Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, C1REX napisał:

4k i tak wygląda niemal dokładnie jak 1440p przy połowie pikseli. 

Marnowanie mocy. 

Marnowanie mocy to idzie na czytanie takich kocopołów. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mogliśmy grać na 480i. Po co oni te moc marnują.

Opublikowano

Temat Playstation 5 znów dostarcza:

Lol, a dlaczego by mieli dawać za darmo? Na ps4 też wyszła wersja remastered, a nie darmowy update. To normalne, że chcą zarobić. A jak ktoś będzie chciał za darmo, to sobie zagra w wersję z ps4. 

Owce są gotowe do strzyżenia.

Opublikowano

Co zrobić jak klienci sami lubi byc roochani.

Opublikowano

Ciekawe ilu koneserów 4K będzie tutaj wybierać 4K/30fps zamiast 1440p/60fps?

Albo jak długo ludzie będą się zastanawiać, dlaczego jakiś remake gierki z ps3 w 1440p wygląda tak dobrze, kiedy nowa ścigałka w 4K wygląda gorzej, niż gry ze starej generacji. Albo czemu halo w 4k jest w potato mode. 

Sami sobie przetestujcie i wtedy się możemy (pipi) obrzucać.  

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Ciekawe ilu koneserów 4K będzie tutaj wybierać 4K/30fps zamiast 1440p/60fps?

Albo jak długo ludzie będą się zastanawiać, dlaczego jakiś remake gierki z ps3 w 1440p wygląda tak dobrze, kiedy nowa ścigałka w 4K wygląda gorzej, niż gry ze starej generacji. Albo czemu halo w 4k jest w potato mode. 

Sami sobie przetestujcie i wtedy się możemy (pipi) obrzucać.  

No tak bo na starcie poprzedniej generacji były takie mega sztosy graficzne jak knack. 

Opublikowano
1 minute ago, lpcl said:

No tak bo na starcie poprzedniej generacji były takie mega sztosy graficzne jak knack. 

Tym razem mamy sztos graficzny puszczany na słabym ps5 w 1440p wyglądający lepiej, niz cokolwiek w 4k na xa. 

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Tym razem mamy sztos graficzny puszczany na słabym ps5 w 1440p wyglądający lepiej, niz cokolwiek w 4k na xa. 

Zależy o czym mówisz bo z gier tylko na boxa to było bodajże tylko halo i medium. 

Co do halo to open world ale dupy nie urwał dlatego przesunęli datę, natomiast stylistyka medium wygląda co najmniej bardzo dobrze, więc tak bym się nie spieszył z tymi ocenami. 

Opublikowano

Ku.rwa, serio, demony trafią na PS4? XDDDDDDDDDDDDDDDD No to piedolić tego PS5 już kompletnie, skoro ogram se na Pro. 

Opublikowano

Za linki do PPE powinna obowiązywać kolonia karna i granie na playce do końca życia.

Opublikowano

Ja Wam mówię, że ta konsola jest tak wadliwa i s(pipi)ona,że Sony nie chce żeby ludzie to brali na premierę. Już nawet M$ ma w tym roku Medium, które wychodzi tylko na next geny i PC. To co robią japońce to jakieś jaja...

Opublikowano
5 minutes ago, lpcl said:

Zależy o czym mówisz bo z gier tylko na boxa to było bodajże tylko halo i medium. 

Co do halo to open world ale dupy nie urwał dlatego przesunęli datę, natomiast stylistyka medium wygląda co najmniej bardzo dobrze, więc tak bym się nie spieszył z tymi ocenami. 

Nie ma znaczenia, czy gra jest tylko na xa. 

Na razie najładniejsza gra będzie w 1440p i ja nie widzę rozmazanego gówna. Może i ślepy jestem, ale graficznie dla mnie żyleta. 

Natomiast większość nowych gier na dowolną konsolę w 4k/60fps wygląda gorzej, niż niektóre gry z OneX. 

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Za linki do PPE powinna obowiązywać kolonia karna i granie na playce do końca życia.

Dobra ziomuś, każdy argument jest dobry aby dojechać klapa nawet PPE c'nie :ogor:

Opublikowano

Demon souls zagram na ps4 a jak ktos będzie chciał na wypasie to se kupi na pc.

Po co więc istnieje ps5? 

Opublikowano

Jak z tym DmS to prawda to tak skisne na maksa, że ja (pipi)ie xD

Opublikowano
17 minut temu, C1REX napisał:

Nie ma znaczenia, czy gra jest tylko na xa. 

Na razie najładniejsza gra będzie w 1440p i ja nie widzę rozmazanego gówna. Może i ślepy jestem, ale graficznie dla mnie żyleta. 

Natomiast większość nowych gier na dowolną konsolę w 4k/60fps wygląda gorzej, niż niektóre gry z OneX. 

OK tylko najładniejsza dla ciebie, bo akurat niekoniecznie dla mnie. 

Opublikowano

Ta i na nie nasram xD

Opublikowano
35 minut temu, C1REX napisał:

Jesteś świadom tego, że sufit XSX jest znacznie wyżej niż PS5, prawda? Że jak wyjdzie np. taka Senua 2 czy Horizon 5 to wyjaśni wszystko co ma do zaoferowania konkurencja?

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Jesteś świadom tego, że sufit XSX jest znacznie wyżej niż PS5, prawda? Że jak wyjdzie np. taka Senua 2 czy Horizon 5 to wyjaśni wszystko co ma do zaoferowania konkurencja?

Jestem świadom, że ps5 jest sporo słabszą konsolą i nie bronię jej.

Natomiast nie dam sobie wkręcić, że jak gra nie jest w 4K, to gów.no rozmazane. Wolałbym 1440p i lepsze graficznie gry. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Horizon 5 to wyjaśni wszystko...

Ja mam tylko jedno pytanie - czy będą kibice.:)?

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

atomiast nie dam sobie wkręcić, że jak gra nie jest w 4K, to gów.no rozmazane. Wolałbym 1440p i lepsze graficznie gry.

Jak grało się w 720p na PS360 to ludzie nie mogli zebrać szczeny z podłogi po przesiadce z 576i. Przy 4K i 1440p będzie podobnie. Takie rzeczy się widzi.

2 minuty temu, ListuniO napisał:

Ja mam tylko jedno pytanie - czy będą kibice.:)?

Mordo... będą kibice, 9 i 10 oraz znów tytuł najlepszego (i najpiękniejszego!) arcade w historii. :) 

Opublikowano

@Paolo de Vesir mam PC i już wielokrotnie testowałem. Różnica jest zaskakujaco mała. Na 65 calach ledwie widać, a fpsy o połowę tnie.

Niestety, ale opadu szczęki między 1440p, a 4K nie doświadczysz raczej. Może jedynie z zaskoczenia, że podwojenie pikseli tak mało daje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.