Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Na gry za 350zl to może stać pingera bo on się dorobił małej fortuny na sprzedaży kubełków kurczaka złodziej polski yebany :[

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nawet PINGER nie jest tak głupi, żeby płacić za GRĘ WIDEO trzy i pół bomby xD

No chyba, że jakiś unikacik na Switcha.

Ale nie gry, które będą po 5 zeta za 10 lat latać.

Opublikowano
32 minuty temu, LiŚciu napisał:

No na pewno nie dlatego że Xbox jest innowacyjny w jakimkolwiek stopniu. Ot, kolejna konsola tylko z lepszymi bebechami.

A Pleyka? Sam Dualsense jest bardziej innowacyjny niż ta czarna popielniczka. Nie mówiąc już o całej reszcie. Ale skoro tylko takie macie oczekiwania...:)

Innowacyjny? Dmuchalem to ja już w 3DSa w 2013, a z funkcji ostatnich padów do ps3 i ps4 to korzystała garstka gier. W tlou2 to już nawet wy(pipi)ali dźwięk latarki z mikrofonu w padzie co było fajnym bajerem w jedynce. Podejrzewam, ze z tego całego dualsense skorzysta kilka gier na starcie i tyle..

prawdziwa innowacja to darmowe updaty polepszającej stare gry i możliwość latania między 5 grami w pare sekund...

Edytowane przez izon

Opublikowano
5 godzin temu, ping napisał:

Xbox kojarzy mi się z argentyńską wołowiną. Zapoznawanie się z arcydziełami za sprawą cudownego abonamentu Game Pass. Pogłębianie wiedzy ludologicznej. Kulturalna wymiana zdań przez Xbox Live Party.

Plejka? Kilo najtańszej kiełby z dyskontu. 20 żubrów. FIFA. "Granie na PLEJCE". Nawet musieli zacząć nagrywać voice chat, bo takie ancymony tam przyłaziły.

Akurat argentynska wolowina jest hujowa tylko ma dobry marketing

I to jest bez CW 

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Welna napisał:

Czyli ping dobrze porównał.

Opublikowano

Ehh już niebawem boty odpalą XSX i dotrze do nich 'ej (pipi)a przecież ja już w to grałem/widziałem, czytałem o tych grach wszędzie. Co jest, gdzie są jakieś nowe gry? Bwweeee :C'    xD

Opublikowano
12 minut temu, Welna napisał:

I to jest bez CW 

Lepsza niż kilo najtańszej kiełby z dyskontu.

Opublikowano

Jeszcze tylko troszkę ponad 3 tygodnie. Next gen tylko z xboxem.

Opublikowano

Ten gamepass na papierze nawet fajny. Szkoda że gry robione pod niego to są i będą produkcje o niskiej jakości jak np nowe halo.

Po co się starać jak gra nie musi się sprzedać bo idzie do gp day1?

Opublikowano

U sony się starają i same szroty-samograje im wychodzą.

Opublikowano
28 minut temu, devilbot napisał:

Ten gamepass na papierze nawet fajny. Szkoda że gry robione pod niego to są i będą produkcje o niskiej jakości jak np nowe halo.

%%%%% dobrze weszły. XD

Opublikowano
7 godzin temu, cotek napisał:

Ehh już niebawem boty odpalą XSX i dotrze do nich 'ej (pipi)a przecież ja już w to grałem/widziałem, czytałem o tych grach wszędzie. Co jest, gdzie są jakieś nowe gry? Bwweeee :C'    xD

To o tym Demon's Souls? Bo chyba konsola Ci się pomyliła.

Chociaż przyznam plus PS5. o tym all stars szajs nikt, nic nie wie na miesiąc przed premierą. Na pewno warto 350 w ciemno bo to jakość Słony.

Opublikowano
6 godzin temu, devilbot napisał:

Ten mój post to bait po przeczytaniu "artykułu" na ppe i komentarzy:

https://www.ppe.pl/publicystyka/9637/xbox-game-pass-mydlenie-oczu-czy-swietna-inicjatywa.html

Jeszcze jakiś czas temu bym się o to pieklił, ale olewam. Jakieś niebieskie debile piszą, że XGP to rak, żaden Xboxa nie posiada. Bajki o ogrywaniu tych gier na PC weryfikuje rzut oka na profil gracza. Podsumowując: zbiorowisko niebieskiego śmiecia z całego polskiego internetu + kilka rzeczowych wyjątków.

Opublikowano

Cały tekst można streścić w jednym zdaniu: "no gamepass niby super, ale co będzie jeśli zdrożeje a pudełka znikną? "

Drogi autorze Mateuszu chętnie rozwieje twoje wątpliwości, jeśli gamepass zdrożeje możesz po prostu przestać za niego płacić, a pudełka nie znikną. Dziękuje.

Serio jako gracze powinniśmy się cieszyć ze mamy dodatkową możliwość ogrywania gierek, a nie szukać teorii spiskowych bazujących na tym że gamepass jest zbyt dobry więc na pewno musi coś być z nim nie tak.

Opublikowano
13 hours ago, LiŚciu said:

Kolega @SetoPLWam się chyba nie przelogował. 

?

8 hours ago, devilbot said:

To zależy. Np. Teraz odpaliłem CK3 za 4 zł :)  a gra bardzo dobra. Dodatkowo Wasteland do ogrania. Chociaż w te gry będę grał na PC ;)

Moim zdaniem problem jest taki, że masz dostępne do bardzo dużo ilości gier i suma summarum nic nie odpalasz, bo wybór przytłacza ( paradoks wyboru czy coś takiego). Ja lubię wziąć jedną grę na tapet i ograć. 

Opublikowano
  • Autor

No to co za problem tak samo zrobić z grami z GP? Zaczynasz jedną, resztę olewasz.

Opublikowano
No to co za problem tak samo zrobić z grami z GP? Zaczynasz jedną, resztę olewasz.
Niestety to już indywidualny problem mój z czasów kiedy piraciłem. Ściągałem wszystko, a później w nic nie grałem smile.gif To był jeden z powodów dlaczego zacząłem kupować oryginalne gry, no i ban na na Xbox Live ...

A teraz mam mega dylemat i nie wiem czy nie przejdę do obozu zielonych, ale zobaczymy co to będzie.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Weźcie te klapy bo zara nie wytrzymie. Tak mi w niedzielny poranek podnosić ciśnienie to tylko tę niebieskie karakany potrafią 

Opublikowano

Najlepszy argument przeciw XGP  ''no za dużo dobrych gier w usłudze, nie da rady coś wybrać, głowa oszalała, dlatego wybrałem gry po 360zł''   :kaz:

Opublikowano

W obozie zielonych nie potrzeba kreta. Tam nic NOWEGO się nie dzieje:) 

Jakbm chciał przeczytać o jakiejkolwiek grze na Xboxa nowej generacji to mam w piwnicy PSX Extreme z ostatnich 19 lat:) 

Jakbym chciał się czegoś dowiedzieć o samej nnowej konsoli MS to wystarczy że do XoX dodam kilka procent parametrów:)

Poniżej klasyczna rodzina właścicieli Xboxów na wypadzie zbierająca na abonament GP:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.