Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Na gry za 350zl to może stać pingera bo on się dorobił małej fortuny na sprzedaży kubełków kurczaka złodziej polski yebany :[

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 411,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nawet PINGER nie jest tak głupi, żeby płacić za GRĘ WIDEO trzy i pół bomby xD

No chyba, że jakiś unikacik na Switcha.

Ale nie gry, które będą po 5 zeta za 10 lat latać.

Opublikowano
32 minuty temu, LiŚciu napisał:

No na pewno nie dlatego że Xbox jest innowacyjny w jakimkolwiek stopniu. Ot, kolejna konsola tylko z lepszymi bebechami.

A Pleyka? Sam Dualsense jest bardziej innowacyjny niż ta czarna popielniczka. Nie mówiąc już o całej reszcie. Ale skoro tylko takie macie oczekiwania...:)

Innowacyjny? Dmuchalem to ja już w 3DSa w 2013, a z funkcji ostatnich padów do ps3 i ps4 to korzystała garstka gier. W tlou2 to już nawet wy(pipi)ali dźwięk latarki z mikrofonu w padzie co było fajnym bajerem w jedynce. Podejrzewam, ze z tego całego dualsense skorzysta kilka gier na starcie i tyle..

prawdziwa innowacja to darmowe updaty polepszającej stare gry i możliwość latania między 5 grami w pare sekund...

Edytowane przez izon

Opublikowano
5 godzin temu, ping napisał:

Xbox kojarzy mi się z argentyńską wołowiną. Zapoznawanie się z arcydziełami za sprawą cudownego abonamentu Game Pass. Pogłębianie wiedzy ludologicznej. Kulturalna wymiana zdań przez Xbox Live Party.

Plejka? Kilo najtańszej kiełby z dyskontu. 20 żubrów. FIFA. "Granie na PLEJCE". Nawet musieli zacząć nagrywać voice chat, bo takie ancymony tam przyłaziły.

Akurat argentynska wolowina jest hujowa tylko ma dobry marketing

I to jest bez CW 

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Welna napisał:

Czyli ping dobrze porównał.

Opublikowano

Ehh już niebawem boty odpalą XSX i dotrze do nich 'ej (pipi)a przecież ja już w to grałem/widziałem, czytałem o tych grach wszędzie. Co jest, gdzie są jakieś nowe gry? Bwweeee :C'    xD

Opublikowano
12 minut temu, Welna napisał:

I to jest bez CW 

Lepsza niż kilo najtańszej kiełby z dyskontu.

Opublikowano

Jeszcze tylko troszkę ponad 3 tygodnie. Next gen tylko z xboxem.

Opublikowano

Ten gamepass na papierze nawet fajny. Szkoda że gry robione pod niego to są i będą produkcje o niskiej jakości jak np nowe halo.

Po co się starać jak gra nie musi się sprzedać bo idzie do gp day1?

Opublikowano

U sony się starają i same szroty-samograje im wychodzą.

Opublikowano
28 minut temu, devilbot napisał:

Ten gamepass na papierze nawet fajny. Szkoda że gry robione pod niego to są i będą produkcje o niskiej jakości jak np nowe halo.

%%%%% dobrze weszły. XD

Opublikowano
7 godzin temu, cotek napisał:

Ehh już niebawem boty odpalą XSX i dotrze do nich 'ej (pipi)a przecież ja już w to grałem/widziałem, czytałem o tych grach wszędzie. Co jest, gdzie są jakieś nowe gry? Bwweeee :C'    xD

To o tym Demon's Souls? Bo chyba konsola Ci się pomyliła.

Chociaż przyznam plus PS5. o tym all stars szajs nikt, nic nie wie na miesiąc przed premierą. Na pewno warto 350 w ciemno bo to jakość Słony.

Opublikowano
6 godzin temu, devilbot napisał:

Ten mój post to bait po przeczytaniu "artykułu" na ppe i komentarzy:

https://www.ppe.pl/publicystyka/9637/xbox-game-pass-mydlenie-oczu-czy-swietna-inicjatywa.html

Jeszcze jakiś czas temu bym się o to pieklił, ale olewam. Jakieś niebieskie debile piszą, że XGP to rak, żaden Xboxa nie posiada. Bajki o ogrywaniu tych gier na PC weryfikuje rzut oka na profil gracza. Podsumowując: zbiorowisko niebieskiego śmiecia z całego polskiego internetu + kilka rzeczowych wyjątków.

Opublikowano

Cały tekst można streścić w jednym zdaniu: "no gamepass niby super, ale co będzie jeśli zdrożeje a pudełka znikną? "

Drogi autorze Mateuszu chętnie rozwieje twoje wątpliwości, jeśli gamepass zdrożeje możesz po prostu przestać za niego płacić, a pudełka nie znikną. Dziękuje.

Serio jako gracze powinniśmy się cieszyć ze mamy dodatkową możliwość ogrywania gierek, a nie szukać teorii spiskowych bazujących na tym że gamepass jest zbyt dobry więc na pewno musi coś być z nim nie tak.

Opublikowano
13 hours ago, LiŚciu said:

Kolega @SetoPLWam się chyba nie przelogował. 

?

8 hours ago, devilbot said:

To zależy. Np. Teraz odpaliłem CK3 za 4 zł :)  a gra bardzo dobra. Dodatkowo Wasteland do ogrania. Chociaż w te gry będę grał na PC ;)

Moim zdaniem problem jest taki, że masz dostępne do bardzo dużo ilości gier i suma summarum nic nie odpalasz, bo wybór przytłacza ( paradoks wyboru czy coś takiego). Ja lubię wziąć jedną grę na tapet i ograć. 

Opublikowano
  • Autor

No to co za problem tak samo zrobić z grami z GP? Zaczynasz jedną, resztę olewasz.

Opublikowano
No to co za problem tak samo zrobić z grami z GP? Zaczynasz jedną, resztę olewasz.
Niestety to już indywidualny problem mój z czasów kiedy piraciłem. Ściągałem wszystko, a później w nic nie grałem smile.gif To był jeden z powodów dlaczego zacząłem kupować oryginalne gry, no i ban na na Xbox Live ...

A teraz mam mega dylemat i nie wiem czy nie przejdę do obozu zielonych, ale zobaczymy co to będzie.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Weźcie te klapy bo zara nie wytrzymie. Tak mi w niedzielny poranek podnosić ciśnienie to tylko tę niebieskie karakany potrafią 

Opublikowano

Najlepszy argument przeciw XGP  ''no za dużo dobrych gier w usłudze, nie da rady coś wybrać, głowa oszalała, dlatego wybrałem gry po 360zł''   :kaz:

Opublikowano

W obozie zielonych nie potrzeba kreta. Tam nic NOWEGO się nie dzieje:) 

Jakbm chciał przeczytać o jakiejkolwiek grze na Xboxa nowej generacji to mam w piwnicy PSX Extreme z ostatnich 19 lat:) 

Jakbym chciał się czegoś dowiedzieć o samej nnowej konsoli MS to wystarczy że do XoX dodam kilka procent parametrów:)

Poniżej klasyczna rodzina właścicieli Xboxów na wypadzie zbierająca na abonament GP:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.