Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ja yebię, macie czasem tak, że widzicie nowy post, wchodzicie w temat, a tam cipex? :/

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Niestety. Przez niego i liścia odechciało mi się czytać cw.

Opublikowano

Bez kitu chcecie zmniejszyć ilość ludzi tu piszących z 6 na 4? Za duża aktywność na umierającym forum Was tak boli?

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Nawet by mi powieka nie drgnęła przy akceptowaniu deala "100 postów cipex za 1 post @YETI / @Mendrek".

Opublikowano
14 minut temu, 20inchDT napisał:

Niestety. Przez niego i liścia odechciało mi się czytać cw.

Do CW wchodzę już tylko poczytać i się pośmiać w duchu z takich zyebow jak Ty. Wiec możesz sobie śmiało robić nadal szambo:)

Opublikowano
7 minutes ago, Bzduras said:

Nawet by mi powieka nie drgnęła przy akceptowaniu deala "100 postów (nene)ex za 1 post @YETI / @Mendrek".

Przecież oni już nie wrócą. Przekonywaliście ich o tym i się udało. 

Jakaś dziwna moda, że zabijanie forum to jest cool.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

C1REX dzisiaj PS5 czy XSX? Jak zawiało?

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

C1REX dzisiaj PS5 czy XSX? Jak zawiało.

Nie chce mi sie już debila z siebie robić więc napiszę na serio.
Będę brał pewnie obie, ale z półki po premierze jak będę wiedział więcej o sprzęcie. 

Just now, eX4cT_PL said:

To się z niczym nie wyklucza. Przesiadka nie oznacza 100%. Po prostu teraz gram też na PC.

Opublikowano

Wszedłem do działu PS5 i przez chwilę myślałem, że jestem w jakimś temacie Konami.. Whislista odnośnie remaków całkiem pokaźna xD

Niesamowita konsola.

Opublikowano

Taka sytuacja

Zdjęcie

A co tam u Sony?

PS5-smell-Hikakin-gif.gif

Opublikowano
6 godzin temu, C1REX napisał:

gog to nie wyjątek. Gry na PC są tańsze.

Valhalla pre order na PC z cdkey.com to 39.99 funa
Valhalla na ps4 z psstore - 59.99 funa.

cdkeys.com to nie jest oficjalna dystrybucja, nie dostajesz paragonu, faktury, nic, więc nie wiem jaki jest sens to porównywać. na stronie sklepu nie masz nawet żadnej informacji o tym, czy są legalnie działającą firmą i skąd biorą klucze, są tylko domysły

Opublikowano

Ehh widzę, jak zwykle zabrakło 30 sek. na research, więc od razu trzeba pierdolić głupoty?

9 minut temu, krzysiekp392 napisał:

nie dostajesz paragonu, faktury, nic,

Cytat

8.4 After a Buyer successfully makes a payment to CDKeys.com, CDKeys.com shall send confirmation of the amount received. The Seller shall issue an invoice for this transaction, to CDKeys.com. Upon request and upon receipt of such invoice from the Seller, CDKeys.com shall send an invoice to the buyer. 

7 minut temu, krzysiekp392 napisał:

na stronie sklepu nie masz nawet żadnej informacji o tym, czy są legalnie działającą firmą

Cytat

Omnyex E Commerce DMCC wholly owns Sensible Digital B.V., incorporated under the laws of the Netherlands, having its place of business at Stationsplein 45, Rotterdam, 3013 AK, Netherlands which processes payments on behalf Omnyex E Commerce DMCC, depending on the method of payment selected. Payments for USA based Users may be processed by Sensible Digital LLC, a Nevada LLC incorporated under the laws of the State of Nevada, having its principal place of business at Suite 02-189, Two Summerlin, 10845 Griffith Peak Drive, Las Vegas, NV 89135, USA.

https://www.cdkeys.com/terms-conditions

Opublikowano
19 minut temu, krzysiekp392 napisał:

cdkeys.com to nie jest oficjalna dystrybucja, nie dostajesz paragonu, faktury, nic, więc nie wiem jaki jest sens to porównywać. na stronie sklepu nie masz nawet żadnej informacji o tym, czy są legalnie działającą firmą i skąd biorą klucze, są tylko domysły

Oczywiście, że dostajesz. Kupowałem tam ze trzy klucze, zawsze tip-top, jest dowód zakupu.

Opublikowano

no teraz to mnie zaintrygowaliście, kupowałem kiedyś klucze na tej stronie i żadnej faktury nie dostałem, poza odnośnikiem do kodu na e-mail. aż chyba kupię później coś taniego żeby sprawdzić, może coś się zmieniło

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, klapy zaorane przes Sony ze swoim konkurentem dla XSS. Po 15 zapraszam do tematu Xboxa, zobaczymy czego ciekawego się dzisiaj dowiemy.

Coś chyba fałszywy alarm.

Opublikowano

Wchodzę na ppe, a tam artykuł o tajemniczych śrubkach w PS5? WTF?

Opublikowano

Panie śrubki a na forumku dwie strony gadania o jakieś foli :yao: jest nie mam jej, co się stało z tymi klapami? żal.

Opublikowano

Podobno preorderów tyle że transport lotniczy i morski jest niewystarczający

Gdzieś na jedwabnym szlaku

EjkuL_OXsAIM8ev?format=jpg&name=4096x409

Opublikowano

Jeszcze nigdy przesiadka na pcmr nie byla tak korzystna jak teraz. W cenie tych śmiesznych konsoli za bagatela 2500zl dostajesz kompiuter co zjada doopom noea generacje ktora ja starcie juz jest ze 2 razy bardziej przestarzala wzgledem poprzedniej generacji. 

Do tego karta dokupuje sie karte dźwiękowa, normalne sluchaweczki i nawet astro nie ma podjazdu. 

Ale w tym roku będzie mocny mikołaj forumkowy na steamie, juz nie moge sie doczekać :santa:

Opublikowano

I dalej grać w kącie kuchni na taborecie przy 24' monitorku jak ofi i blantman? Nie dziękuję  :)

Opublikowano

Żona go ciśnie, to chociaż sklamie, ze kąkuter do nauki dla syna.

Opublikowano
6 minut temu, oFi napisał:

W cenie tych śmiesznych konsoli za bagatela 2500zl dostajesz kompiuter co zjada doopom noea generacje ktora ja starcie juz jest ze 2 razy bardziej przestarzala wzgledem poprzedniej generacji. 

XDDDDD powodzenia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.