Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, ListuniO napisał:

Xbox bez gier i OLED to jak Cygan bez taboru wiec akurat Tobie pasuje:)

Listek weź koło i pier.... się w czoło.

Pozdro wariacie.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Listek weź koło i pier.... się w czoło.

Pozdro wariacie.

Pozdro600

Opublikowano

Bosze, czasem łapię się za głowę jak czytam posty na tym forum. Nie można ocenic jaki jest gameplay po obejrzeniu filmiku na yt? Taki gays gone nie jest nagle ubisofciakiem jak się go odpali na konsoli? Jakim ku.rwa trzeba być casualem, zeby po obejrzeniu trailera nie wiedziec jaka to bedzie gra XDD I to typy napyerdalajace w gierki 20 lat.

Opublikowano

Jak oceniasz gre po obejrzeniu na YT to niezły jesteś przegryw. Już kilka razy widziałem że mocno takch typów tu na forum się wyjaśnia, to raz. 

A DG - chociaż a mechaniki podobne to imo się wyróżnia klimatem mocno. Mnie tak samo w chvuj zmęczyły Assasyny, Farcraje i inne podobne. Dlatego do DG siadałem z 3-4 razy i mnie odrzucało ale po jakimś czasie naprawde się zapomina że to taki styl i gra w cholere wciąga. Ale żeby Cie wcigneło to trzeba zagrać a nie obejrzeć na YT. Sorry no bonus. 

Opublikowano

No przecież że jest. Ma tylko jeden wyróżnik, jest to horda. 

Znajdźki, crafting i wszystkie inne ficzery z gier ubi. Nie żałowałem 100 zl, bo gra dość długa, watek O'briena najciekawszy ale urwany. 

(świat spoko, ale można sie czepiać na siłę ze tylko jeżdżą na motorach, a auta zgasły jak w parodii Wojny Swiatów :)

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Jak oceniasz gre po obejrzeniu na YT to niezły jesteś przegryw. Już kilka razy widziałem że mocno takch typów tu na forum się wyjaśnia, to raz.

G.ówno wyjaśniacie, frajerzy xD

Opublikowano
4 minuty temu, ListuniO napisał:

A DG - chociaż a mechaniki podobne to imo się wyróżnia klimatem mocno. Mnie tak samo w chvuj zmęczyły Assasyny, Farcraje i inne podobne. Dlatego do DG siadałem z 3-4 razy i mnie odrzucało ale po jakimś czasie naprawde się zapomina że to taki styl i gra w cholere wciąga. Ale żeby Cie wcigneło to trzeba zagrać a nie obejrzeć na YT. Sorry no bonus. 

Zagrałem i poświęciłem nawet te 10h i mało się nie pożygalem nad tym jaka słaba jest ta gra..

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Zagrałem i poświęciłem nawet te 10h i mało się nie pożygalem nad tym jaka słaba jest ta gra..

Ale widze też że Nier Automata Ci nie podszedł również ale za to Detroit już mocno pograłeś więc raczej Twoja opinia by mnie do niczego nie przekonała patrzać na Twój gust lub jego brak. 

Opublikowano
9 minut temu, ListuniO napisał:

Ale widze też że Nier Automata Ci nie podszedł również ale za to Detroit już mocno pograłeś więc raczej Twoja opinia by mnie do niczego nie przekonała patrzać na Twój gust lub jego brak. 

Ta Detroid, którego przeszedłem w 5h no faktycznie pooograłem, a Niera przeszedłem 3 razy na na PC...także ten..

BTW beka z Ciebie, niezłą masz metodę oceniania czyjegoś gustu..Nie wiem jakim prawem się tutaj wypowiadasz skoro nie wiemy czy Persona 5 to Twoja ulubiona gra tej generacji? ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Ta Detroid, którego przeszedłem w 5h no faktycznie pooograłem

Kurwa, co Wy macie z tym D na końcu? :whyyy:

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał:

(pipi)a, co Wy macie z tym D na końcu? :whyyy:

Gulp :)

Opublikowano

klapy to jednak pojebane stworzenia, cotek czy jak mu tam, pisze że jak demons wyjdzie na ps4 to wywalone w grę i wg.  xDDD  nigdy nie kumam że komuś gra się podoba ale jak wyjdzie na inny sprzęt to -2 do oceny i koniec zainteresowania, to samo yeti i reszta klaunów.  

Później demolowanie mieszkań i groźby śmierci do gruszczyka i devów sony  :)  przyzwyczajcie się że wszystko będzie wychodziło również na ps4, pc  i/lub nadkonsole Spencera  :banderas:

Opublikowano

BC na xboxie: auto hdr, podbijanie rozdzielczosci i podwajanie fps, nawet jak gry mają locka

Bc na playstation: jest, ale tylko w gierkach z 4 i czasem sejwy nie działają.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Klapy w dziale Playstation dziela się na dwa fronty.

1. A niby czemu mam mieć Bc za free? Na PS4 tez się płaciło za remastered.

2. Odpowiednik Smart delivery tez będzie na PlayStation i tez będzie ulepszać gry.

1. :dynia:

2. W sumie to chyba nawet Sony o tym nie wie.

Opublikowano

Najlepsze i tak były wysrywy areki o tym, że Xbox Series X i jego wsteczna to dymanie tylko w inny sposób. Za cenę konsoli jesteśmy dymani.

Opublikowano

No no, to tez było dobre, co trzeba mieć pod czapa żeby takie głupoty pisać.

Opublikowano

:xboss:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

BC na xboxie: auto hdr, podbijanie rozdzielczosci i podwajanie fps, nawet jak gry mają locka

Zapomniałeś o lepszych teksturach 

8sum2qxqiti01.jpg

Xbox wiadomo że ma swoje grzeszki, brak chociaż jednej nowej gry first party na start najpotężniejszej konsoli na świecie to ponury żart, ale to co odpyerdala w temacie wstecznej kompatybilność zasługuje na oklaski niezależnie którą markę wyznajecie.

Przecież te darmowe usprawnienia zawstydzają wydawców, którzy wydają tak zwane wersję 'remaster" swoich gier za grube pieniądze. Gdyby nie było Xboxa to nie było by całej afery np. z płatnym remasterem spidermana na ps5 i gracze bez problemu przełknęli by konieczność kupienia gry drugi raz "bo przecież zawsze tak było".

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie no, aż takim gównem rozmazanym grafika w W2 na X360 nie była.

Na TV z maks 720p wyglądało okej, ale weź odpal sobie teraz gierki z 360/PS3 na ludzkim sprzęcie i zobaczysz, jak szybko czar pryska. Próbowałem jakiś czas temu pograć w Skate 2 na pożyczonej trójce, nie dałem rady.

Opublikowano
10 godzin temu, Daddy napisał:

klapy to jednak pojebane stworzenia, cotek czy jak mu tam, pisze że jak demons wyjdzie na ps4 to wywalone w grę i wg.  xDDD  nigdy nie kumam że komuś gra się podoba ale jak wyjdzie na inny sprzęt to -2 do oceny i koniec zainteresowania, 

Ej, ja mam na to wy.(pipi)ane. Zdecydowanie nie(pipi) się tym że gry są w cross genie. Ciesze się w chvuj na nowy sprzęt bo wiem że moim prywatnym rankingu i tak wygra z PCBOXEM bo (już teraz) ma kilka tytułów które mi bardziej pasuja niż stos ogranych już gier. 

@ASX słabo będzie skoro porównujesz wieśka ze Switch z XsX. Więcej profesjonalizmu proszę.:)

Opublikowano
16 minutes ago, Bzduras said:

Na TV z maks 720p wyglądało okej, ale weź odpal sobie teraz gierki z 360/PS3 na ludzkim sprzęcie i zobaczysz, jak szybko czar pryska. Próbowałem jakiś czas temu pograć w Skate 2 na pożyczonej trójce, nie dałem rady.

Grałem ostatnio w Skate 3 (PS3) na 42 cale 1080p i wyglądało ok, a takie GTA IV bardzo źle się prezentuje i jeszcze gorzej chodzi więc to raczej kwestia tytułu. Do 55 4K nie próbuję nawet podłączać :)

Opublikowano

To wiedźmin 2, a tego nie ma na switchu... ale hej, może to wersja z ps3? :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.