna nikogo to w głosowaniu IGN połowa klapów zagłosowała że to najlepszy ficzer szrota a 5% dało głos na nowe ficzery pada jak dmuchanie oparami z własnej japy  xD

Opublikowano

Ludziom się wydaje, że to mega ficzer, a potem nikt z tego nie korzysta.
ps4 nie miała BC i prawie unicestwiła xkloca na dobre. 
Przez te gówniane BC, to na xboksa w goldzie jakieś 20letnie ochłapy ludzie dostają zamiast nowości. 

Spencer ich rucha, a kloce się cieszą jeszcze.

Opublikowano

Gry z golda vs stare gówna z droższego plusa, klapy znowu na kolanach z pełnymi ustami po Ryanie a jak nie to remastery gier z PS3 po 360zl :) 

Opublikowano

Jeśli Spencer ma nas tak ruchać, to mam nadzieję że jest na etapie gry wstępnej i delikatnej masturbacji.

A wy dostaniecie w 2021 konsolę przetestowaną przez trawisa scotta i resztę kumatych mudżynów. 

Potem będziecie pisać że "trochę głośno chodzi, ale mam nowe słuchawki Sony, podkręciłem volume i konsoli praktycznie nie słychać. Boziu te Demonsy<3" 

Opublikowano
8 godzin temu, ListuniO napisał:

Zdajesz sobie sprawę, że to tytuł 3rd party (czyli może prościej: taki nie od $ony) i do tego timed ex?

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Zdajesz sobie sprawę, że to tytuł 3rd party (czyli może prościej: taki nie od $ony) i do tego timed ex?

Tak super sobie zdaje sprawe. Nie wiem czemu Wy w tej swojej propagandzie od razu muzę z gry z 1997 roku połąiczyliście z gra z 2020. A ja chciałem tylko wywołać wspomnienia związane z pleyką sprzed ponad 20 lat bo jego avatar mi to zasugerował ze lubi bohatera. 

Opublikowano

Tak, tak, wiadomo, wcale nie chodziło o mityczny eksik

Opublikowano
22 minuty temu, Bzduras napisał:

Takiego exa to niech se w d... wsadzą:) i tak lepiej odpalić oryginał na switchu:)

Opublikowano
9 godzin temu, Shago napisał:

Dla nowych przechodzących na stronę zieleni pytajacych w co zagrać na Xboxie: Ori 1 + Ori 2 nakrywa czapką wszystko, co oferuje PS4.

Prrryy wiśta wio. Ja rozumiem, że się podnieciłeś, bo sony jest gnojone najbardziej od czasów ps3 i razem z Green Boys raźniej, ale (pipi)a szanujmy się xd 

Opublikowano

Od takich gier chyba nie są konsole z 12 teraflopami. No ale zielone to zielone. 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja tam się częściowo zgadzam, bo te dwie gry to prawdziwe majstersztyki, a na Sony nawet nie ma czegoś co mogłoby w tym gatunku konkurować.

This GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Któryś random w odniesieniu do Medium napisał, że sam kompozytor to za mało, by zrobić dobra grę. Gdyby nie Gareth Coker - obie części Ori byłyby tylko zwykłą metroidvanią. 

A zresztą, Klapy i Sebastainy i tak nie zrozumiejo.

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

Od takich gier chyba nie są konsole z 12 teraflopami. No ale zielone to zielone. 

Wiadomo, jak gra nie jest akcyjniakiem z trzeciej osoby to nie jest grą.

No ale janusz to janusz.

Opublikowano

Kuzwa, pisze że gra - indyk to nie powód do zakupu dwunastoteraflopofca a tu od razu pojazd chorego elektroratu. Ej, opamiętajcie się, nikt Wam Xboxów nie wykupi.

Wyglądacie tak:

Opublikowano

Ty się synek nie wpierdalaj jak dorośli rozmawiają. 

Opublikowano

Dying Light Anniversary na Xboxa za 239zł, na PS4 za 289zł. Sony dba o zdrowie psychiczne swoich fanów i chce im zagwarantować gładkie przejście na nową generację.

Opublikowano
19 minut temu, ListuniO napisał:

Kuzwa, pisze że gra - indyk to nie powód do zakupu dwunastoteraflopofca a tu od razu pojazd chorego elektroratu. Ej, opamiętajcie się, nikt Wam Xboxów nie wykupi.

Jaki indyk? Ogarnij się

Opublikowano

Dynamiczne 4k :obama:

D Y N A M I C Z N E

W sam raz dla dynamicznych koneserów marki

Nie mylić z DYMANIEM

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

Jaki indyk? Ogarnij się

No niezła projekcja. I mi mówią ze jestem śmieszny:facepalm: Asx wie lepiej niż sam developer...:dunno:

Ponizej cytat z głównej na orithegame.com

Ori and the Blind Forest is an unforgettable debut for indie developer Moon Studios.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.