Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, Mendrek napisał:

Warto brać lekcje z obecnej generacji i planować zakup sprzętu od tych co ją wygrali.

Taka rada dla niezdecydowanych ;)

A ja proponuję wybierać taki sprzęt na ktorym zagramy w nasze ulubione gry i nie kierowac się sentymentem do plastiku oraz nie przejmować się kto wygrał lub przegrał w jakieś wyimaginowanej wojnie ;)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Chyba pomyliłeś tematy ASX.

Opublikowano

Czy można być bardziej nijakim niż użytkownik ASX?

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Chyba pomyliłeś tematy ASX.

pardon, ciągle się zapominam

Opublikowano

13 minut temu, Rozi napisał:

Czy można być bardziej nijakim niż użytkownik ASX

jeżeli jestem taki nijaki to czemu za mną biegasz zamiast  po prostu ignorować? 

Edytowane przez ASX

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Jeżeli jestem taki nijaki to czemu za mną biegasz? :cool:

Jak widzę, że odpowiedziałeś, to muszę zrobić to samo.

4 minuty temu, ASX napisał:

jeżeli jestem taki nijaki to czemu za mną biegasz zamiast  po prostu ignorować? 

Jak widzę, że odpowiedziałeś, to muszę zrobić to samo w temacie.

Opublikowano

Jak tam klapy, u xbotow zaraz gearsy 5 w 4k@60fps za 4zl w gamepassa, a na smieciu niebieskim? Gierki kasowane?

https://www.resetera.com/threads/rumor-brian-crecente-heard-that-sony-cancelled-quite-a-few-games-a-while-back-lacks-enough-insight-big-picture-to-know-if-true-or-not.138163/

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Najgorsza z możliwych. Po PS2 i PSP następczynie były niezłymi zonkami.

Masz ciekawą opinie nt. konsol, które zwyciężyły z konkurencją z danej generacji. Cóż, są tacy co lubią niebieskie niebo, a inni płynnego xboxa wpływającego właśnie do Wisły ;)

Opublikowano
5 minut temu, Mendrek napisał:

Masz ciekawą opinie nt. konsol, które zwyciężyły z konkurencją z danej generacji. Cóż, są tacy co lubią niebieskie niebo, a inni płynnego xboxa wpływającego właśnie do Wisły ;)

Zwycięzca w kategorii maszyna do Fify. Mam trzech kumpli, którzy mają PS4 i grają na niej wyłącznie w FIFĘ. Od czasu do czasu oczywiście, przy piwie jak wpadną koledzy. Ty nie masz kolegów więc, pewnie nie zrozumiesz xD Ilu takich Wojtków i Przemków nabiło statystyki? Pewnie wielu. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

No PSVita i PS3 zawojowały rynek ze ho! :pawel: Krystyna przestań siać propagandę.

Opublikowano

Krysia, ty nie umiesz wymagań gry w internecie znaleźć. Jak można traktować cię w kategorii innej niż "wioskowy głupek co udaje, że jest mądry"? 

Opublikowano
2 godziny temu, chris85 napisał:

Zwycięzca w kategorii maszyna do Fify. Mam trzech kumpli, którzy mają PS4 i grają na niej wyłącznie w FIFĘ. Od czasu do czasu oczywiście, przy piwie jak wpadną koledzy. Ty nie masz kolegów więc, pewnie nie zrozumiesz xD Ilu takich Wojtków i Przemków nabiło statystyki? Pewnie wielu. 

A jego imię to Albert Einstein! Wiesz, takie anegdotyczne przykłady sobie włóż w pupcię, czyli tam skąd wychodzi czasem xbox. Jak rozumiem najwyższe średnie ocen gier na wyłączność to też dzieło anegdotycznych kolegów? Którzy to pewnie w ową fifę grają na xboxie, bo w co niby innego?

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

No PSVita i PS3 zawojowały rynek ze ho! :pawel: Krystyna przestań siać propagandę.

No PS3 sprzedało się lepiej od Xboxa360, miało więcej wyżej ocenionych ex'ów i to pomimo iż miała premierę rok później. PS3 wygrało z Xboxem360. PSV też wygrała z konsolą Microsoftu, bo tam MS oddał walkowera, co mu wyszło na dobre, bo by przegrał, jak to Xbox ma w zwyczaju.

Suszy bzdurasa nie będę komentował, bo musiałbym skoczyć do Żabki po baniak z wodą. No ale wg. niego w kontekście powyższych, ja manipuluję i kłamie. Haha, typowe zachowanie - zarzuć komuś coś co sam robisz ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

A jego imię to Albert Einstein! Wiesz, takie anegdotyczne przykłady sobie włóż w pupcię, czyli tam skąd wychodzi czasem xbox. Jak rozumiem najwyższe średnie ocen gier na wyłączność to też dzieło anegdotycznych kolegów? Którzy to pewnie w ową fifę grają na xboxie, bo w co niby innego?

No PS3 sprzedało się lepiej od Xboxa360, miało więcej wyżej ocenionych ex'ów i to pomimo iż miała premierę rok później. PS3 wygrało z Xboxem360. PSV też wygrała z konsolą Microsoftu, bo tam MS oddał walkowera, co mu wyszło na dobre, bo by przegrał, jak to Xbox ma w zwyczaju.

Suszy bzdurasa nie będę komentował, bo musiałbym skoczyć do Żabki po baniak z wodą. No ale wg. niego w kontekście powyższych, ja manipuluję i kłamie. Haha, typowe zachowanie - zarzuć komuś coś co sam robisz ;)

Mendreo. Obiektywnie patrzac to poprzednia generacje wygral xbox. Popatrz na roznice w sprzedazy i wzrost popularnosci konsoli wzgledem poprzedniej generacji. Nawet jesli ostatecznie ps3 przescignelo x360 pod koniec jesli chodzi o sprzedaz to ogolnie...przegralo. 

Opublikowano

wii to VI generacja bo w jakości SD aby pasowało pod urojoną tezę.

ps3 wygrało, kiedy wszyscy mieli już w dupie current geny, no ale patrz wyżej

i tak to z naszą maskotką Playstation już jest 

Opublikowano

Pamiętam jak Karolek w swoim fanatyzmie pisał, że Wii to nie 7 generacja tylko 6 bo on tak mówi. :pawel: 

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

Pamiętam jak Karolek w swoim fanatyzmie pisał, że Wii to nie 7 generacja tylko 6 bo on tak mówi. :pawel: 

Jeśli fakty nie pasują do teorii to tym gorzej dla faktów

Tak działają umysły fanatyków

Opublikowano

Dla niego to są tylko cztery generacje konsol. A w zasadzie dwie bo z tego co pamiętam kiedyś pisał, że swoją pierwszą konsole to miał ps3.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

No przecież PS2 widział u kolegów. :)

Jeden rdzeń z ps3 tak działa na ludzi. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ahh ta ballada o jednym rdzeniu i Mendrku. fajny był forumek w 2012 roku - jeden wspólny wróg i codzienne odklejanie sie mendroliny xd

meltdown o ramie w PS4 tez był dobry

Opublikowano

Yeti i klap vegas w Bangkoku chyba moje ulubione :fsg:

Opublikowano

No i prawda o ramie w PS4 wyszła taka, że ten (pipi)any śmieć xbox nadal był smieciem bez gier i grafiki i tak już zostało w jego osrany życiu. 

Najlepsze i najładniejsze gry na Nadkonsoli 4.

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:

Najlepsze i najładniejsze gry na Nadkonsoli 4

Chyba jak je sobie narysujesz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.